29 juni 2015

Det stormar i Europa


Mångmiljonären och förespråkaren för the New World Order i Europa, Muhammed El-Erian, ser tre stora hot mot NWO:
#1.Grexit, #2. ryssarnas kontroll i östra Ukraina, #3. populistiska nationalistiska politiska rörelser över hela Europa. Om dessa vindar börjar blåsa tillsammans kommer det att bli den "perfekta stormen”.

El-Erian säger:
Med tre hotande stormar måste EU: s ledare agera snabbt för att se till att var och en stoppas och effektivt hantera alla problem de orsakar, innan de går samman med varandra. Den goda nyheten är att regionala möjligheter att hantera kriser har nyligen stärkts betydligt, särskilt sedan sommaren 2012, då euron var mycket nära att kollapsa.

Så, vad säger han att man ska göra? Mer av det som orsakade alla problem, naturligtvis.  Gå till nästa steg i NWO:s plan för att förstöra den nationella suveräniteten.

Att säkra Europas ekonomiska framtid i detta sammanhang kommer att kräva, först och främst, ett förnyat engagemang för regional integration - förstärka bankunionen, främja finanspolitisk union, och avancera politisk union - som har kommit i skymundan av den aldrig sinande serien av möten och toppmöten om Grekland.

För det första ska man nog inte underskatta grekerna.  De kan dra sig ur euron när som helst och de kommer att ha en möjlighet att göra det nästa söndag.

För det andra finns det ingenting som Nato eller Västeuropa kan göra åt Ryssland i östra Ukraina. Ryssland har alltid varit intresserad av Ukraina och de är inte på väg att ge upp nu. Västvärlden kan protestera och göra väsen och man kan hota med att införa olika typer av sanktioner, men i slutändan kan Ryssland stänga av gas till vintern och låta Västeuropa frysa.
Den europeiska ekonomin skulle kollapsa och Ryssland sitter med fyra ess på hand i det spelet.
 Putin har förmodligen två ess i rockärmen också. Västeuropa är militärt svagt och det är inte mycket man kan göra förutom att protestera. Putin vet detta.

För det tredje; ju mer NWO försöker centralisera Europa, desto starkare blir de nationalistiska partierna. Varje gång som NWO drar åt snaran, får dessa partier vind i seglen och blir mer attraktiva.  Snart kommer de att få majoritet.

Vindarna börjar närma sig stormstyrkor. Det är bara en korttidsfråga innan den “perfekta stormen” slår till. Om inte den här gången, så kommer det att hända senare. Grekland kan dra sig ur euro-området om en vecka. Ryssland är i kontroll i östra Ukraina; Västeuropa är det inte. Byråkrater kan inte göra något åt populistiska politiska partier i sina respektive regeringar.

Ingen behöver bli kvar i euro-zonen,  Grekland kan bevisa det inom en vecka. Väljarna kommer att fatta beslutet och inte de folkvalda politikerna eller eurokraterna och de vet det redan.  Väljarna kan när som helst dra ur kontakten till hela systemet.
Politikerna vet det men med allt sitt babbel försöker de få det att se ut som om de är i kontroll.

8 Kommentarer:

Martin sa...

Ryssland och Ukraina har varit samma land sedan 1000 efter kristus. Om du ska dra upp historiska exempel, lär dig historia?
Ukraina har mer eller mindre aldrig varit ett separat land. Det har alltid varit en region av Ryssland. Eller, före mongolerna, var Ryssland en region av Ukraina. Typ. Däremot utsattes Ukraina besinningslöst hårt av Bolsjevikerna. Men det var få av dem som var ryssar och de plågade övriga ryssar nästan lika hårt som de plågade ukrainska ryssar. Men idag har Moskva fått skulden för det av många Ukrainare. Vilket är orättvist.

Berit sa...

Martin, är det din automatiska avoghet mot det jag skriver som får dig att dra förutfattade slutsatser. Från vad jag skrev, vad får dig att ta för givet att jag inte kan historia?

Anonym sa...

"Den perfekta stormen"? Skall man läsa uttrycket som "Det perfekta åskvädret"?
Jag kan ingen engelska. Men jag har lagt märke till att när man tittar på amerikanska kanaler som exempelvis Discovery att man kallar åskväder för "storm". En liten lustig kuriositet tycker jag.
Rune

Berit sa...


Amerikaner kallar åskväder för thunder storm, fast storm för mig också betyder att det blåser mycket. “The Perfect Storm “ syftar på en film där en tropisk orkan från Bermuda kolliderade med en kallfront frånThe Great Lakes, vilket resulterar i en destruktiv ”perfekt storm" med 100-fots vågor

Errbe sa...

Martin !

Ukraina har inte varit ryskt i 1.000 år. Något sekel innan Karl XII sökte kontakt med Mazepas frihetsrörelse ingick större delen av Ukraina i Litauen, vars välde sträckte sig till Svarta Havet.

Det har hänt mycket i historien.

Anonym sa...

Hav tröst Berit, den svenske medborgaren är så ovan av att ha en annan åsikt än den som predikas av det socialistisk etablissemanget. Hen har dessutom avsagt sig möjligheten att påverka sitt liv annat än genom korrupta ombud! Det är skillnad på kleptokrati och demokrati, Sverige styrs genom kleptokrati!
SU

Knute sa...

På tal om att de nationalistiska partierna har vind i seglen, Geert Wilders frihetsparti är nu det största partiet i Nederländerna.

http://gatesofvienna.net/2015/06/geert-wilders-pvv-top-party-in-the-netherlands/

Argus sa...

Jag skulle vilja påstå att det främsta hotet för NWO är information. Ett öppet, fritt och oberoende Internet är den främsta informationsbäraren och vore jag oligark så skulle jag försöka införa restriktioner som vi ser i bland annat Kina och Iran.

Det är trots allt lite kul att NWO och främsta hotet mot NWO har gemensamma rötter; "And ye shall know the truth, and the truth shall make you free".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.