19 juni 2015

DF: ”Dags återinföra gränskontrollen”


Återinförd gränskontroll. Ett reformerat EU. Skärpt asylpolitik och en ekonomisk utveckling som säkrar välfärden. Det är på dessa fyra områden som Dansk Folkeparti, valets stora vinnare, kräver inflytande. Samtiden

Varför är anti-invandringspartierna så starka i de nordiska länderna? Svaret är ganska enkelt: Vi har mest att förlora.
I Sverige är det för sent, i Danmark kan det nås ännu. Det är denna generation som har ett "fönster av möjligheter". Det kan stänga om tio eller femton år, som det är stängt i Sverige. I Norge sålde Fremskrittspartiet ut idealen för regeringsplatser. I Danmark riskerar vi nu att DF gör likadant. Snaphanen

Det värsta med Helle Thorning-Schmidt är falskheten. Först öppnade hon gränserna, och sedan försökte hon att marknadsföra socialdemokraterna med parollen "skärpta asylregler och krav på invandrare". Uriasposten

3 Kommentarer:

Knute sa...

Nu behöver fru Obama inte oroa sig över Helle Thorning-Schmidt...

http://everykindapeople.blogspot.se/2013/12/de-kunde-lika-garna-ha-tutat-i-en.html

Knute sa...

Folket har talt – giv mig et nyt folk… Hun overvejer sikkert at flytte til Sverige – den humanistiske supermagt, der er ved at gå i hundene.

https://hodja.wordpress.com/2015/06/19/radikal-tuder-over-valg-resultatet/

Knute sa...

Morten Messerschmidt, MEP, Dansk Folkeparti:

Det har et næsten komisk skær over sig, at EU på mange måder er gået hen og blevet ”retro” eller ”nostalgi”.

Sagen er, at virkeligheden for længst har overhalet alle de smukke visioner om et EU i et slags ”tusindårsrige” med evig fred og folk, der lever i fordragelig og hejser det blå-gule flag, mens de i kor synger ”Ode an die Freude”. Den verden har aldrig eksisteret andre steder end på et skrivebord. Den verden er EU-tilhængernes ”Atlantis” – det sagnomspundne land.

VIRKELIGHEDEN I EUROPA er et kaos. Et Grækenland på afgrundens rand. Et Europa plaget af arbejdsløshed, grænseoverskridende kriminalitet og hærskarer af tilstrømmende flygtninge, som ønsker del i den velstand, der måtte være tilbage på vores kontinent. EU har ikke været i stand til at løse et eneste problem, men har gjort en stor del af dem endnu værre.

Det er den virkelighed, befolkningerne i Europa, herunder danskerne reagerer på. EU-nostalgikernes svar er det monotone, at ”mere EU” er løsningen. Men løser det noget at få mere af det, men som bare gør tingene værre?

http://raeson.dk/2015/morten-messerschmidt-eu-tilhaengerne-dyrker-fortiden-morten-helveg-maa-hygge-sig-med-minderne/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.