14 juni 2015

En ny minoritet; Transracial

Jag ser att ni också i Sverige välsignats med den revolutionerande nyheten om Bruce/Caitlyn Jenner och också en av de mer bisarra nyheterna om Rachel Dolezal, som låtsades i åratal att hon är svart och även är ordförande för NAACP  i  Spokane, Washington. (The National Association for the Advancement of Colored People)
Media har visat bilder av en svart man som Dolezal påstår är hennes pappa  (vilket han inte är). Hon har regelbundet skrivit om sin svarta son Izaiah  (han är faktiskt hennes adopterade bror).

Det är inte nödvändigt längre att göra parodi på de sk. “progressiva”; de gör det bäst själva.
I fredags kväll twittrade hon, "Jag är mycket glad över att se att fler människor ansluter sig till oss #TransracialLivesMatter #WrongSkin."


 Hon twittrade också en bild av sig själv bredvid en bild av Caitlyn Jenner, med rubriken "Vem är du att avgöra vad som är rätt för mig?"

Bra påpekat, Rachel. Om Bruce Jenner inte ska betrakta som exhibitionist-knäppis, då måste vi ta dig på allvar också.

Med tanke på de många fördelar som erbjuds i den progressiva regelboken om man tillhör en minoritet, är det osannolikt att politiskt missgynnade vita kommer att förbli vita när de har möjlighet att påstå att de är "trans-raciala."

Detta är katastrofala nyheter för förespråkarna för positiv särbehandling. Om särskilda privilegier gäller för alla, gäller de inte för någon.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Ack Berit, det officiella Sverige, journalister och korrumperade politiker tycker numera att det är helt normala företeelser.
Har Du en avvikande uppfattning är du rasist eller har begått hatbrott!
SU

Anonym sa...

Det underliggande prerogativet är att underordning är den odiskutabla vägen till framgång.

Vi vita medelålders män (som faktiskt skapat alla de samhällen dit folk VILL fly och där man VILL bosätta sig) är överordnade (säger de underordnade) och därför skall våra uppfattningar sakna vikt.

Hur knasigt kan det bli?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.