16 juni 2015

En röst på Alliansen blev en röst för islamisering!

 

Batra (alliansen) och Romson (regeringen)

De borgerliga ledamöterna i riksdagen lade idag ned sina röster, i enlighet med decemberöverenskommelsen. En statskupp för att driva igenom den grönröda regeringens budget. Kostnaderna för invandringen skenar iväg okontrollerat.


 

Känner ni stanken?

3 Kommentarer:

Knute sa...

Mellan valen 2006 och 2010 gick Sverige åt helt rätt håll. Politiken var ett tydligt brott med den socialistiska omhändertagandepolitiken och luften i Sverige blev lättare att andas. Vad luttrade svenska högerväljare praktiskt taget hade slutat att hoppas på blev plötsligt en realitet. Sedan kom valet 2010.

Reformpolitiken avstannade eftersom regeringen (som nu var en minoritetsregering) var rädd att åka på bakslag i riksdagen. Regeringen slöt en uppgörelse med Miljöpartiet om en radikalt förändrad migrationspolitik, precis innan inbördeskriget i Syrien bröt ut. Den radikala nyvänstervågen fick starkt medialt genomslag och samma regering som några år tidigare hade avskaffat monopol och lagt ned flummiga myndigheter började nu missta strömningar på kultursidorna för strömningar i väljarkåren.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/06/fran-sverige-2008-till-sverige-2015.html

Knute sa...

Den politiskt korrekta sekten uppvisar många och förskräckande likheter med Scientologerna.

PK-tillhörigheten skyddar dem och de flyter som de korkskallar de är snabbt åter till ytan, sina överdådiga löner och exklusiva bostäder. De kan ju alltid dra till med några hätska uttalande om Sverigedemokraterna och de Sverigevänliga väljarnas fascistsympatier. Det får de ju hjälp med av PK-sektens egen Tom Cruise – den charmerande skådespelaren Kjell Bergqvist och av sektens egen torpedorganisation – Expo och den populäre trolljägaren och mångmiljonären Robert Aschberg.

http://avpixlat.info/2015/06/16/den-politiskt-korrekta-sekten/

Knute sa...

I en omfångsrik artikel i Sydsvenskan kan man läsa om två riktigt modiga män som inte ens skäms över att visa upp sig på bild. Det är två modiga syrier som ”flytt” till Sverige och nu njuter av en ganska behaglig tillvaro vid sjön Yddingen sedan i höstas. Båda har tydligen lämnat kvar både hustrur och barn i krigsområdet.

En av dom visar en filmsnutt som hans fru har tagit på en av tvillingpojkarna hemma i Aleppo. Pojken är 1,5 år gammal och leker med en kattunge bland husruinerna när han brutalt slänger kattungen i marken. ”Det ser hemskt ut men det är så det går till i Syrien”,säger den modige Ibrahim Alnayf med sorg i hjärtat.

Förmodligen när grabben har blivit några månader äldre så skär han väl halsen av kattungen för det är ju så det går till i Syrien också.

Finnarna skickade sina barn till Sverige under Vinterkriget mot ryssen och åkte sedan till fronten. Araberna däremot…

http://petterssonsblogg.se/2015/06/18/tva-riktigt-modiga-man/#more-129633

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.