21 juni 2015

Här är en riktig marxistisk godbit

Pedagogers grova missbruk av småbarn: Föräldrarätten körd på porten.

Tydligt exempel på, hur man i det nerbrutna Sverige inte bara ignorerar lagar och förordningar, men också tillåter grova manipulationer och direkta lögner i "informativ" text. En noggrann analys av texten med "avlusning" ses längst ner på sidan under artikeln från GT-Expressen:

"Budskapet var tydligt när barnen på Förskolan Hagahuset arrangerade sitt egna pridetåg.

Med egentillverkade flaggor, skyltar och sånger manifesterade omkring 120 barn från Förskolan Hagahuset för kärleken.

– Vi gör det för att vi vill det, säger 3-åriga Alice.

– Man måste få älska vem man vill, inflikar kompisen Hugo.

Gick också i fjol

Det här var andra året i rad som förskolan gick i pridetåg i samband med West Pride-festivalen. Förberedelserna hade pågått i en vecka. Ramsor som "vem får man älska - vem man vill" och "upp och nicka sockerdricka, alla ska få kärlekshicka" upprepades envist.

– Inför förra året frågade vi barnen vem man får älska. "Vem de vill", sa alla. Sedan dess har det varit vår slogan, förklarar förskoleläraren Sara Ghazi.

Arbetar ni mycket med detta?

– Vi pratar varje dag om människors värde, om att det inte spelar någon roll vilken sexuell läggning eller vilken hudfärg man har. Vi vill främja att alla får vara olika och uppmuntra och stötta barnen. Det pågår 365 dagar om året.

"Alla är förstående"

Förstår också de yngsta barnen innebörden?

– Alla är förstående, de förstår att man har rätt att bestämma själv. Det är ytterst sällan någon av våra barn påpekar att du och jag är olika. Ställer man frågan varför blir svaret naturligt: "för att man ska".

De yngsta barnen var bara något år, de äldsta i sexårsåldern. Och visst var det så att paraden gav mersmak.

– Det roligaste var att gå. Nu ska vi inte gå mer, men nästa år gör vi det igen, säger Alice Gesaw."

Noggrann analys rad för rad av textens lögner och manipulationer

1: Ämnets och textens grundläggande bas finns i de kommunistiska långtidsmålen (1963), en beskrivning av nedbrytning och förstörelse av Västs demokratiska samhällen. Se paragraferna 24-26 och 40-41.

2: "Barnen på Förskolan Hagahuset arrangerade sitt egna pridetåg".

Grov lögn. I bästa fallet kallat manipulation. Barn i den åldern arrangerar ingenting själva. De blir styrda av vuxna, men är glada över varje tillställning och klipper och klistrar gärna vad som helst "för kärleken", ett ämne som ett barn inte begriper omfånget och djupet av.

3: Barnens svar (i kör eller var för sig) på journalistens frågor är tydligt nog ren indoktrinering. Förskolelärare Sara Ghazi förklarar hur man lär ut ramsor som "vem får man älska?" med svar: "vem man vill" och struntversen "upp och nicka sockerdricka, alla ska få kärlekshicka" upprepat flera gånger..

Arbetar ni mycket med detta? frågar journalisten.

- Vi pratar varje dag om människors värde, om att det inte spelar någon roll vilken sexuell läggning eller vilken hudfärg, man har. Vi vill främja den synpunkten att alla får vara olika och uppmuntra och stödja barnen. Det sker 365 dagar om året.

4: Pedagogen undviker frågan!

Journalisten frågar: förstår de yngsta barnen också innehållet?

- Alla är förstående. De förstår, att man har rätt att bestämma själv.

De tre orden "Alla är förstående" är en grov lögnaktig manipulation med ordet "förstående". Det frågas reellt om barnen förstår innehållet av saken (vad saken handlar om). Men pedagogens svar är medvetet (med avsikt) dimmigt. Ett exakt svar skulle vara: "Jo då, de förstår det hela" eller "Nej, de förstår det inte". Att vara "förstående" betyder att man har förståelse för något. Man kan vara förstående för något oacceptabelt och frånstötande, till exempel ett mord, därför att man förstår anledningen till mordet.

Och vad med "rätt att bestämma själv"?

En horribel grov lögn! Inget barn, absolut inget - har rätt att bestämma något som helst själv. Vet ni varför, ni pedagoger? För att ett barn inte har den mognad som krävs för att kunna bestämma och ta ansvar. Därför är det föräldrarna som bestämmer eller andra utvalda i deras ställe. Ingen annan vem som helst pedagog! Ni är liksom barnen inte mogna till ansvar. Ni bör därför omedelbart sägas upp, allihopa (portas). Ni bryter ner och förstör inte bara barnen, men familjerna och samhället, så som det var och fortfarande är målet för kommunismen i de demokratiska länderna i Väst.

Spydpigen

5 Kommentarer:

Errbe sa...

Förträfflig analys, som borde varit en självklarhet för en seriös journalist.

Att använda oskyldiga barn i politiken är något av det fulaste jag kan tänka mig.

Anonym sa...

Bra rytande. Klipp av tokvänsterns klibbiga fingrar. Svea Klibbfinger

Anonym sa...

Vilket himla hyckleri som pågår i vårt land, Sverige. Det blir värre för varje dag. Jag har en släkting i svår vårdnadstvist. Barnet tvingas bo hos sin pappa, där hon inte vill bo, och där hon mår dåligt och blir illa behandlad. Hon är 10 år. Får hon välja sitt liv? Svar nej, Det är vissa tanter på något som kallas soc, uttrycker hon det själv.
Orolig släkting

elina sa...

Låter som barnmisshandel. Vart är föräldrarna eller har de abdikerat?

Argus sa...

Om inte politikerna (läs Palme) gjort sig av med ämbetsmannatraditionen i Sverige hade förskolan stängts, lärarlegitimationerna dragits in och vårdnadsutredningar mot föräldrarna hade inletts. Barn upp till femton år ska inte utsättas för sexuell eller religiös påverkan. Kulturmarxismen verkar ha blivit den nya statsreligionen i vänsterdiket. Undrar bara om tillbedjarna av den är medvetna om att de är offren på altaret?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.