16 juni 2015

Massinvandringen är Obamas fel

Obama fortsätter att beväpna jihadkrigare i Syrien. Överallt har han skapat kaos, först i Libyen där en miljon väntar på överfart till Europa, och sen i Syrien där 9 miljoner har flytt sina hem.

Redan 2012 fanns bevis för uppkomsten av en islamisk stat i Irak och Syrien. Den amerikanska regeringen släppte ut anden ur flaskan, och stödde ISIS för att destabilisera Syrien och störta president Assad. Resultatet blev en våg av flyktingar till Europa.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt korrekt! Finns även en artikel i Guardian som visat att CIA pumpat in miljarder i detta projekt...inte undra på att flygbombningarna av IS både missar målet och utförs halvhjärtat. Obama är utan tvekan den som stött terrorismen i världen mest, långt mer än Saudiarabien. När ska denna skitstövel ställas inför rätta? Inte undra på att Khadaffi som verkligen bekämpade Al-Qaida måste bort från makten i Libyen.

Benny

Knute sa...

Tack Benny! Kanske man kan dela in problemet i tre delar, först kryptomuslimen Obama som sätter fart på massinvandringen, sen våra politikers självpåtagna oförmåga att stoppa den, och för det tredje befolkningsökningen i muslimska länder.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.