04 juni 2015

USA i ett nötskal


Dessa tre, korta punkter säger en hel del om inriktningen av vår nuvarande regering och kulturmiljö.

1) Vi uppmanas att inte döma alla muslimer genom gärningar utförda av några galningar, men vi uppmanas att döma alla vapenägare pga. några galningars agerande.

2.) Vi får ständigt höra hur Social Security kommer att få slut på pengarna. Hur kommer det sig att vi aldrig hör talas om att socialbidragsprogrammen eller matkupongerna har ont om pengar? Det intressanta är att den första gruppen "arbetade för" sina pengar, men den andra inte.

3.) Varför skär vi ner hjälpen till våra veteraner,  men vi  stoppar inte  bidrag till illegala invandrare,  såsom  barnbidrag, pengar till bostäder , matkuponger, gratis utbildning, inklusive college och också rätten att rösta?

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Samma som i Sverige vill säga... Samma socialiststyre.

Anonym sa...

"Varför skär vi ner på hjälpen till våra veteraner" (gäller även pensionärer)?
1. Det är dom som dör före ungdomarna och ungdomarna som insett det meningslösa i att betala skatter till korrupta politiker.
2. Korrupta politiker tvingas plundra medborgarna för att hålla sin armé av tjänstemän lugna.
Soldater slåss inte om dom inte får betalt då gör dom uppror.
SU

Knute sa...

Det som kallades Arabiska våren innebar att USA vände ryggen till sina gamla allierade. Genom ett omfattande politiskt och ekonomiskt stöd försökte man skapa en ny allierad i Muslimska Brödraskapet.

The Muslim Brotherhood is the most dangerous group promoting the totalitarian and Islamist supremacist doctrine of Shariah. Several Muslim Brotherhood supporters have been identified as key advisers to Mr. Obama.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2015/06/hemligt-dokument-avslojar-obamas.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.