22 juli 2015

Ingen återvändo?

Motsvarigheten till "tre större städer" korsade Egeiska havet och landade på den grekiska kusten. 28.260 illegala invandrare rapporteras ha landstigit under de senaste 20 dagarna.

Detta får vi veta om Sverige:
En grupp kristna asylsökande i Sverige utsattes för mobbning från muslimska grannar för att de bar en symbol för korset.
Efter att ha hotats och trakasserats vid ett flertal tillfällen packade och flyttade den lilla grupp av kristna - som sannolikt var syriska kristna flyktingar från den Islamic State - därför att de "fruktar för sin egen säkerhet”.
Konstigt nog har händelsen inte rapporteras till polisen. Istället besökte migrationsbyråns tjänstemän hemmet  för att "ge information om den svenska lagen” till "fundamentalistiska islamister" i hopp om att hindra dem från att agera ovänligt mot kristna igen.

Breitbart skriver också om att en högre tjänsteman/kvinna med ansvar för Sveriges invandringspolitik visar sig vara  en jihadist-sympatisör som beskriver någon som avsikt ansluter sig till Islamic State som "vacker".
Samiyah M Wasame, som är anställd av Sveriges Migrationsverk, anklagas för att ”gilla” många jihad-inlägg på Facebook. Ett exempel är att hon gillade "en bild av en AK-47 tillsammans med orden "Tänk på Mujahdieen i era böner ... Eftersom de kämpar för din räkning."

Hennes FB-sida är intressant

1 Kommentarer:

Knute sa...

Fler asylsökare från Senegal än från Syrien, Somalia och Eritrea.

Som en artikel i Wall Street Journal for nylig godtgjorde, kom der i årets første tre måneder flere asylansøgere til Italien fra Senegal end fra Syrien, Somalia og Eritrea. De kom, selv om der ikke er krig i Senegal. Tværtimod. Faktisk kom de, fordi det går bedre i Senegal, og mange derfor har fået mobiltelefon og fladskærme og hermed adgang til viden om, hvor meget bedre livet kan arte sig i Europa. De unge mænd kommer i et forståeligt håb om et bedre liv. Men man forstår også, at hvis vi ikke sætter en stopper for sådanne asylansøgere, forandres Europa til ukendelighed. Der er en grænse for, hvor mange mennesker, man kan integrere i EUs velfærdsstater.

http://www.b.dk/berlingske-mener/godhedsgratister

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.