21 juli 2015

“Jag vill ha en Lamborghini.”

En ny video har dykt upp som visar ytterligare en doktor från Planned Parenthood som köpslår  och diskuterar  “skonsam teknik” för att få “bra exemplar" av fostervävnad. Hon vill ha tillräckligt betalt för att kunna köpa en  Lamborghini.

     Videon släpptes i morse, den andra som gjorts av Center for Medical Progress, och den visare en kvinna som identifierats som Dr. Mary Gatter.  Hon var ordförande för Planned Parenthood Medical Directors’ Council fram till 2014 och arbetar nu i ledning och rådgivning på lokal och nationell nivå i organisationen. Över drinkar diskuterar Gatter priser på "exemplar”, och bestämmer sig för $ 100 för "intakt vävnad."

Om man går till media och klagar över att en video är falsk, ska man nog först vara säker på att det inte finns fler där ute på nätet som visar den aktivitet som man just förnekat.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Cyniska och helt opåverkbara "Democrats" tycker tillsammans med Obamas kulturmarxistiska inställning att förhållandet är helt normal. Som man säger, bortom all pedagogisk räckvidd.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.