21 juli 2015

Obama visar sin rätta färg


Tjugofyra timmar efter massakern i Chattanooga, lyste man upp hela Empire State Building i islam-grönt för att hylla och fira Eid, vilket är avslutet på Ramadan. Men det var inte nog. Obama vägrade också att ge order om att flaggorna skulle hissas på halv stång för att hedra de fem amerikanska militärer som mördades. Vissa lokala myndigheter sänkte dem ändå.
Ramadan är den våldsammaste månaden på året i den muslimska världen, eftersom Ramadan är den månad då muslimer förnyar sin hängivenhet till Allah,
Allt som allt sköts, brändes, sprängdes, halshöggs eller hackades 2988 personer till döds i namn av islam under denna "heliga" månad och 3696 sårades - fjolårets siffror var 2429 döda och 2028 sårade.
Men det är inte nog:

President Barack Obama tillönskade alla muslimer i Amerika och runt om i världen "Eid Mubarak!" Eller en “välsignad Eid”
“Denna högtidsdag är en påminnelse för varje amerikan om vikten av att respektera människor av alla religioner och trosuppfattningar", sade han i ett uttalande, som också hyllade New York:s beslut att lägga Eid till den officiella skolkalendern.
Även posten hjälper till:5 Kommentarer:

Knute sa...

Den femte amerikanske soldat er død efter angrebet i Tennessee af en muslimsk terrorist.

https://hodja.wordpress.com/2015/07/20/den-femte-amerikanske-soldat-er-doed-efter-angrebet-i-tennessee-af-en-muslimsk-terrorist/

Anonym sa...

Obama hade muslimsk far, och muslimsk styvfar, och han studerade islam i Indonesien tills han var tio.
Fråga vilken muslim ni vill om vad hans religion är!
(Ni vill väl inte påstå att han har omvänt sig, och till och med blivit döpt? "Var inte oförskämd", skulle varje tidsmedveten murvel säga!)
/ SD

Argus sa...

Skulle vara rätt intressant om Donald Trump blev amerikansk precident. Han har en personlig förmögenhet som gör att han inte behöver sälja sig till andra för att få ihop kampanjkassan som de andra måste. Ett USA utan oligarker i kulisserna?

Berit sa...

Det är nog inte möjligt Argus, men tanken är lockande

Kattsand sa...

Är det en tillfällighet eller ett sammanträffande att både miljöpartiet/miljörörelsen och islam har grön som sin färg? Olika nyanser men ändå grönt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.