15 juli 2015

Planned Parenthood säljer foster


Det är en så motbjudande verksamhet i sig, att vi kanske inte ska förvånas.  I videon nedan kan man se chefen för Planned Parenthood, Dr. Deborah Nucatola, dricka sin Merlot och diskuterar försäljning av aborterade spädbarns kroppsdelar.
Jag har faktiskt snuddat vid tanken på att denna grupp gjorde sådana här saker och den här videon bevisar det.

  
Uppdatering:

Planned Parenthood svarar naturligtvis med att förneka det hela och säger att videon är “starkt redigerad”.
“Starkt redigerad,” innebär naturligtvis att de menar att videon är en komplett snedvridning av vad som faktiskt sades. Den ursprungliga videon är över 160 minuter lång och är tillgänglig för vem som helst att se här.
Det är helt klart att ingenting i den kortare versionen togs ur sitt sammanhang för att vilseleda tittarna.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det är vidrigt. Så gjorde man i stor utsträckning när man aborterade foster i Rom för 2000 år sedan. Man gick in (utan sterilitet) i kvinnans livmoder och skar sönder det fullvuxna fostret som dog tillsammans med den gravida kvinnan, som råkat bli gravid utan faderns tillåtelse.
(Man satte också ut de nyfödda barnen i skogen att angripas av rovdjuren eller dränkte de i latrinen bakom badhuset).
Men vad är det för skillnad på det första, att gå in i livmoderns och skära sönder fostret) och det senare att sticka hål i fontanellerna och suga ut hjärninnehållet när huvudet avancerat ner i kvinnans bäcken? Inte mycket.
Jag tror dock inte att denna doktor får 10 års fängelse. Detta är ju någonting som Obama har vurmat för - aborter fram till 30:e veckan - och Obama gör som han vill. Han kan begå vilka horribla saker som helst, men är ändå skyddad av dem som äger tidnings-, radio- och tidningsvärlden och drar i trådarna "behind the scenes".
Målsättningen är att bryta ner alla kristna världen, som att skydda liv, och återvända till den moral som var förhärskande innan Jesus Kristus uppträdde på världens scen.
Det är målsättningen - men de kommer inte att lyckas, även om de kommer att förstöra väldigt mycket.
/SB

Anonym sa...

Det värsta: Robert Zimmerman, Demokraternas politiska strateg förnekar innehållet i filmen.
Är han kanske även en Holocaust förnekare?
http://insider.foxnews.com/2015/07/15/megyn-kelly-debates-planned-parenthood-video-robert-zimmerman
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.