27 juli 2015

Så här långt har det gått

I Pinellas County i Florida klagade Scotty Jordans granne på att hon var störd av lukten från hans grill och en tjänsteman informerade honom om att han måste begränsa matoset till sin egen tomt.Det är lätt att göra sig lustig över mannen i videon, men tekniskt sett har han rätt.
På Pinellas Countys hemsida står det i miljöavsnittet att : “Grillar och spisar är inte undantagna från att medföra olägenheter vad gäller lukt.  Om man får in ett tillräckligt antal klagomål från representerar från olika hushåll, kan en inspektör undersöka  problemet och utfärda en skriftlig varning.”

Vi kanske ska se det som en fördel att leva under en regering som har vuxit ur kontroll?  Om man inte gillar sin granne finns det alltid något man kan hitta och anmäla honom för.

Om man tycker att han ska klippa gräset på tomten
Om folk parkerar bilar på sin egen infart.
Om de låter sina barn gå hem från lekparken ensamma.
Man kan alltid säga att det luktar marijuana och polisen kan göra en nattlig överraskningsraid.

Tänk om man kunde ha påpekat ”luftkvalitet" för att bli av med Occupy Wall Street hopen?! Snacka om stank vid den tillställningen.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Duet qen-hoxhë në krujë, youtube. Duett hund - imam i Kruje (NÖ Albanien). 1:59.
https://youtu.be/Vogp-n1-JPA

De två sångarnas likhet är påtaglig. Kan vara ett tips för den som blir störd av moskén i ... Fittja? Gör det lättare att stå ut. - Upplagd av ateistet.org.
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.