09 juli 2015

Snart kan Baltimoronerna slå sönder solpaneler också


Obama har kommit upp med en plan för att ta itu med förfallet som kännetecknar Baltimore. Vi ska spendera våra pengar på att subventionera solpaneler för låginkomsttagarnas bostäder.

Representanter för Obama-administrationen tillsammans med Baltimores Rep. Elijah E. Cummings (D) tillkännagav det nya programmet som syftar till att göra det billigare för villaägare och hyresgäster i låginkomstområdena.
"Vi måste öka möjligheterna för fler familjer att skörda fördelarna med att använda renare energikällor, som också kan hjälpa hushållen att spara pengar på elräkningarna,”, sade president Obamas chefs-energirådgivare, Brian Deese.

Man vet inte hur mycket det kommer att kosta, men vem bryr sig? Nationalskulden kommer aldrig att betalas och om solpaneler var ekonomiskt meningsfullt skulle regeringen inte behöva slösa bort våra pengar på att  subventionera dem.  I en situation där de inte blir subventionerade, finns det absolut inga fördelar med att använda solenergi och vindkraft jämfört med traditionell kol- och vattenkraft.

Man kan räkna med att ett samhälle som plundrar och bränner lokala företag kommer att förstöra panelerna, antingen för att sälja dem till skrot eller bara för att det är kul, men det spelar ingen roll, det är den politiskt korrekta tanken som räknas.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.