26 juli 2015

Världens viktigaste grafiska kurva

 

Det blir en tuff framtid. Men vi är av den gamla skolan, vi tycker att främlingarna bör knacka på dörren snarare än att försöka bryta igenom väggen (fast det behöver de egentligen inte, det finns så många godhjärtade infödingar som gärna hjälper dem att bryta in).

Det enda land utanför Afrika där kvinnor föder fler än fem barn i genomsnitt, är Afghanistan, vilket kanske förklarar varför det kommer så många ensamkommande unga män därifrån. Inte konstigt att Sverige fått ett kvinnounderskott. Dags för storskalig fruimport.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Detta är en riktig mardröm. Om de bara höll sig i Afrika vore det ju ingen fara. Men redan nu när de "bara" är 1 miljard så väller de ut ur Afrika i många tusen per dygn och in i av vita byggda civilisationer och länder för att slippa ta sitt ansvar för sitt folk. Redan nu föds det många fler nya negrer per dygn än t.ex. det föds riktiga svenskar per år. Vad folk än tror så är Afrika en vansinnigt rik kontinent på alla sätt vad gäller naturresurser och råvaror och väldigt glest befolkad räknat på person/km2.
/ Kurre

Berit sa...

Utan förvarning förvandlades en park i Dresden under natten till fredag till en tältstad för “immigranter” .
Bulldozers arbetade hela natten för att rensa bort gräs och att gräva upp träd för att göra parken redo att ta emot de stora vita tält som tillhandahålls av tyska Röda Korset för att hysa 1.100 flyktingar. Det var åtminstone det antal som tillkännagavs. Inom några timmar på lördagen, hade antalet redan uppgraderats till 2.000.
Detta sätt att snabbt skapa tältstäder utan förvarning är nu ett vanligt inslag i vissa delar av Europa så att lokalbefolkningen inte har möjlighet att delta i samrådsprocessen eller ge dem tid att organisera och motsätta sig

http://www.breitbart.com/london/2015/07/25/residents-wake-up-to-find-overnight-city-park-has-been-turned-into-migrant-camp-for-2000/

Knute sa...

Trenden sprider sig: Rödgrön bortskänkning av kommunal mark med bygglov för kåkstad åt "EU-tiggare" nu även i Karlstad.

Kort efter att det rödgröna styret i Lund nyligen kuppade igenom bortskänkning av kommunal mark samt bygglov till kåkstäder för "EU-tiggare" på densamma följer nu de rödgröna i Karlstad kommun efter, och har på liknande sätt snabbgodkänt ett bygglov till en tiggarkåkstad i Karlstad.

Gratis el och avlopp på de kommunala skattebetalarnas bekostnad ingår självklart i paketet, samt ytterligare hygienfaciliteter.

– Förhoppningsvis kan vi skapa drägliga förutsättningar för EU-migranterna, säger det Miljöpartistiska kommunalrådet Per-Inge Lidén (MP) om det egna partiets initiativ.

http://avpixlat.info/newsdesk/trenden-sprider-sig-rodgron-bortskankning-av-kommunal-mark-med-bygglov-for-kakstad-at-eutiggare-nu-aven-i-karlstad

Anonym sa...

Ett skepp kommer lastat! Våra kustbevakningsbåtar används till flyktingsmuggling i Medelhavet. Något otippat....

Knute sa...

The price Lebanon paid for appeasement

Brigitte Gabriel warning us of what happens to once great nations when tolerant countries with open border policies give sanctuary to the Islamist virus. Christians in Lebanon were rewarded with death, starvation, and hated by the muslims. It is an example of how muslims will islamize and victimize societies that treat them as equals instead of recognizing the evil that islam embodies.

https://www.youtube.com/watch?v=21orCM7KkRI&app=desktop

Knute sa...

Mogherini will change Europe into an Islamic hell.

Federica Mogherini är EU:s höga representant för utrikes frågor och säkerhetspolitik och vice ordförande i Europeiska kommissionen.

http://snaphanen.dk/2015/07/28/mogherini-will-change-europe-into-an-islamic-hell/#more-183628

Knute sa...

I år väntas en halv miljon söka asyl i Tyskland. På flera håll i landet har man tvingats uppföra tältläger för att klara inflödet av asylsökande.

http://avpixlat.info/2015/07/28/tyska-kommuner-larmar-om-massinvandringskaos/#more-151462

Knute sa...

Varje flyktingdiskussion som inte berör afrikansk demografi är ett pseudo-samtal.

An african planet – is this the way our world ends?

http://snaphanen.dk/2015/07/31/an-african-planet-is-this-the-way-our-world-ends/

Knute sa...

Genom att lagstifta om kvotering av invandrare till alla grundskoleklasser (inkl förskolorna) gör den nuvarande regeringen sig skyldig till folkrättsbrott..

Ovanstående lagstiftning är en våldtäkt på svenska barn.

I praktiken innebär lagstiftiningen att alla skolor på förskole- och grundskolenivå är skyldiga att ta emot invandrarelever.

Mot bakgrunden av den destruktiva, negativa, vidskepliga värdegrund invandrarbarn från muslimska länder bär med sig är det närmast att betrakta som psykisk misshandel (med men för livet) att tvinga svenska barn till samvaro med dessa under skoltid.

Pojkarna i de muslimska länderna får tidigt lära sig att flickor är andra klassens medborgare. De får utsättas för kränkningar och våld utan att det leder till någon form av straff.

I Sverige har redan flera fall förekommit där invandrarpojkar i förskoleålder sextrakasserat svenska småflickor som en följd av kultur/religion.

Att utsätta svenska barn i förskoleåldern och uppåt för detta är inte endast grymt utan ett folkrättsbrott.

http://varstundisverige.blogspot.se/2015/08/ljungbeck-riksdagen-och-regeringen-gor.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.