26 juli 2015

"Vi är av den gamla skolan, vi tycker att man bör knacka på dörren snarare än att försöka bryta igenom väggen"

 

Ungerns premiärminister Viktor Orban går till attack mot EU, som inte lyckats skydda sina invånare från horderna av illegala migranter. Nu ska Ungern skynda på byggandet av sitt gränsstängsel, till följd av hotbilden.

 – För oss står Europa på spel. Överlevnaden, eller mer korrekt, transformeringen bortom igenkänning av det europeiska folkets livsstil, europeiska värderingar och de europeiska nationerna. Frågan är inte enbart vilken slags Europa vi ungrare skulle vilja leva i, utan snarare – kommer det vi kallar Europa att alls existera? Vår respons är tydlig: vi vill att Europa ska tillhöra européerna. Detta kräver också en ansträngning från övriga europeiska länder. Men det finns något vi inte bara vill, utan som vi kräver: att bevara Ungern åt ungrarna.

Carina-Fina: "Jag kan inte för mitt liv se att det på nåt sätt skulle vara mentalt friskt att bara vända sig bort och blunda som Sveriges och EUs regeringar gör, när ens kontinent, land och kultur ruineras och plågsamt dör ut."

"Gnäll, smutskastning och demonisering gentemot ett land som skyddar sin befolkning och EU:s yttre gräns är osmakligt och faktiskt också totalt vettlöst i en tid när jihadinvandring och ISIS hotar hela Europa." En av 425 kommentarer på Avpixlat.

Ungern har blivit det europeiska land som är mest utsatt för olaglig invandring. Antalet illegala gränsgångare kan nå 300.000 i år.

 

Vi vill inte ha illegala invandrare!

Uppdatering: Det var inte Viktor Orban utan den ungerske ministern Janos Lazar som yttrade "Vi är av den gamla skolan, vi tycker att man bör knacka på dörren snarare än att försöka bryta igenom väggen".

4 Kommentarer:

Knute sa...

Third-world conditions on the southern border; the influx of migrants took epic proportions – fresh photos.

http://www.hungarianambiance.com/2015/07/third-world-conditions-on-southern.html

Knute sa...

I Sverige kører pk-indoktrineringen dag for dag.

I dag, den 30. juli, fik Ungarn igen bebrejdelser og skæld ud for det høje hegn, de har sat op ved grænsen imod Serbien, som er den vigtigste indfaldsvej i Folkevandringen til EU. Gud vide hvordan talskvinden i TV vilde modtage en hende ukendt gruppe fremmede, der vilde ind i hendes hus? Vilde hun bare åbne døren med et smil og et "kom ind, kom ind". Har europeerne tabt al sund fornuft under Bryssel-regimentet?
De ungarnske magyarer har bevaret den urkraft som hjalp dem at klare sig igennem århundreder med krige og underlagt andre lande. Erindringer om det osmanniske herredømme synes lige så levende for dem som danskernes erindringer om svensk regime efter Danmarks tab af Skåne, Halland og Blekinge! skønt det er 300 år siden...

http://spydet.blogspot.se/2015/07/i-sverige-krer-pk-indoktrineringen-dag.html

Knute sa...

Två asylfanatiker pratar om Ungern. Det är förvisso typiskt för svensk statstelevision, men egentligen bisarrt, att bjuda in två personer som båda vill ha fri invandring för att diskutera ämnet. Om man verkligen ville ha en meningsfull diskussion kunde man ha ersatt den ena asylfanatikern med exempelvis Erik Almqvist.

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2015/07/tva-asylfanatiker-pratar-om-ungern.html

Knute sa...

Ungern är en demokrati, och väljarna gav den styrande koalitionen en två-tredjedels majoritet, vilken är en i Europa ganska unik sammansättning (i Sverige styrs landet av en socialistisk minoritetsregering). Men en majoritet av de ungerska väljarna har för innevarande mandatperiod röstat på den regering de vill ha. Om de finner att politiken är felaktig så torde de väl rösta bort den? Och varför skall inte Ungerns regering få bedriva den politik som man anser är bäst för sitt land? Hands off, är min rekommendation.

Det stora problemet för de makthavare som jag associerar till amerikanska Council on Foreign Relations är att de inte tycker om när EU:s medlemsländer börjar leva sina egna liv. USA vill inte att Grekland lämnar EMU. USA vill att Tyskland bygger upp sin krigsmakt. USA vill använda Sverige för NATO. Och USA vill inte att Ungern vänder sig österut till Ryssland och Kina. Men USA talar inte för ungrarnas sak, utan enbart för sin egen (i det här fallet att förhindra fler hot mot den amerikanska dollarn som reservvaluta).

https://peterharold.wordpress.com/2015/08/02/de-neo-konservativas-unga-vackra-ansikte-emelie-roos-skriver-i-svd-pa-uppdrag-av-cfr-typ/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.