09 augusti 2015

Carly Fiorina imponerade


Vi har inte hört så mycket om den tidiga debatten mellan de förhoppningsfulla Republican-kandidaterna  - de sju som är längst ner på listan - men Carly Fiorina verkar vara den som gjorde det bästa intrycket.
Hon är den enda kvinnan i samlingen, fd. VD för Hewlett Packard och hon har aldrig ställt upp i politiska val tidigare.
Inte många tror att hon har chans att bli nominerad men en post som vice presidentkandidat vore politiskt korrekt och trolig.
Hon skulle utmana Hillary vad gäller röster från kvinnor och hon var inte rädd för att angripa både Clintons och Obama:

"Hillary Clinton ljuger om Benghazi, hon ljuger om sin e-post, hon försvarar fortfarande Planned Parenthood och är fortfarande sitt partis förespråkare.
2016 kommer att bli en kamp mellan konservatism och ett Democrat Party som undergräver själva karaktären av denna nation. Vi behöver en kandidat som slår varje punsch och inte någon som snubblar innan han ens kommit in i ringen."

“Jag fick inget telefonsamtal från Bill Clinton innan jag gav mig in i racet,” sade Fiorina vilket syftade på att det rapporterats att Donald Trump nyligen pratade med den tidigare presidenten.
 "Har någon av er fått ett telefonsamtal från Bill Clinton? Det fick inte jag.  Kanske beror det på att jag inte har gett pengar till Clinton-stiftelsen eller donerade till hans frus Senate-kampanj."

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Tack for bloggen. Som exilsvensk i USA ar det intressant att folja vad andra i samma situation tycker. Carly Fiorina forsokte bli vald till senator i Californien 2010 (men forlorad) sa hon har stallt upp tidigare.

Tack,
Daniel

Berit sa...

Du har helt rätt Daniel, det hade jag glömt. Det var då hon utmanade Barbara Boxer, eller hur?

Knute sa...

Carly Fiorina spoke in praise of Islam within a mere two weeks of their bombing of the World Trade Center. The concern is not that she was attempting to deceive others, but that she, a person who aspires to the presidency of the United States, was herself deceived regarding the true nature of Islam, and that she has never retracted her statements.

http://gatesofvienna.net/2015/08/a-mythical-deceptive-tale-by-carly-fiorina/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.