10 augusti 2015

Det kommer nog inte att sluta väl för Hillary

Skyltar som denna poppar upp här och var


Obama är inte speciellt förtjust i Hillary och hon gillar inte honom heller. Joe Biden, å andra sidan, har varit Obamas lojale kompis ända sedan han gjorde klart för oss att Obama var "den förste vanlige afroamerikanen  som är vältalig och intelligent och en ren och snygg kille".
Biden vill uppenbarligen bli president och som Obamas VP stå han näst på tur, men den "oundvikliga" Hillary har funnits där hela tiden.

Ingenting händer i denna administration utan ett tyst godkännande av White House.
FBI har “vaknat” nu och börjat titta på säkerheten i Hillary Clintons privata e-post meddelanden, och under den senaste veckan har man kontaktat ett Denver-baserad dataföretag som hjälpte henne att hantera det “unika” systemet.  E-post-snöbollen har börjat rulla så snabbt att även de traditionella media  har tvingats rapportera om det.

De som jobbar i Clinton kampanjen avfärdar rapporter om att FBI undersöker Hillary “lilla misstag” vilket de naturligtvis måste göra. Obama har ju inte tidigare visat särskilt mycket intresse när det gäller att följa lagarna när Democrats gjort något olagligt,  så Hillary borde vara på den säkra sidan, eller hur?

Låt oss inte glömma att detta är Chicago-politik och vi har att göra med två mästare i det ruttna spelet -  Barack Obama och Hillary Clinton - och de spelar inte nödvändigtvis för samma lag.

Obama har låtit Hillary ha sitt lilla roliga och visat sina svagheter som kandidat, vilket gjort Democrat-väljare och donatorer nervösa.  Joe Biden har börjat göra sig hörd och kommit med antydningar om att eventuellt ge sig in i tävlingen samtidigt som snaran stramas åt för Hillary.  Det kommer inte att ske plötsligt; Obama kommer att bida (!) tiden för Biden tills Hillary gjort bort sig ännu mer.

Hillary har jobbat inom administrationen och haft lång tid på sig att samla in skvaller och lort. Vet hon något om Biden som stoppar hans planer? Vad vet hon om Obama? Vem av dem kommer att hamna under Benghazi-bussen?

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Den mest hoppingivande skylt vi sett på länge. Vi håller tummarna att det blir verklighet!

Anonym sa...

Kan Du inte länka oss till någon som gör en "badge" att ha på rockuppslaget?

Berit sa...

Här är en länk till bildekaler , t-shirts, mugghållare:

http://hillaryforprison.net/

och en för knappar:

http://www.cafepress.com/+hillary_prison_2016_mini_button,1273788123

elina sa...

Det slutar väl bra för henne, alltså inte i Vita huset, och det är väl bäst för den damen?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.