01 augusti 2015

En film om Benghazi innan valet


Kommer den att heta “Sex, Lögner och Kampen om Vita Huset”? Den borde ha alla förutsättningar att bli en Clinton-thriller.

Dana Perino avslöjade på Megyn Kellys show att regisören Michael Bays nya film om terrorattacken i Benghazi skulle kunna ha en negativ påverkan på Hillary Clintons presidentvalskampanj.
 Perino sade att det är för tidigt att säga säkert, men hon noterade att Vänstern redan är så orolig över filmen att de har börjat sätta in resurser bakom kulisserna för att sabotera den.
  Perino påpekade att filmen skulle kunna ge intrycket att en del människor tycker att Clinton är opålitlig, hemlighetsfull och villiga att göra vad som helst för att hjälpa sig själv politiskt.

 Clintons vet inte ens vad filmen handlar om, men de vill ändå stoppa den? Med andra ord, vad den än visar kan det inte vara bra för Hillarys politiska strävanden.

Vad har hänt med Hollywood? Är det fritt fram att granska Clintons nu?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.