01 september 2015

En osynlig pakt mellan EU och islam: Öppna gränserna ännu mer!

    
     Bilden hämtad här

"Kristeligt Dagblad kom i förra veckan med en sensationell nyhet om flyktingar, nämligen att de sex omåttligt rika Gulfstaterna tillsammans bara har tagit emot 138 flyktingar. Ja, kära läsare. Jag har inte glömt några nollor!

Majoriteten av flyktingarna är muslimer och många är araber. Gulfstaterna är därför ett naturligt ställe för dessa människor att fly till, då de här till skillnad från i Europa, språkligt och kulturellt snabbt och smidigt kan integreras. Och Gulfstaterna med världens rikaste land Qatar i täten har råd att bygga asylcentra och betala ut kontanthjälp.

Varför är det så att dessa rika araber inte vill hjälpa sina egna? Var det norrmän eller svenskar på flykt, skulle alla danskar naturligtvis hjälpa till. Det är helt naturligt att hjälpa 'sin familj'. Men denna moral gäller tydligen inte hos vissa araber. De vill hellre shoppa runt i London med en pizza i Harrods med kaviar och hummer och behandla filippinska arbetare i hemlandet som slavar." Henrik Day Poulsen

En titt på en flygkarta visar hur jätteflygplan från arabiska halvön passerar oavbrutet över Europa nattetid, bekvämt inrättade så att shejkerna kan sova gott för att shoppa i London nästa dag. Pengarna flyttar de lika bekvämt med en knapptryckning på datorn.

Obama bugade djupt för Saudiarabiens dåvarande kung. Obama är väl ett praktexempel på en människa som både är muslim och kommunist. Och dessutom representant för världens rika och mäktiga.

Obamas attack mot Libyen och det monstruösa dödandet av Gaddafi öppnade för flyktingströmmarna till Europa. En halv miljon människor hade samlats vid Libyens kust för överfart till Europa men Gaddafi hade avtalat med Italiens dåvarande premiärminister Berlusconi att inte släppa iväg dem.

Hur dumma var inte Europas politiker som ställde upp på Obamas order att kriga mot Gaddafi? Eller mot Syriens president Assad? Det var som att släppa ut öknens ande ur flaskan, det vill säga islam! Inte underligt att Europa befinner sig i krig mot sig själv. Det har bildats en avgrund mellan de som driver på invandringen och de som är skeptiska.

2 Kommentarer:

elina sa...

Ja. de vill gärna bygga moskéer här men inte hjälpa människor där. Kan det finnas baktankar?

Knute sa...

Många tycker att det är otänkbart att floden av migranter kan stoppas, som om invandringen var en naturkatastrof som en snöstorm eller en jordbävning.

Det anses möjligt att stoppa "klimatförändringar". Men inte inflödet av illegala invandrare från tredje världen.

Video: Fattiga tyskar blir vräkta från sina hem för att göra plats för migranter.

http://gatesofvienna.net/2015/08/evicted-to-make-room-for-migrants/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.