07 augusti 2015

Händelserna den 4 augusti med kravaller, misshandel och skadegörelse efter att SD satt upp reklam i en tunnelbanenedgång i Stockholm

SD-hatande mamma river ned och spottar på SD-information medan hennes barn står och gråter utanför bild. Foto: Avpixlat.

"Ideologiskt var kravallen och demonstrationen igår ett masspsykologiskt fenomen som redan Freud varnade för efter första världskriget i sin Massenpsychologie und Ich-Analyse 1921. Man uppgår i massan och begår handlingar som man inte skulle gjort själv. Ett okontrollerat kollektivt undermedvetande griper tag och berusar i krig och kravaller, som i idrottsevenemang, vid gruppvåldtäkter och konserter.

Ingen analyserade detta bättre än Georg Sorel, en anarkist, antisemit och fascist som på 1910-talet skrev om våldets lockelse för politiker. Han inspirerade såväl socialisten och fascisten Mussolini som senare anarkistgrupper likt de som attackerade oss igår. Linjen är rak mellan Sorels bejakelse av massvåldet och Foujan Rouzbehs uppvigling. Vänsterfascismen är en spegelbild av nazismen." Jan Sjunnesson

"En förkrossande majoritet av det offentliga Sverige väljer att springa åt samma håll med högafflar i händerna, utan att för en sekund överväga om reaktionen står i proportion till det man reagerat mot. I bästa fall handlar det om att man inte vågar säga vad man tycker. I värsta fall (och gissningsvis minst lika vanligt) handlar det om att man har dragits med i ett utslag av masshysteri.

Det är denna sorts förrädiska masshysteri som fick kinesiska studenter att mörda sina barndomsvänner, lärare och föräldrar under kulturrevolutionen. Det är denna sorts förrädiska masshysteri som fick folket i Rwanda att massakrera sina grannar. Det är denna sorts förrädiska masshysteri som möjliggjorde massakern i Jonestown.

I den hätska svenska samhällsdebatten görs idag ofta paralleller till 30-talet. Vad få emellertid tycks se är att det är i denna masshysteri de uppenbara parallellerna till detta årtionde återfinns. Förmågan till masshysteri är en av de i särklass mest destruktiva och farliga krafterna människan bär inom sig. Att inte bara uppmuntra utan att därtill aktivt odla denna kraft är, bokstavligt talat, att leka med elden." Fnordspotting

Sverigedemokraternas kampanj som den kunde beskådas på Östermalmstorgs tunnelbanestation. I den vänder de sig till Stockholms turister och ber om ursäkt för tiggeriet. Klart att vänstern tar på sig rånarluvorna och river ner kampanjen.

       

Innan de gick amok arrangerade hycklarvänstern en demonstration för tiggarnas rätt att få tigga. Ett kul inslag: en utklädd tiggerska provocerade deltagarna. YouTube

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Man behöver inte vara nån slags specialist inom psykiatri för att förstå att dessa hippies måste lida av något efter att ha sett film klippet där de river ner SD:s budskap, de verkar åtminstone inte där vara vid sina sinnes fulla bruk! Riktigt läskigt! Att dessutom ta med sig barn när man är i detta tillstånd !?/ Inger

Knute sa...

Tack för din kommentar, Inger!

“Någon folkgrupp pekas överhuvudtaget inte ut i SD:s reklamkampanj. De upprörda känslorna har alltså ingen som helst saklig grund, annat än att man inte gillar Sverigedemokraterna. Men Sverige är inte något u-land där man kan stoppa yttrandefriheten för den man inte håller med. Inte än i alla fall. Det pöbeln gör är att attackera de svenska värderingarna om yttrandefrihet och demokratisk mångfald. De vill förbjuda dem som inte håller med att få yttra sig. Det är odemokratiskt, det är fascistiskt."

http://erixon.com/blogg/2015/08/borgerlig-passivitet-mot-vansterpobel/

Knute sa...

Krutdurken som svenskarna sitter på.

Det är dags för svenska väljare att börja intressera sig för etniska och demografiska frågor och fundera över om de inte har blivit grundlurade av vänstermedia och inkompetenta politiker. Kan man inte sin historia så är risken stor att man blir lurad. Ju yngre man är som väljare desto större är risken att man tror på partiernas sockersöta världsförbättringspropaganda. Dels har man som ung väljare inte hunnit skaffa sig den politiska och historiska allmänbildning som kommer med åren. Dels har man inte tid med politik utan man har praktikaliteterna kring sin egen framtid att tänka på. Och det hör ungdomen till att vara godtrogen och med det en naturlig längtan att vilja tillhöra gruppgemenskapen. Då flyter man med i huvudströmmen av den mångkulturella ideologin som propageras i media och i skolor.

I Sverige diskuteras nu åter igen om landet ska bidra med JAS-plan för att bekämpa IS. Därmed skulle Sverige förstärkt markera mot IS och som en aktivare part, i betydligt högre grad än tidigare, dra på sig IS-terroristernas uppmärksamhet. Kombinationen av att förklara krig mot den Islamiska Staten samtidigt som Sverige härbärgerar hundratals IS-sympatisörer, bildar tillsammans med en stor muslimsk minoritet i landet, som med sin numerär utgör en bred rekryteringsbas för muslimsk nationalism och revanschism, en mycket akut fara för det svenska folket.

http://snaphanen.dk/2015/08/06/krutdurken-som-svenskarna-sitter-paa/

Knute sa...

Många kommer hit för att försörjas livet ut,
andra för att på vår fredliga demokrati få ett ont slut.
En del kommer hit för att robba gamla och svaga,
andra för att ockupera, bajsa, förorena och klaga.
Rättigheter gäller mest för illegala,
så här kan man verkligen om vi- och - dom tala.
Polisen har sin verksamhet lagt ner,
och under tiden kommer bara fler och fler.
Arbete till alla är nåt som helt fattas,
finns bara för svenskarna som in i döden beskattas.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/08/jag-alskade-tage-danielsson.html

Knute sa...

Det vi foretar oss i Europa vitner om en moralsk forvirring som altså er et barn av den intellektuelle forvirringen. Åndelig er vi altså langt på vei ødelagt allerede. Vi er ikke seriøse personer lenger. Seriøse personer ville ha motvirket folkevandringen.

Voksenlivet innebærer å si nei til mange ting, hva enten det er egne innfall eller barnas, og det innebærer å ta seg sammen når minste motstands vei ikke er farbar. Beslutninger tas med tanke på at man har ansvar for morgendagen.

I Europa virker det som om det ikke er noen voksne mennesker igjen.

https://www.document.no/2015/08/den-normale-anormaliteten/

Knute sa...

Feminister och vänsteraktivister är så insnöade på att allt ska delas exakt lika, att de vill krossa den moral och de drivkrafter som är nödvändiga för att skapa välstånd. Jag gissar att de inte är nöjda förrän det inte längre finns någonting att fördela. När alla lever i säck och aska igen. Då har vi nått deras jämlika samhälle där ingen är förmer än den andre.

http://erixon.com/blogg/2015/08/vanstern-hellre-offer-an-duktig-flicka/

Knute sa...

Under det deliriska upploppet passade ett gäng av dessa våldsverkare på att angripa Nyheter idags Chang Frick. Som råkar ha just romskt och judiskt påbrå. Han var där som journalist med sin kamera. För detta skulle han uppenbarligen få sota dyrt. Han misshandlades liggande och fick sin kamera sönderslagen. Allt under rop om vilken hemsk rasist han var. Helt oprovocerat.

Omkring honom stod såväl journalister från de stora tidningarna som polis. Ingen av de lyfte ett finger åt något håll. Changs assistent, en man från Rumänien, angreps även han och blev spottad på. När Chang försökte polisanmäla attacken till en polis som hade bevittnat allt vägrades han det och blev ombedd att avlägsna sig. Efteråt jublar vänstermobben på Twitter över hur nöjda de är med misshandeln av Chang Frick. Detta är alltså de anti-rasister som talar sig varma för rumänska romer och håller högtidstal om att aldrig glömma andra världskrigets fasor och aldrig låta förföljelser av judar inträffa på nytt.

http://samtiden.nu/18868/vansterns-sista-strid-ar-har/

Knute sa...

Rasistkortet funkar inte i Danmark.

Vad skönt det är att läsa att det finns ministrar i vårt grannland som vågar säga ifrån mot muslimer som försöker utnyttja ”rasistkortet” när myndigheter inte tolererar deras religiösa och kulturella krav i arbetslivet.

Mannen vill inte arbeta med kvinnor, städjobb, inte med alkohol eller kött som inte är halalslaktat. Danska myndigheter anser därmed att inte står till arbetsmarknadens förfogande och därför har han inte rätt till ekonomisk ersättning som arbetslös.

Intergrationsminister Inger Stöjberg från Venstre säger ”at han bør "blive en del af Danmark" eller bosætte sig i et andet land”.

Hon fortsätter sedan enligt följande.

"Han skal i hvert fald ikke være her i den tro, at han kan pådutte os at leve efter Koranen. Hvis jeg flytter til Islamabad i Pakistan, forventer jeg heller ikke, at alt er som i Rødovre," siger ministeren.

Det finns inte en minister i Sverige som skulle våga säga något liknande. Det finns inte ens en riksdagsledamot från 7-klövern som skulle våga säga det. Tänk vad Helin, Mattsson och Wolodarski skulle jaga den politikern.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/08/06/11155196-rasistkortet-funkar-inte-i-danmark/

Knute sa...

Unge danskere er ”medlidenhedskolonister” i ulandene

Tager 19-årige Line til Afrika for at hjælpe ’Sorte Sambo’? Eller jagter hun bare sine egne behov?

Flere tusinde danske unge kombinerer hvert år turistrejser med frivilligt arbejde i ulande. Her kan man den ene dag dandere den under en strålende sol på Zanzibar med en kølig Carlsberg i hånden og den næste tage en fattignegerselfie med hiv-smittede børn på det lokale børnehjem.

Hvad er en fattignegerselfie? Det kunne f.eks. være et billede iscenesat med studinen Line, der hiver ’Sorte Sambo’ fra børnehjemmet op på armen med dertilhørende østafrikanske lerhytter i baggrunden. Så har man et billede klar til de sociale medier, der udstiller udsatte børns miserable situation og samtidig høster likes og anerkendelse.

Studier fra både Aalborg og Roskilde Universitet peger på, at den gennemsnitlige danske volontørturist ud over at være ung kvinde fra middelklassen i alderen 18-24 år i høj grad ser socialt arbejde i ulande som en del af sin identitet. Og her kan et ophold på f.eks. et børnehjem bruges som middel til selvrealisering.

Ideen om, at man som volontørturist kan gøre en forskel og samtidig få en gevinst ud af situationen, bliver hjulpet godt på vej af kommercielle rejsebureauer som Kilroy, der reklamerer: »Dit arbejde som frivillig i udlandet gør en forskel, og du kommer hjem med rig erfaring både til dit cv og personligt«.

Problemet i Kilroys budskab er, at de er med til at bibeholde en postkolonial illusion om, at man bare kan flyve til et uland og tro, at ens hjælp ikke gør andet end gavn. Der er uden tvivl volontører, der gør en forskel. Meget tyder dog på, at der er flere og flere volontører, som skal have en rask omgang fattigdom på opleveren, og som ender med at skade de mennesker, de tror, de hjælper. Samtidig tjener private aktører kassen.

Linda Richter, professor og ph.d. fra Human Sciences Research Council i Sydafrika, beskæftiger sig med omfanget af konsekvenserne for børn på børnehjem.

Hun har bl.a. forsket i, hvordan en kombinationen af frivilligt ophold med en videre rejse (som bl.a. Kilroy tilbyder), resulterer i kortere ophold på børnehjem, hvor udsatte børn oplever stor udskiftning blandt de frivillige. Børnene når ifølge Richter ikke at knytte tætte relationer til volontørerne, da udskiftningen af omsorgsgivere er alt for hyppig. Det efterlader børnene (mere) sårbare og med øget risiko for psykosociale problemer, der kan påvirke deres langsigtede trivsel.

I Danmark ville vi jo aldrig tillade uerfarne 18-årige at passe traumatiserede børn for slet ikke at tale om en måned ad gangen, men når det ’bare’ er Afrika, så går den nok.

Det er netop denne efterdønning af kolonialistisk arrogance, der gør, at danske unge kommer til at agere hvide velmenende medlidenhedskolonister i ulande. Der er ikke sat nøjagtige tal på, hvor mange volontørturister der bruger udlandsopholdet som springbræt til selvrealisering eller som en bonus på cv’et til kvote 2-ansøgningen. Men det må aldrig blive drivkraften bag udlandsopholdet – bevidst eller ubevidst.

Mange rejser helt sikkert ud med en oprigtig hensigt om at ville gøre noget godt, men spørgsmålet er, om det er stakkels ’Sorte Sambo’, der har behov for hjælp, eller om det er hvide velmenende Line, der har behov for at hjælpe.

http://politiken.dk/debat/ECE2785584/unge-danskere-er-medlidenhedskolonister-i-ulandene/

Knute sa...

Betrakta den här bildserien. Snart finns inga bänkar kvar i städerna.

http://www.uriasposten.net/archives/68124

Anonym sa...

Åtminstone 55 NO-GO ZONES finns i Sverige, dit icke-muslimer inte vågar gå, och där svensk lag inte längre existerar. Bloggen Bare Naked Islam skriver.
- Jag bodde i Fittja en gång. "Förskräcklig plats", sade många. För oss som fanns där var det inte så illa. Det fanns svenne-alkisar i huset; de störde mer än invandrarna.

http://www.barenakedislam.com/2015/08/10/did-you-know-there-are-at-least-55-no-go-zones-in-sweden-where-non-muslims-dare-not-go-and-where-swedish-law-no-longer-exists/
/ SD

Anonym sa...

Islamister planerade bomba Drottning Elizabeth i centrala London, när man firade 70-årsminnet av VJ Day, Victory in Japan. I lördags. 8 augusti.
Daily Mail (UK) hade originalet. Bare Naked Islam skrev sedan. Och visar Twitter-bilder av vad de rätttroende skrivit.

http://www.barenakedislam.com/2015/08/09/islamic-state-isis-terror-plot-uncovered-to-assassinate-queen-elizabeth-at-wwii-event-next-week/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.