24 augusti 2015

Järnvägsstation i Budapest förvandlad till flyktingläger

 


Ungern har sett mer än 120.000 invandrare resa genom huvudstaden hittills i år. Hela landet invaderas av muslimska invandrare, en chock för det ungerska folket eftersom det kommit så plötsligt. Enligt min mening är Budapest den trevligaste och mest civiliserade av Europas huvudstäder. Det är med sorg i hjärtat man ser denna idyll invaderas.

Man kan misstänka att massinvandringen till Europa är planerad och att det finns ett logistikcenter någonstans som styr flyktingströmmarna med hjälp av mobiltelefoner. Kanske anställda på svenska Migrationsverket är inblandade, de verkar ju ha obegränsat med resurser. Många asylsökare har fått jobb som handläggare där. På det viset kan de hjälpa släktingar och religiöst likasinnade att hitta till Sverige.


11 Kommentarer:

Knute sa...

EU-ledarna växer inte precis med uppgiften.

“Thousands of refugees were heading towards Hungary and the EU border on Monday, as the German chancellor, Angela Merkel, said the union’s member states must fairly share the burden of dealing with Europe’s biggest migration crisis since the second world war.

Germany and France are to draft common proposals on immigration and security to deal with the worsening emergency. On Monday, Merkel said they could include building new registration centres in Greece and Italy to be run and staffed by the EU as a whole by the end of the year.“

På slutten av året! Altså etter at det først kommer inn en million mennesker. Det er vanskelig å ta det på alvor, og det er ensbetydende med at ingen reelle tiltak vil bli iverksatt.

https://www.document.no/2015/08/eu-lederne-vokser-ikke-akkurat-med-oppgaven/

Knute sa...

”För Sohad Alzoubi, 19, gick flykten från Syrien via Jordanien, Turkiet, Grekland, Irak, Serbien, Ungern, Österrike Tyskland och Danmark innan hon tidigare i somras hamnade i Laxå.”

Varför frågar inte journalisten om orsaken till att hon inte sökte skydd i något av de länder hon passerade? Danmark, Österrike och Tyskland får väl anses som säkra demokratier, men de länderna dög alltså inte för denna 19-åring från Syrien. Det är allt mer uppenbart att det är flyktingarna som sätter agendan för vilka länder som är slutdestinationen, inte EU:s asylregler. Av den anledningen begriper vi alla att regeringens snack om gemensamma asylregler och ett större ansvarstagande från övriga Europa, bara är skitsnack.

http://petterssonsblogg.se/2015/08/24/varfor-har-vi-journalister/#more-134784

Anonym sa...

Det som pågår nu i Europa är skrämmande och man måste fråga sig vad det är för politiker och journalister vi har. Är det en agenda? Iscensatt av imamer i Mellanöstern för att kolonisera Europa, d.v.s. islam skall bli det som gäller. Vad säger vår importerade tyska ärkebiskop om den kristna kyrkans förhållningssätt till islam. Ingenting. Hon är tyst. Hennes valspråk är: Allahu Akbar. Man undrar…

Anonym sa...

Gerda,
du har rätt - det är en agenda. Men man måste leta högre upp - även bland dem som man absolut inte misstänker. Allt sker fördolt. Men som Jesus Kristus sade: "allt det som viskats bakom lyckta dörrar kommer en dag att skrikas ut från alla tak". De här människorna som använder de okunniga och fördomsfulla muslimerna och vänstermänniskorna kommer en dag att dras fram i ljuset och helt avklädas och få sitt straff. De finns bland världens rika och mäktiga. De är inte kapitalister - eftersom de inte bidrar med någonting - utan endast stjäl produkterna av kapitalismen. De återfinns bland de okända superrika runt centralbankerna och de styr de anonyma rundabords-grupperna som styr frontorganisationerna Council on Foreign Relations, Trilaterala kommissionen m. fl. som styr Bilderberg-gruppen m. fl. som styr politikerna och journalisterna. Så nog finns det en agenda: att krossa den kristna världen. Denna måste krossas om man skall lyckas skapa en ny världsordning, ett globalt kommunistiskt samhälle där de styr oinskränkt. Kristendom innebär i första hand frihet och medmänsklighet. Denna måste bort om man skall skapa den nya fångenskapen. De kommer att ställa till med ett enormt kaos i hela världen - men de kommer att förlora.
Gerda, fortsätt leta !
/SB

Knute sa...

Kristendom innebär i första hand frihet och medmänsklighet - vackra ord som jag kommer att lägga på minnet, SB. Men jag tycker du på något sätt relativiserar hotet från islam, all civilisations värsta fiende. Det är möjligt att bank-kapitalet använder sig av islam för att skapa "ett globalt kommunistiskt samhälle där de styr oinskränkt". Jag vet inte så mycket om det där, men en titt på en flygkarta visar hur jätteflygplan från arabiska halvön passerar oavbrutet över Europa nattetid, bekvämt inrättade så att shejkerna kan sova gott för att shoppa i London nästa dag. Pengarna flyttar de lika bekvämt med en knapptryckning på datorn.

Obama bugade djupt för Saudiarabiens dåvarande kung. Obama är väl ett praktexempel på en människa som både är muslim och kommunist. Och dessutom representant för "världens rika och mäktiga".

Anonym sa...

Knute,
jag håller med dig om att Islam är all civilisations värsta fiende och det är de som kommer att hålla i yxan när huvudena rullar. Anledningen till att jag tror att det finns flera skyldiga är att historieprofessorn Carroll Quigley berättat detta om både första och andra världskriget i sin bok "Tragedy and Hope". Quigley fick i uppdrag att dokumentera de hemliga nätverkens historia med löfte om att ingenting avslöja och för uppgiften fick han tillgång till alla originaldokument.
Efter att ha satt sig in i alla dokument tyckte han dock att världen borde veta och gav ut sin bok, men höll fortfarande med om att de hemliga nätverken gjorde en viktig insats.
Kort efter utgivningen försvann alla böcker spårlöst från alla bibliotek och det blev ingen förnyad utgivning - till hans besvikelse. Han skrev då verket "The Anglo-American Establishment" som avhandlar liknande teman och en piratkopia av hans bok kunde senare tryckas upp och ges ut på amazon.com.
George Soros är ett utmärkt exempel på en person som önskar denna utveckling, han står både bakom röran i Ukraina och bussningen av svarta kriminella till Ferguson. Varför vill George Soros skapa detta? Det är frågan.
Min uppfattning har ändrat sig lite under det senaste året i så motto att jag tror inte man kan föra ett krig mot Islam om man inte samtidigt uppmärksammar att det finns de som fördolt stödjer dem. Det är inte bara Saudiarabien som säljer vapen till IS. Det görs också hemligt av krafter i USA, t.o.m. USAs militär, vilket avslöjas i denna YouTube-fil med Kay Griggs i 4 långa avsnitt från 1998: https://www.youtube.com/watch?v=MQNitCNycKQ

Obama i all ära, men han är ganska ensam, snarast en nickedocka. Om inte han hade dem som stödjer skulle han vara slut för länge sedan så katastrofal har han varit. Men ingenting biter på honom just därför att han har ett stort stöd runt omkring sig och då är frågan - vilka har han runt omkring sig? Varför sitter han så säkert i sadeln?
Nu är Tragedy & Hope väldigt lång (1300 sidor) men man får en stor förståelse för skeendet genom att läsa den betydligt kortare "The Naked Capitalist" av W. Cleon Skousen.
/SB

Knute sa...

Ett Europa som du aldrig har sett sedan Rom gick under för 1700 år sedan. Efter oss syndafloden!

“Folkevandringen har potentiale til at blive vores mest uhåndterlige problem siden 2. Verdenskrig. Vore børns fremtid afhænger af, hvad vi gør i disse måneder og år, og det er derfor, vi skal træde i karakter som stat, indføre et midlertidigt asylstop og arbejde internationalt for, at det atter kan blive mere attraktivt for migranterne – som ifølge EU’s egne tal er langt flere end de reelle flygtninge – at blive i deres naturlige hjemlande. At uddele asyl, som var det fribilletter, er at opildne menneskesmuglerne, medvirke til konfliktområdernes fortsatte sammenbrud og til vores egen sociale, økonomiske, politiske og kulturelle misere."

https://www.document.no/2015/08/neuropa-uber-alles/

Knute sa...

Ragnarök.

“Selvom man - analogt med geologers tal om jordklodens historie - ikke kan forestille sig og fatte en menneskelig tilstrømning til Europa på 60-70 millioner mennesker (eller mere) så har der dog været advarsler allerede i 1970'erne, da EU (dengang EF) efter årelange drøftelser afsluttede en aftale med de arabiske lande, at deres voksende arbejdsløse befolkning kunde komme til Europa på meget gunstige vilkår og medbringe deres kultur (=islam), som vi forpligtede os til at fremme, hvilket vi da også straks begyndte på både ved universitetet og ved at bygge islamiske lære- og opdragelsesanstalter i form af moskèer.

At visse Vesterlændinge selv fuldt ud bevidst har bidraget til denne aftale og planlagt programmet for den praktiske gennemførsel turde vel være hævet over enhver tvivl. Det er vel ikke umuligt at disse enorme finansielle kræfter bag kulisserne også har "arrangeret" de konflikter og krige i Mellemøsten og Afrika, som fik folkemasserne til at flygte? De skulde (uden egen vidende) bruges til den totale ødelæggelse af Europa, så dette territorium blev let tilgængeligt for de sande magtens bagmænd, som sandsynligvis vil......

Jeg stopper her! Lad os sove videre! Det er skønt at sov......

http://spydet.blogspot.se/2015/08/r-g-n-r-o-k.html

Knute sa...

Grenseproblemet som nå forplanter seg gjennom Europa vil eksplodere ved Ungarns grense.

Europa står over for en helt ny udfordring, som har været undervejs i årtier med en støt voksende indvandring fra ikkevestlige lande, men i dette år er der sket en veritabel eksplosion. Det er sandhedens time for de europæiske samfund i den forstand, at ingen længere kan lukke øjnene for, at det er selve den europæiske velfærdsmodel, der kan vise sig at være på spil.

http://www.rights.no/2015/08/migrantdomino/

Knute sa...

A video clip shot by a Romanian TV channel showing Hungarian police officers pretending to stop migrants from entering the country. The symbolic presence of police officers in the border region and their lack of effective action to halt the flow of migrants into the country are part of spectacle.

Probably, the Hungarian government was warned that its decision to disrupt the flow of migrants into Europe makes certain forces unhappy. Most likely, the government was told in no ambiguous terms that its anti-migrant policy can only be symbolic otherwise, punitive measures will follow.

Probably, the migrants were coached by agents of influence telling them don't be afraid of confronting border guards or police officers because they can't harm you.

http://www.hungarianambiance.com/2015/08/police-pretending-to-stop-migrants-from.html

Knute sa...

New Transit Zones will be set up at the Hungarian - Serbian border. The closed zones will be set up within 60 meters from the border and will have only one exit toward Serbia. Migrants can leave the zones at any time through that exit.

http://www.hungarianambiance.com/2015/08/new-transit-zones-will-be-set-up-at.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.