11 augusti 2015

Lettland redo att ta emot svenska flyktingar

   
Från Hodja

Inte otänkbart att den dagen kommer då svenskarna måste fly. En arabisk TV-station fick ett samtal från en ‘Sheikh Ahmed’ som ringde från Sverige: "Vi måste föra krig mot Sverige. Ja, vi ska döda dem. Vi är inte blyga för det. Vi är här och har till uppgift att sprida vår religion." Uriasposten

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Utrotningskriget av svenskar pågår redan, det kan bara bli värre! Tack letter, det är underbart att se att någon står på svenskars sida! /V

Knute sa...

Vi har fått vår första allmänna halshuggning i Sverige, inne på IKEA i Västerås.

http://snaphanen.dk/2015/08/10/dobbeltmord-paa-ikea-i-vasteraas/

Det finns mörka krafter som kan utnyttja situationen, säger Per Ågren, områdeschef vid polisen i Västmanland. Vice chefsåklagare Eva Morén säger att hon betraktar knivattacken som ett vansinnesdåd.

Dette er hva politiet i Væsterås mener om de djevelsk feige drapene av mor og sønn på Ikea. Med et slikt politi må svenskene heretter belage seg på "a hell of a future". Mot tusenvis muslimske innvandrere, som ved siden av sin blinde tro på fantasifostret Allah og svindelboken Koranen, kun har som mål å destabilisere hele det svenske samfunnet økonomisk og sosialt, vil borgerne ikke ha noen beskyttelse.

https://www.document.no/2015/08/politiet-morke-krefter/

gäster sa...

Tyska polisen efterlyser ett återinförande av gränskontroller.

Schengen-zonen betyder, at migranter, der kommer til eksempelvis Italien, sædvanligvis kan rejse gennem nabolandene Frankrig, Østrig, Schweiz og Slovenien på deres vej til blandt andet Tyskland og Skandinavien. Tyskland forventer at modtage op til 500.000 asylansøgere i år.

Formanden for politiforbundet i Tyskland mener, at man ville have nemmere ved at sende flygtninge direkte tilbage til det EU-land, som de først ankom til, hvis der blev indført paskontrol ved grænsen til Tyskland.

http://www.dr.dk/nyheder/udland/tysk-politi-efterlyser-genindfoerelse-af-graensekontrol

gäster sa...

Calais. Hvis tumulten omkring kanaltunnelens munding mest ligner dystopisk science fiction, er det måske, fordi det er, hvad fremtiden truer med. Og den er allerede begyndt. Bag de tusinder i Calais står andre tusinder, bag dem atter andre. Bag de 60 millioner flygtninge, som FN anslår, der er i verden i dag, venter 60 millioner andre. Karret er bundløst, men forbundet med vores.

.Den fremtid, der tegner sig for os, er i bedste fald stærkt forøgede integrationsproblemer og dermed stærkt forøget sikkerhedskontrol og overvågning. I værste fald kaos og samfundsopløsning.

http://www.uriasposten.net/archives/68176

gäster sa...

En journalistkår som tappat greppet.

I samma ögonblick som omständigheterna kring gårdagens dåd klarnade upphörde man inom journalistkåren att se vad som skedde i Västerås som ett bestialiskt brott och istället som något som riskerade att ge rasister vatten på sin kvarn. De två mordoffren blev plötsligt sekundära.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/08/en-journalistkar-som-tappat-greppet.html

gäster sa...

Uppriktigt sagt, hur många går fram och avväpnar en gapande afrikan med en blodig kniv i högsta hugg? Få gör det. Det är inte många som har IS i magen att rycka till sig ett exemplar av stekpannan Senior för 249 kr och dänga den i skallen på knivmördaren. De flesta andra försöker nog – vilket säkert är klokt – att fly från platsen så fort som möjligt. Inte minst därför att islamistisk fanatiker är den första tanken som slår en i en dylik situation. Ja, alternativt ”Det är nog bara en filminspelning; vi smyger förbi här”.

https://peterharold.wordpress.com/2015/08/11/ikea-vasteras-tank-om-offren-haft-laglig-ratt-att-forsvara-sina-liv/

Knute sa...

Ikea-mördaren ropade Allahu akbar! Ikea i Västerås har tagit bort knivar från köksavdelningen, bland annat kniven "Lindrig" . En svensk miljöpartist skämtade om knivdådet: "hoppas det var lindrigt".

http://petterssonsblogg.se/2015/08/10/miljopartist-skamtade-om-knivdadet-pa-ikea/

Knute sa...

Varför ville man inte berätta att förövarna var migranter? Varför vill man nu inte berätta att kvinnans huvud blev avskuret, så som man kan se på bilden nedan? Varför diskuterar man inte det faktum att den yngre av förövarna kan höras skrika ”allahu akbar” minst två gånger medan polisen brottar ned honom i busskuren? Om vi har fått vårt andra muslimska terrordåd i Sverige, ska detta då tystas ner av rädsla för att det kan så misstro mot migrationsprojektet? Det faktum att IS nu styr delar av flyktingflödena till Europa kan nu ha gett sitt första resultat, men denna tanke vill man inte ta i med tång ens.

https://monskrabbe.wordpress.com/2015/08/12/terrordad-pa-ikea/

Anonym sa...

Vår invandringspolitik förstör detta land totalt. Regering stoppar huvudet i sanden och under tiden byggs det upp till ett inbördeskrig som totalt kommer rasera det som byggs upp, nämligen välfärd, jämlikhet och demokrati. Vi måste inse att det är stora evolutionära skillnader mellan vissa kulturer, man kan inte para ihop en grupp neandertalare med en nutidsmänniska och tro att det skall fungera smärtfritt, det krävs enorm planering, utbildning och förberedelse innan något sådant kan ske. Sverige (eller något av våra europeiska) länder är inte vad dom varit kommer aldrig att bli vad det en gång var.

Anonym sa...

Hundreds Of Extra Police Sent To Swedish City Struck By Wave Of Migrant Violence.
Breitbart News (US) skriver om Malmö.
Sveriges polischef Dan Eliasson: "If more is needed I am prepared to make those decisions. It could be reconnaissance resources, investigators, bomb technicians, helicopters, anything.”

http://www.breitbart.com/national-security/2015/08/14/hundreds-of-extra-police-sent-to-swedish-city-struck-by-wave-of-migrant-violence/
/ SD

Knute sa...

Estniska folkdansare attackerades av invandrarmobb i Sverige.

Estniska folkdansare, som under veckan var på besök i Sverige för att delta i en folkdansfestival i Helsingborg, blev av oklar anledning attackerade av invandrare.

Nyheten om attacken mot de estniska dansarna har fått stort utrymme i estnisk media där bland andra Õhtulent, som är en Schibstedägd systertidning till svenska Aftonbladet, skrivit om händelsen.

Enligt tidningen inleddes folkdansveckan bra med god mat och trevligt boende, men slutade med att esterna fick fly hals över huvud sedan skolan de bodde på attackerats av invandrare som krossade fönster och försökte bränna ned skolan.

På Skånepolisen bekräftar man att det var stökigt vid den aktuella skolan i onsdags kväll.

– I onsdags kväll har vi en anmälan om skadegörelse på Dalhemsskolan, det ska ha skett någon gång vid 22:25 på kvällen, säger polisens presstalesman Nils Norling till Fria Tider.

– Man har krossat rutor till skolans entréer.

När väktare kom till platsen för att ta hand om de, enligt estnisk media, stökiga invandrarna så utsattes de för stenkastning.

– När en väktare kommer till platsen så får väktaren stenar kastade mot sig, säger Norling och tillägger:

– Det har upprättats en anmälan om våld mot tjänsteman och det blev mindre skador på bilen.

Polisen har inga uppgifter om hur många som deltog i attacken mot de estniska folkdansarna och kan heller inte bekräfta uppgiften om att man försökt bränna ned skolan.

Efter attacken beslutade sig esterna för att omedelbart lämna Sverige, de packade ihop sina saker på en timme och tog först bästa flyg tillbaka till Estland, skriver Õhtulent.

Det är långt ifrån första gången Dalhemsskolan hamnar i tidningen i samband med våldsamheter. Så sent som förra månaden larmades brandkåren till skolan med anledning av en anlagd brand och förra året sköts en 14-årig elev på skolan ihjäl.

http://www.friatider.se/estniska-folkdansare-attackerades-av-invandrarmobb-i-sverige

B. de Silva sa...

För några år sedan var en av mina vänner på väg att "fly" till Danmark efter att ha förföljts av den politiskt korrekta eliten. När han kom in till den danska polisen trodde man inte sina ögon och skickade genast tillbaka honom till Sverige. För ett land som vårt, som gjort sig berömt internationellt för att vara en av världens starkaste demokratier, som försvarar människors åsikts- och yttrandefrihet, därifrån behövde man ju inte fly. Men, men, det har under tiden visat sig allt mer befogat; att börja tänka i dessa banor och vi kan väl bara tacka de på andra sidan Östersjön för deras varma välkomnande av oss. För det är inte utan att jag har väntat på det, att de etniska svenskarna, som börja uppträda som flyktingar ifrån ett av världens mest demokratiska länder.

Anonym sa...

Så'nt här kommer ju inte i bladen hos oss. (Testa med att söka på news.google.se)
Läste du estniska skulle du ju kunna gå till
http://www.ohtuleht.ee/689746/pagulaste-runnaku-all-rahvatantsijad-pogenesid-oobimiskohast-ummisjalu
-- men nu är det bättre att du tittar på Flashback,
https://www.flashback.org/t2608021
/ SD

Knute sa...

Kristiina Ojuland, a former Foreign Minister of Estonia and former member of the European Parliament, voiced her disapproval of the European Commission’s migrant quota plan on her official Facebook page, by calling for a pan-European campaign against admitting any refugees in the EU.

In a post that was more reminiscent of a far-right extremist, than a former Vice President of the European Liberal Democrat and Reform Party (ALDE), Ojuland said that the “white race is threatened” by dark-skinned immigrants (Ojuland actually used an Estonian word “neeger” which is not officially considered offensive in Estonia, but nevertheless becoming socially unacceptable).

“Today yet again I see a fully able young Negro begging for money in Italy, from people who have worked hard to earn a lunch. I think that we should start a pan-European campaign to collect signatures to ensure that not a single so-called refugee gets across the Mediterranean. Enough of this nonsense!” Ojuland, the former high-ranking politician who for years campaigned Estonia to join the EU, wrote.

Her posting has so far gathered over 2,000 “likes”, 500 shares and 300 comments. While many people pointed out her offensive remarks and some called her racist, one would have thought that the former foreign minister would back down, but it didn't turn out to be so. Instead, Ojuland chose to rigorously defend her statement and even went offensive against the moderate commentators who asked for common sense.

“Stop using a word 'racist'! As a white person, I feel that the white race is threatened today! Are Estonians also so brain-washed now that they start talking some kind of politically correct bullshit?” Ojuland said.

http://news.err.ee/v/politics/society/d9be1eba-8bed-4969-91f7-e90fa17e9a67

Anonym sa...

Estniska folkdansarna finns nu också i nyhetsbloggen The Gateway Pundit (St Louis):
http://www.thegatewaypundit.com/2015/08/estonian-folk-dancers-attacked-by-immigrant-mob-in-sweden-with-rocks-and-fire/
Men fortfarande inte i svenne-bladen.
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.