18 augusti 2015

Svarta liv är bara viktiga ibland


Det är fruktansvärt politiskt inkorrekt att säga så, men tittar man ärligt på verkligheten visar det sig att det är sant. För att vara mer exakt, svarta liv är bara viktiga för ras-politiska opportunister och Democrat-politiker om de står framför en TV-kamera. Då kan de föreläsa, kråma sig, moralisera och spela ilskna men ta en titt på fakta.

När Trayvon Martin sköts av George Zimmerman som beskrevs som vit-hispanic och när Michael Brown sköts av en vit polisman skickade obama-administrationen flera representanter till begravningarna och Obama uttryckte solidaritet med familjerna och undervisade oss om amerikansk rasism-historia.

Men var befann sig Obama förra veckan när två personer dödades och 43 skadades i skottlossning i Chicago? Hittills detta år har 1729 Chicago-bor skottskadats och 282 har mördats.
I Detroit begicks det på bara en natt (måndag, 10 augusti), två mord och 15 skadeskjutningar, vilket innebär att årets antal mord hittills uppgår till 200. Ett oproportionerligt stort antal av dessa offer var svarta personer, och ett oproportionerligt antal av angriparna var svarta.

Barack Obama, landets första svarta president, hotar att lägga in veto mot alla lagförslag som kommer från Republicans om att stoppa bidrag för Planned Parenthood, en organisation som får mer än en halv miljard skattebetalar-dollar per år. Planned Parenthood är en organisation som dödar tiotusentals ofödda svarta barn varje år.

Democrat Party böjer sig för lärarnas fackföreningar och hindrar skolval för fattiga svarta barn, och låter dem gå i  undermåliga skolor, som alla garanterar att dessa barn kommer att fastna i cirkeln av fattigdom, socialbidrag och kriminalitet ytterligare en generation.

Under Obamas regim har fattigdom, arbetslöshet och kriminalitet skjutit i höjden. Fler svarta är arbetslösa och lever på matkuponger nu än under den hatade George W. Bush. Dessutom vägrar Obama att upprätthålla immigrationslagar, eller skydda gränserna  och lågutbildade svarta tvingas konkurrera om jobben med illegala invandrare, som arbetar för lägre lön än svarta amerikaner.

Det finns en del svarta som ser vad som händer och som vågar stå upp och säga det.

Pastor Brooks:
African-Americans har varit lojala mot Democrat Party,  men det finns en grupp av African-Americans som tycker att  Democrat Party inte har varit lojalt mot oss ... Vi har ett oproportionerligt stort antal människor som är fattiga. Vi har ett oproportionerligt stort antal människor som är inspärrade, vi har ett oproportionerligt stort antal människor som är arbetslösa.  
Utbildningssystemet har helt misslyckats, och allt detta har i första hand hänt under Democrat-styre i våra bostadsområden ... Så frågan jag ställer är,  hur kan våra bostadsområden vara så hemska och så dåliga när vi är så lojala mot detta parti som sitter vid makten? Handlar det bara om att de drar fördel av våra röster?

Under nästan 10 år - och i många städer 50 år - har Democrats haft makten och kontrollen och situationen för svarta har bara blivit sämre. Om svarta liv verkligen var viktiga för de styrande inom Democrat Party tycker man att livet för svarta skulle ha förbättrats, snarare än tvärtom.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Afrikanerna är många, i vår katolska församling. De kirundi-talande är mest aktiva. Och uppenbart begåvade!
- I USA skulle man ju kunna se på Condoleezza Rice (f 1954). När hon var åtta dödades hennes kamrat Denise, 11 (och tre andra flickor) av ... 'white supremacists', som bombade söndagsskolan på 16th Street Baptist Church i Birmingham, Alabama.
- Men Condoleezza kunde som bekant bli utrikesminister 2005–2009! Nu är hon professor på Stanford University.
- De bilder man ser på amerikanska "svarta" i bladen idag är däremot [generellt] deprimerande! Socialgrupp 4, på svenska. Det blir så, när familjen brutit samman. Och det har den!
- Man kan nämligen leva på socialbidrag idag. I USA som i Sverige. Vore man massivt fattig, gamla modellen, skulle man vara tvungen att hålla ihop [med] familjen för att klara sig.
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.