03 augusti 2015

Trump är ett tecken på att många fått nog

Hans framgång beror inte på att hans anhängare är ilskna på regeringen. Det är en gest av förakt för regeringen, för män och kvinnor i kongressen, Vita Huset och de statliga verken.  Det är därför att folk har förlorat sin respekt för presidentposten som de tror att Mr Trump kan bli en fungerande president. Amerikanska politiska etablissemanget, notera detta: Under de senaste 20 åren har ni gjort USA till en nation där en tredjedel av dess befolkning är villig att göra Donald Trump till sin president. Titta på vad ni gjort och misströsta.

“Washington” är full av människor som förnekar matematik, samtidigt som de predikar att "vetenskapen har fastslagit“ att jorden blir varmare - och att vi är orsaken.

Samma människor påstår sig vara "skatte-konservativa" och sedan låter de presidenten sväva ut och lånar 1 trillion för att täcka underskottet

De har svurit att upprätthålla konstitutionen om att inte kränka individens rättigheter men godkänner sedan att de kan spionera på varje amerikan.

De hävdar att hedra liv men vägrar att agera mot en organisation som på video talar om priser för aborterade foster - och hur man kan manipulera förfarandet för att se till att kunden får de önskade delarna3 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är vanmakten och korruptionen inför John SCOTUS Roberts, John Boehner, Mitch McConell och andra köpta Republikaner som frustrerade amerikanare vänder sig till Trump. Svindlarna och lögnarna Obama, Reid, Pelosi och övriga kommer att falla på sina egna falska budskap.
Det vore en välgärning om Trump kunde rensa ut den amerikanska socialistiska ruttenheten!
SU

Anonym sa...

Läs på egen risk.
http://henrymakow.com/donald_trump_is_masonic_false.html

Tarzan

Anonym sa...

Bloomberg visar "statsskulden per person" (2015) för 58 länder:
http://www.bloomberg.com/visual-data/best-and-worst//most-government-debt-per-person-countries

Japan ligger högst ($100,000), sedan kommer Irland ($60,000) och som trea USA ($59,000). Eller 242%, 121% och 107% av BNP.

Västeuropa finns från $48,000 (Belgien) ned till -- Sverige ($25,000) !
Greklands statsskuld var (då) 174% av BNP. Schweiz 47%. Och Sverige 42%...!
Han var bra han, Göran Persson. Och Anders Borg med!

(De privata skulderna är stora, mycket stora, i Sverige. Men det kan inte bli samma elände av det, när man t.ex. betalar stora summor för sin bostad.)
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.