24 augusti 2015

Vägen till Migrationsverket

        

Illegala invandrare är mestadels unga män, välklädda, äger dyra mobiltelefoner och bär med sig massor av pengar. Just nu kan ingen (?) besvara vilka organisationer som stöder dessa människor.

Det blir allt mer uppenbart att den olagliga invandringen inte bara är en flyktingfråga utan en del av ett pågående krig som påverkar hela världen.

Det faktum att invandrare är mycket väl informerade visar tydligt att det finns ett fungerande världsomspännande kommunikationsnätverk bakom dem. Vi står inför ett minutiöst planerat och strukturerat system, där varje resurs spelar sin bestämda roll.

        

Migranterna har fått instruktioner, ingen tvekan om det. De har massor av pengar, vilket kastar tvivel på påståendet att dessa människor är fattiga flyktingar.

Det finns enorma krafter bakom den globala invandringsvågen.

Att organisera ett sådant världsomfattande projekt är inte svårt för dessa krafter, de är utbildade för att utföra logistiska arbetsuppgifter på global nivå; dessa krafter är i stånd att föra krig med traditionella militära medel och med andra medel som att flytta massor av människor runt om i världen.

Allt detta är naturligtvis inte organiserat av Kongo eller andra fattiga afrikanska länder.

        

Från Hungarian Ambiance

4 Kommentarer:

Knute sa...

Det stenrika Saudiarabien - världens tredje rikaste land - har gett asyl till 59. Qatar står för noll, medan Iran inte alls är med på listan. Så bortsett från Jordanien, Turkiet och Libanon, verkar 56 muslimska länder inte vara särskilt benägna att öppna sina dörrar för sina trosfränder.

http://www.trykkefrihed.dk/blog/1779/verdens-blinde-oje.htm

Knute sa...

Muslimska brödraskapets doktrin om invandring, eller ”al-Hijra”, är en långsiktig strategi att omvandla Europa och Amerika till en annan typ av samhälle. Och Obama utför villigt beställningen.

Anonym sa...

Knute,
det är inte bara Saudiarabien som stöttar förstörelsen av den kristna världen. Denna förstörelse har sitt viktigaste stöd bland de namnlösa rika som står bakom världens centralbanker och som "skuldsatt" det amerikanska folket med 18 triljoner dollar. Allt sker "behind the scenes" och har beskrivits ingående angående första och andra världskriget av historieprofessorn Carroll Quigley i hans "Tragedy and Hope". Allt sker genom ombud, lönnmord, vapenförsäljning, penningöverföringar etc., etc.
Det finns vissa som hatar Jesus Kristus och vad han står för. Det är detta hat som är drivkraften bakom förstörelsen av den kristna världen och mördandet av de kristna. Och detta hat finns också bland de superrika, även om man inte tror det.
/SB

Anders Ljungberg sa...

Men är du kristen då har du mycket svårt att få asyl .då kan du få frågan är det någon särskild is man som vill döda dig

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.