21 september 2015

35 miljoner migranter är på väg till Europa, säger Ungern.

"Att tro att den nuvarande situationen är en övergående migrationskris är ett självbedrägeri," säger Ungerns utrikesminister Peter Szijjarto. "Det är en massiv migration av nationer med outtömliga reserver som kommer att fortsätta i många år."

 

Vid den ungerska gränsen mot Serbien kastar horder av unga män stenar på den ungerska polisen. Även i Sverige händer det att muslimska ungdomsgäng kastar sten mot polis.

Julia Caesar: "Tyvärr har en stor del av befolkningen ännu inte förstått eller velat förstå vad som pågår. Svenskar är världens mest vilseförda folk."

En oändlig kö av illegala invandrare:

 

Det saknas en pil på kartan. I likhet med Serbien skickar Kroatien migranterna med tåg och buss till Ungerns gräns.

Video som visar hur media manipulerar bilder tagna vid gränsen mellan Serbien och Ungern:

 

Titta på personen i randig skjorta (förmodligen en provokatör) som drar en flicka mot hennes vilja till stängslet. Poliser som försvarar gränsstängslet blev provocerade och hon fick pepparspray i ögonen. Medverkande journalister tog bilder av den gråtande flickan och spred dem runt om i världen.
Respekt för de döda tycks inte dessa flyktingar känna till. Hundratals av dem har slagit läger på en kyrkogård i Kroatien och sover på gravarna. Maten tillagas på öppen eld. I bakgrunden spelas arabisk musik. Vart man än vänder sig syns skräp och smuts...

2 Kommentarer:

Knute sa...

Egentlig venter man sig intet af EU topmødet onsdag, på den anden side må de have en vis interesse i at bevare Schengen. Asylkvoter ser de ud til at kunne glemme alt om. Tiden begynder at blive knap. Dette var forudsigeligt for fire år siden. EU imponerer ikke. Tyskland tror åbenbart, i modsætning til hvad der stod i Washington Post i forgårs, at vi kan fordele os ud af det. Lad os se hvordan det går næste sommer og næste sommer igen.

http://snaphanen.dk/2015/09/22/hungary-millions-of-refugees-laying-siege-to-our-borders/

Knute sa...

Flykten i Taxi.

Man skulle tro att det var titeln på en dålig film, men nej då: NRK meddelar att migranter "flykter gjennom hele Sverige - i taxi".

"Taxi i 100 mil er ikke uvanlig når flyktninger reiser gjennom Sverige og til Nord-Finland. Strømmen av flyktninger til Nord-Finland fortsetter med uforminsket styrke."

Den nye trenden med taxi i Sverige, som vil koste rundt 16.000 kroner og som kommer på toppen av det de samme allerede har betalt menneskesmuglerne, er tydeligvis ikke noe vi skal reagere på.

Öppna era hjärtan, som Fredrik Reinfeldt sa, og vi kan vel legge til: ikke lås døren heller, for nå trengs det husrom i hver krik og krok. Man kan jo fort bli sliten av slike lange taxiturer.

http://www.rights.no/2015/09/flukten-i-taxi/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.