03 september 2015

Chris Christie ljuger

Och inte nog med det, han är en riktig otrevlig typ också

Lögner är en sak som de amerikanska allmänheten har svårt att förlåta och först ville Hillarys anhängare inte tro att hon ljög och många försöker fortfarande ignorerar skandalen. Men så småningom kommer väljarna att hålla henne ansvarig och samma standard bör tillämpas för andra kandidater.
Den här video är ett annat aktuellt exempel på hur en karriär-politiker ljuger. Vad som gör detta fall så speciellt är att det finns videobevis. Under ett av hans möten  i New Hampshire spelades det in när Chris Christie säger att människan bidrar till klimatförändringen genom att andas.

När han vid ett senare möte konfronteras med vad han sagt ljuger han och vill inte stå till svars för att han sagt något så löjligt.  Men det var vad han sade och videon är bevis för det. Inte nog med att han ljög, men han mobbar också tonårsflickan som konfronterar honom.  Att ljuga är illa nog i och för sig, men att ogenerat ljuga och vara oförskämd mot en ung flicka för att försvara sig själv, är ännu mer avskyvärt. Ingen som vill bli president ska behandla personer med en sådan brist på grundläggande mänsklig anständighet.Flickan som frågade Chris Christie vädjar och säger "jag bryr mig verkligen om detta ämne" och han avfärdar henne helt. Christie anklagar henne också för att felcitera honom och fastslår:  "Jag har aldrig sagt att människor bidrar till klimatförändringarna genom att andas".
Flickan upprepar att han sade det den 4 augusti, och den inklippta videon är bevis. Christie upprepade att han aldrig sagt det och attackerade flickan igen och säger hon måste rensa öronen.

 Detta handlar inte om klimatförändringar, utan huruvida politiker ska kunna ljuga för folket och komma undan med det.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Det märkliga är ju att det skillnad på folk och folk som ljuger. I Clinton's fall är det en förmildrande omständighet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.