05 september 2015

Dramatiska dagar väntar. Är svenska myndigheter beredda?

800.000 migranter är på väg till Tyskland genom Europa, och lika många till Sverige. Utrikesminister Wallström på EU-möte ser sammanbiten ut, detta överstiger hennes kompetensnivå. Vår tomte till statsminister är också paralyserad.

"Jag skulle välkomna en statsminister från Sverigedemokraterna med ett starkt mandat att äntligen göra något verkligt åt den skenande massinvandring som destabiliserar landet. Tyvärr är jag rädd att även om detta sker, skulle det vara som att bli utsedd till kapten på Titanic fem minuter efter att den träffar på isberget", skriver Fjordman.

Mardrömmen för européerna har bara precis börjat, med ständig påfyllning från Turkiet till de grekiska öarna. Borgmästaren på ön Lesbos säger att han behöver en hel flotta för att frakta migranterna till Aten. Deras resväg känner vi till, och deras destination: Sverige eller som det riskerar att heta i framtiden, Swedistan.

Video som visar hur snälla ungrare kommer med vatten och mat till "flyktingar i nöd". Dessa är tydligen välförsedda med pengar eftersom de så demonstrativt avvisar gåvorna.

 

Kanske samma gäng från Islamiska Staten som i förra veckan när de befann sig i Makedonien, vägrade att ta emot hjälp från Röda Korset eftersom det symboliserar kristendom. Kristna avskys nästan lika mycket som judar i den muslimska världen. Nödsändningen ansågs därför inte vara halal. De migranter som inte var lika fanatiska tvingades mot sin vilja resa vidare på tom mage.

Sedan i våras har 165.000 lycksökare kommit till Ungern. Och då är bara den tredjedel som registrerat sig som asylsökare räknade. De övriga vill vänta med att söka asyl tills de kommit till Sverige.

Ungern är översvämmat av människor som gör precis vad de vill. Polisen kan inget göra mot dessa människomassor som till och med promenerar i tusental på motorvägarna och skapar enorma bilköer. Fälten plundras på frukt och grönsaker, det är ju skördetid. Okända sjukdomar sprids, det finns gott om myggor som sprider malaria vidare. Invasionen av Europa är organiserad med hjälp av mobiltelefoner, nu går det undan. 10.000 väntas passera från Serbien till Ungern i natt.Uppdatering. När migranterna kom fram till Danmark, gjorde de som i Ungern: började gå på motorvägen, eftersom de inte ville låta polisen registrera dem som asylsökare. Danmark har halverat socialbidragen till asylsökare, så Sverige är slutmålet.15 Kommentarer:

Knute sa...

What do we see here?

We see Gutmenschen who try to give the “refugees” water and food.

Very . . . . . eh . . . . . . assertive young Arabs, full of . . . . eh . . . . . pride . . . . . eh . . . . . well okay: we see unbelievable arrogant young islam-nazi’s who are full of arrogant contempt for what the kafir-Gutmenschen are offering. We see jihadistic contempt for the “kafir”, the unbeliever, and all what he brings and stands for.

These young Arabs are undercover jihadists, I would bet my life on that.

They are intimidating their fellow-“refugees”.

Pay attention to the young Arab in the light-brown half-long trousers and the black T-shirt: how he throws away the water.

Look at the row of young Arabs that stands by.

Look at the young Arab with the white shoes and the knee-long jeans and the black T-shirt who also throws away the water.

Look at the young Arabs with the long blue-jeans and the black T-shirt kicking a last bottle of water onto the railway.

There are the female Hungarian soldiers with the sandwiches, ready-made to feed the “refugees”.

Look at the three young Arabs – one sitting and two standing – in the open door of the train and how they are making repulsing hand-gestures to stave off the women-soldiers with the sandwiches. They don’t allow the women to get in the train and present the food there. Only a few very young girls come off the train onto the platform and dare to acept the food.

The women-soldiers go alongside the train with the food and a man with a megaphon is telling them the food is there.

But the windows of the train stay closed. Just one window opens and a very young girl grabs a bag and then a man in a purple shirt – her father? – talks a to the women-soldiers. But in seconds a young Arab in a yellow T-shirt appears besides him, makes repulsing hand-gestures and closes the window.

So what did we see in this short docu?

We have seen how a terroristic minority of young male islam-criminals intimidate and set the margins for everyone.

You see an illustration of what Brigitte Gabriel is telling a young muslima about terroristic minorities in world history. And it is coming to North-Westen-Europe.

http://snaphanen.dk/2015/09/05/boedapest-is-terrorists-intimidate-fellow-refugees/#more-184043

Knute sa...

”På gränsen mellan Italien och Österrike såg jag med mina egna ögon ett stort antal invandrare … Med all solidaritet med människor i svåra omständigheter måste jag säga att det jag sett, väcker fasa … Denna enorma massa av människor – Jag är ledsen att jag skriver det – men det är en absoluta vildar… Vulgära, kastar flaskor, högljudda rop ”Vi vill till Tyskland” – och Tyskland är nu ett paradis?

Busspassagerare blev överfallna, flyktingarna slängde avföring på bussen, spottade på bussen, slog på fönsterrutor, försökte välta bussen. En italiensk äldre kvinnlig-bilförare blev utdragen genom fönstret och pöbeln försökte köra iväg med bilen. På en fransk turistbuss öppnade pöbeln bagageluckan drog ut allt bagage och stal allt som de ville ha. Det tog österrikiska polisen flera timmar att slänga pöbeln tillbaka till Italiens gräns.

Hur går det att assimilera dessa vildar i Tyskland? Jag kände det för ett ögonblick som vi var i krig…jag tycker synd om dessa människor, men om de når Polen tror jag inte för ett ögonblick att de kommer att få någon förståelse från oss. Skit kastades på oss, dörren repades, man spottade på fönstren. I vilket syfte?

Dessa stora starka flockar av vildar. Där fanns inga kvinnor, den stora majoriteten var aggressiva unga män … I går, läste jag på nyheterna om att visa medkänsla och idag efter vad jag sett är jag bara rädd, och glad för att de inte väljer vårt land som destination. Vi polacker är helt enkelt inte redo att acceptera dessa människor – varken kulturellt eller ekonomiskt. Jag vet inte om någon är det.

Med megafoner meddelade österrikarna att de får passera gränsen, men de förstod inte dessa meddelanden. Ingen förstod varken italienska, engelska, tyska eller ryska eller spanska. De slogs för att komma vidare utan att fatta att de redan fått det löftet.

Detta är bara början. Till sist, det är värt att hjälpa, men inte till vilket pris som helst”.

Ett inlägg från Kamil Bulonis, en polsk författare som driver en reseblogg.

…och i Sverige visas bilder på barn som lider säger Pettersson, och värre än så de kallar de aggressiva unga vildarna för barn också…

http://petterssonsblogg.se/2015/09/05/garna-hjalp-men-inte-till-vilket-pris-som-helst/#more-135625

Berit sa...

Påminner om vad vi lärt om Romarriket under 300-och 400-talet

Knute sa...

Kaos när tusentals illegala immigranter nu når Tyskland efter att ha forcerat gränserna i land efter land i Europa.

Även i Tyskland fortsätter samma beteende, med total vägran till samarbete eller registrering, då man istället vill vidare norrut till än bättre villkor, förmåner och bidrag.

Många uppger att de ska till Sverige, och en av dem är "Homan", som intervjuas. Han är inte ens syrisk medborgare men dock har bott där ett tag säger han, och tror att detta ska räcka. De senaste åren har han även bott i Turkiet, men ser nu chansen till livslångt gratis uppehälle på de svenska skattebetalarnas bekostnad, inklusive gratis tandvård som inte ens svenska medborgare eller fattiga pensionärer erbjuds.

http://avpixlat.info/newsdesk/kaos-nar-tusentals-migranter-nar-tyskland--vagrar-registrera-sig-dar-fortsatter-forcera-norrut-mot-sverige

Kattsand sa...

Svenska politikers reaktion: "vi skall ta emot ännu mer flyktingar"
http://www.expressen.se/nyheter/lofven-oppnar-for-fler-kvotflyktingar/
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/manga-vill-visa-stod-for-flyktingar

Berit sa...

Lyssnade till talet Kattsand, det är rena självmordet!

Knute sa...

Till Löfven:

Låtsas inte att du god och generös när du i själva verket är feg och svag.

https://www.document.no/2015/09/hitchens-ingen-plikt-a-bega-selvmord/

Knute sa...

Snart behöver du inte betala för att se det på tv. Öppna fönstret, det är gratis.

Nu är en del av de asylsökande som kommit via Ungern på väg hit via Danmark där de uttryckligen avböjde att ens försöka söka asyl utan uppgav att man vill vidare till Sverige.

Den svenska signalpolitiken och ändlösa pullfaktorer gör att hundratals idag tagit sig via Tyskland och Danmark vidare mot Sverige. Danska Ekstra Bladet och TV 2 rapporterar ikväll om en större grupp asylsökande som forcerat gränsen vid Rødby.

Många av dessa hade köpt biljetter till Sverige och av rädsla för att bli tillbakaskickade till Tyskland (!) sprang man ifrån polis och fortsätter nu till fots norrut – ett bevis om något för att Sveriges extrema invandringspolitik sänder ut kraftiga signaler i världen.

http://avpixlat.info/2015/09/06/asylkaoset-pa-vag-mot-sverige/

Knute sa...

”Jag är en pendlare som bor i Malmö & dagligen pendlar till Kastrup. Under sommaren så har strömmen av asylsökanden till Malmö Centralstation tagit skrämmande proportioner. Jag har under de senaste veckorna gått runt på stationen & tagit några foton som visar hur det kan se ut.

Vakterna/väktarna på stationen går runt & väcker folk & slänger ut dom som inte ska vara där men så fort dom försvinner så kommer dom utslängda in igen.

Har även hört från tågvärdarna på Öresundstågen att när dom asylsökande kommer till Köpenhamn så river dom sina pass på Hovedbanegården i Köpenhamn & sedan sätter dom sig på tåget till Malmö.

På väg hem från mitt jobb på Kastrup tog jag rygg på en grupp afrikanska asylsökande. När de steg av på Malmö C så följde jag efter dem. Direkt utanför stationen såg jag när dom började riva en massa papper & slängde i en papperskorg.
Jag filmade & gick sedan till papperskorgen & tog upp pappersbitarna.
Tyska dokument, uppenbart att de har sökt asyl i Tyskland men valt att fortsätta att åka till Sverige istället.”

http://petterssonsblogg.se/2015/09/06/strommen-av-asylsokande-har-tagit-skrammande-proportioner/#more-135652

Kattsand sa...

Löfvens tal idag (eller igår rättare sagt) kan man väl säga var en förberedelse för vad som skall komma - i form av propaganda. För det har varit mycket flykting-propaganda den senaste tiden, tycker mig sett att propagandan ökade efter IKEA-morden.

Anonym sa...

Apropos IKEA-morden: 36-åringen från Eritrea hade fått "ett negativt besked från Migrations-verket". Och då tappade han kontrollen. Han tog en kniv på köks-avdelningen, och attackerade sedan "en slumpvis utvald 55-årig kvinna och hennes 27-årige son", båda från en by utanför Skellefteå. "Det var en ren slump att det var 55-åringen och 27-åringen som utsattes".
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21364968.ab
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21364912.ab

/ SD

Knute sa...

Østerrikske myndigheter vil trekke tilbake tillatelsen som ga migranter og flyktninger fri innreise fra Ungarn i helgen. Fredag kveld besluttet Østerrike og Tyskland å tillate tusenvis av migranter og flyktninger som var «strandet» i Ungarn fri innreise til begge landene. Ungarske myndigheter satte straks opp 65 busser for å frakte migrantene mot den østerrikske grensen.

Alene på lørdag ankom det nærmere 10.000 mennesker i Tyskland.

Men bare timer etter at de første migrantene og flyktningene dro, var sentralstasjonen i Budapest igjen i ferd med å fylles opp av nye.

http://www.rights.no/2015/09/osterrike-vil-trekke-tilbake-tillatelsen-til-grensekryssing-tyskland-advarer-om-viljen-til-a-hjelpe-ikke-ma-overbelastes/

Knute sa...

SJ ska aktivt börja smuggla illegala invandrare.

I ett fullständigt surrealistiskt internt personalmeddelande hos tågbolaget SJ meddelar man idag att man har tagit beslutet att aktivt börja smuggla illegala invandrare med svenska SJ-tåg, samt att ge dessa flertalet förmåner som ej svenska passagerare som uppehåller sig lagligt i landet får ta del av.

Av den uttryckliga anledningen att underlätta för illegala invandrare som åker både in i Sverige och runtomkring i Sverige slopar SJ helt ID-kravet för illegala invandrare som åker med SJ-tåg. Svenskar måste dock fortfarande identifiera sig.

"Bakgrunden är att antalet människor på flykt ökat över hela landet under sommaren, människor som i många fall saknar id-handlingar. Nu undantar SJ människor på flykt från kravet på att visa giltig legitimation", heter det bland annat.

Ytterligare en förmån som i hemlighet införs i samma veva för illegala invandrare på SJ-tåg är att de får ta med sig mycket mer bagage än vad svenska passagerare som uppehåller sig lagligt i landet får, samt att de får billigare biljetter än vad svenska passagerare får under motsvarande förutsättningar. Detta enligt SJ själva för att underlätta för illegala invandrare att få med sig all sin packning när de reser omkring oidentifierade i landet.

Som svar på frågan varför man enbart har tagit detta beslut i hemlighet internt, istället för att meddela det utåt säger SJ:s kommunikationsdirektör Monica Berglund:

– Den målgrupp som vi vill nå är ju inte här i Sverige, så det finns ingen mening med att gå ut med extern kommunikation på svenska.

Nej, det är inget skämt, tyvärr...

http://avpixlat.info/newsdesk/sjbeslutet-ska-aktivt-borja-smuggla-illegala-invandrare

Knute sa...

Stefan Löfven höll idag presskonferens. Samme Löfven som igår högtidligt skanderade att "mitt Europa bygger inte murar" lovade idag att arbeta för att EU skall stärka sin yttre gräns. Ännu en motsägelse prickade Löfven in då han därtill gick till hård attack mot Ungern för att landet gör just detta.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/09/latsasargumentens-forlovade-land.html

Knute sa...

This is madness, utter madness. And it will not end well. Welcome to Mogadishu on the Øresund

http://gatesofvienna.net/2015/09/welcome-to-mogadishu-on-the-oresund/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.