23 september 2015

Europa brinner, del 2


Vi är på väg mot en katastrof" säger UKIP: s Nigel Farage i denna video. Efter att i flera månader ha varnat för konsekvenserna av  EU: s katastrofala politik, vad gäller floden av invandrare, varnar Farage nu att ”vi står inför ett direkt hot mot vår civilisation om vi släpper in ett stort antal människor från den krigshärjade regionen”.  Enkelt uttryckt, fruktar han att det inom EU: s politik “inte finns något sätt att filtrera bort extremister till förmån för människor som flyr i verklig rädsla för att mista sina liv", och han föreslå att man följer den australiensiska politiken.från Lew Rockwell

2 Kommentarer:

Anonym sa...

EU hade tänkt sig fördela flyktingarna som kommer, på de olika medlemsstaterna.
- Men Slovakien, en av fyra stater som röstade mot, kommer nu att gå till EU-domstolen i Luxemburg över detta. Därmed kan beslutet inte genomföras i nuläget.
- Det var tänkt att Slovakien (5,5 milj invånare) skulle ta emot 2.287 flyktingar enligt EU-planen. Sverige (9,7 milj) har fått sig tilldelat 5.838.
- I praktiken har ju mycket fler än så redan kommit till oss, och till Tyskland. (Är det omfördelning som EU-planen handlar om?)
- Källa: Daily Express (UK), 23 sep
http://www.express.co.uk/news/politics/607480/Europe-migrant-crisis-Syrian-refugee-quotas-Brussels-Slovakia-court
/ SD

Anonym sa...

Hotel Maritim i Halle (några mil NO Leipzig) blir flyktinghem! 60 anställda får sparken. I stället får ca 740 "flyktingar" plats. Provinsen Sachsen-Anhalt har hyrt, tre år framåt.
http://www.mdr.de/sachsen-anhalt/wiegand-unterstuetzung-hotel-maritim100_zc-a2551f81_zs-ae30b3e4.html

Nyhetsbloggen FdeSouche ger vackra bilder på hur hotellet såg ut tidigare. Inte illa:
http://www.fdesouche.com/651091-allemagne-hebergement-des-migrants-dans-un-hotel-de-luxe-halle#
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.