22 september 2015

Importera väljare


Det viktigaste för Vänstern verkar vara att främja avund och missnöje, samtidigt som de högljutt kräver "rätt" till vad andra människor har producerat. Det är ett mönster som vi ser i många länder runt om i världen. Denna agenda har sällan lyft de fattiga ur fattigdomen. Men det har lyft socialisterna till maktpositioner och självförhärligande, medan de främjar politik med socialt kontraproduktivt resultat.

Socialisterna (Democrats) i USA har gjort de svarta beroende av välfärdssystemet och därmed försäkrat sig om väljare som vill ha mer regeringsinflytande, mer bidrag och omfördelning av välstånd.

Motivationen bakom Vänsterns senaste amnesti-knuff är att "importera människor" som är "outbildade och fattiga" och som fastnar i vårt välfärdssystem och därför blir beroende av alla de stora statliga program som socialisterna är mästare på att skapa. Det är en plan för att skapa en "permanent underklass" av Democrat-väljare som i det långa loppet kommer att driva vårt system mot mer socialism.

Faktum är att vi får den regering vi förtjänar - det gäller för Sverige likaväl som USA - eftersom vi på ett eller annat sätt gör regeringen till vad den är. Och det krävs en mycket speciell slags naivitet att tro att dessa  invandrare magiskt kommer att omvandlas till älskare av landet bara för att de hamnar på amerikansk eller svensk mark. 
Vad som kommer att hända - vad som i själva verket händer - är att dessa nykomlingar ser ett land av mjölk och honung, en mycket rikare land än varifrån de kom, och deras aptit för omfördelning av resurser kommer att öka allt mer.

Assimilation? Det är en önskedröm. Om dessa nya "hårt arbetande" invandrare assimileras in i något, kommer det att vara det system vi skapat -  “Rätten att bli försörjd”

Vi tycker att våra orädda ledare inte lyssnar till oss nu, varken här i USA eller Europa, men vänta bara tills de naturaliserat miljoner fler postorder-socialister.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Det socialistiska förräderiet mot mänskligheten kan knappast beskrivas enklare och bättre, Berit!
Kanske dags att låta varbölden brista?

Anonym sa...

En irakisk asyl-sökare hotar med att hoppa från tionde våningen i Berlin, för han är trött på att ha behövt vänta där 21 dagar, utan att bli registrerad som flykting.
RT (Russia TV) 17 september 2015 (2:17)
https://youtu.be/5dCBa3LN4_8

/ SD

Anonym sa...

Obama tävlar med socialisten Löfven om att köpa röster som vi betalar!

elina sa...

Inget att tillägga.

Anonym sa...

Korsfästelse i Saudi: En nu 21-årig saudier, Ali Mohammed al-Nimr, har dömts till döden. Han ska korsfästas.
- Varför? Han deltog i protesterna, "Arab Spring", 2012. Då 17 år.
- Han torterades. Han fick ingen advokat före rättegången. Han tvingades erkänna bl.a. att han anfallit polisen; lögn säger han. Detta enligt "human rights experts" vid FN.
- Han kan hoppas på att bli halshuggen först, för att sedan spikas upp på ett kors, offentligt.
- Detta enligt Sydney Morning Herald, en av Australiens stora tidningar.
http://www.smh.com.au/world/looming-crucifixion-sparks-global-calls-to-spare-life-of-young-saudi-ali-mohammed-alnimr-20150923-gjtlhk.html
/ SD

PS. En saudier, Faisal Trad, utsågs denna vecka till ordförande i FN:s human rights panel.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.