05 september 2015

Massförstörelsevapen


Européerna borde kräva Uncle Sams huvud på ett silverfat, och sina egna ledares på spetsiga käppar.

Tack vare 25 års idiotisk amerikansk utrikespolitik och obarmhärtiga militära aggressioner, har den stadiga ström av illegal invandring till Europa från Afrika och Mellanöstern blivit en kris av flyktingar.
 USA har inte bara dödat och lemlästat minst en miljon människor och fördrivit ännu fler miljoner, men också förstört egendom - vatten, sanitet och transportsystem - som stödjer nätverket av handel  och är avgörande för överlevnaden och utvecklingen av mänskliga samhällen.
  USA har förstört stora delar av Mellanöstern med förödande och giftiga spillror av krig. Sjukdom och smitta lurar i skuggorna, medan våldsförövarna marscherar i middagssolen.

Den värsta konsekvensen av USA:s försök att omforma Mellanöstern kan visa sig vara att det har öppnat portarna till en massinvandring vars like Europa inte har sett på hundratals år. Om så är fallet, kommer det kristna Europa att kvävas.
Har CIAs spel och uppvigling avsiktligt framkallat folkomflyttning i massor för att bättre betjäna globala syften och därmed blivit det allra senaste vapnet i de amerikanska neokonservativas  "arsenal"?

Det är svårt att tro att Hillary Clinton - när hon var USAs utrikesminister - inte förstod konsekvenserna av  en attack mot Libyen när hon och hennes utrikespolitiska kompisar kokade ihop USA:s utrikespolitik.  Muammar Gaddafi själv varnade högljutt både Italien och Frankrike - som så obetänksamt gick med i den USA-anstiftade libyska striden -  för strömmen av flyktingar som skulle komma, om man störtade  hans regering som var grindvakter.

Men varför skulle en flod av flyktingar till Europa intressera USAs makthavande?

Möjligen därför att USAs många försök att provocera Ryssland för att få dem att attackera ukrainska väpnade styrkor och därmed skrämma upp de allierade NATO-länderna, så att de ökade finansieringen, visade sig vara ett löjligt misslyckande. Att översvämma Europa med mängder av flyktingar kan kanske övertyga européerna om att det finns en bra anledning att expandera NATO omedelbart?

Samma amerikanska politiker arbetar aktivt för att dränka USA med miljontals invandrare från Mexiko och Centralamerika, en annan imperie-lekplats på bräcklig grund genom Barack Obamas Executive Order. Angelägna om en ungdomlig, foglig, beroende och billig population av arbetar-bin, är den amerikanska federala regeringen nu engagerad i att suga ut de sista slantarna från den amerikanska medelklassen för att placera och stödja många miljoner invandrare, vars barn kommer att bli de framtida skattebetalarna och väljarna som den groteskt feta federala regeringen behöver för sin egen framtida överlevnad.

Äntligen har man lokaliserat dessa massförstörelsevapen, som man sökt så länge. Vi kan se dem tydligt nu: "De är Afrikas och Mellanösterns desperata och fördrivna invandrare, och Centralamerikas unga och ovetande illegala, som skapats av "den fria världen" och de är nu på resande fot."

Översättning av Anne Wlliamsons artikel.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Det svenska socialistiska hatdrevet når nog inte Dig, får vi hoppas.
Det värsta är väl att Obama, fredspristagaren hinner väl drivas in i glömskans unkna lokaler i Chicago i stället för att stå till svars för sina illgärningar tillsammans med Clinton´s.
http://www.friatider.se/sverige-m-ngkulturellt-skr-ckexempel-i-amerikansk-tv

Unknown sa...

Är det någon som tror att svensken som ett folk kommer att överleva detta på sikt?

Anonym sa...

USA:s politik 1990-2008 har INTE varit ”idiotisk”:
Saddam erövrade Kuwait augusti 1990. USA ingrep mot Irak, med flygangrepp. Januari 1991 kom landanfallet som befriade Kuwait: USA, UK, F m.fl. Man var även inne i södra Irak.
- 26 februari 1993 kom svaret från muslimerna: En sprängladdning i garaget till World Trade Center. Sex dödade (+ ett ofött barn), 1042 skadade. (Ramzi Yousef var direkt ansvarig. Nu på Gitmo,)
- Sex dödade... En muslim skulle ju kunna bättre! ”The 9/11-attacks” kom: 11 september 2001.
Fyra plan kapades. Två flög in i WTC, ett i Pentagon, och ett togs ned i Pennsylvania (Todd Beamer!) 2996 dog [Wiki], inklusive de 19 kaparna.
- President Bush krävde nu att talibanerna lämnade ut Osama bin Laden, som låg bakom allt detta. De vägrade. Följden blev anfallet mot Afghanistan, 7 oktober 2001, av USA och UK.
- 19 mars 2003 anföll USA också Saddams Irak. 1 maj var det kriget över.
https://en.wikipedia.org/wiki/File:SaddamSpiderHole.jpg

DN insåg rätt snart (2002) att det var Bush som var krigshetsaren. Tänkaren Guillou! Kabinetts-sekreterare Åström! O.s.v. Jag tillät mig skicka några ironiska mail. Men murvlarna visste ju – som alltid – mycket bättre än vi okunniga... Ack...
/ SD

Berit sa...

Vad som är “idiotiskt” är att USA anser sig ha rätt att lägga sig i allas göranden och låtanden i hela världen - och gör det också.
Den nuvarande krisen i Mellanöstern är något som USA har hjälpt till att skapa, och det är typiskt för hur utländsk intervention inte tjänar Amerikas intressen. Nu befinner sig USA i mitten av en kamp som inte kommer att sluta bra. Oavsett vad resultatet blir så förlorar USA.
Genom att försöka stödja båda sidor skapar man fiender överallt.
USA stöder araber och judar, pakistanier och indier, kineser och ryssar. Man har trupper i 140 länder runt om i världen som bara letar efter problem. Politiken har lett till att al-Qaida har fått stöd i Kosovo och deras serbiska motståndare har bombats. Tidigare var man allierade med bin Ladin, liksom med Saddam Hussein, bara för att senare inse allvaret i misstagen.

Berit sa...

Hittade av en tillfällighet denna video med Hans Rosling som förespråkar att vi ska flyga migranterna till Europa så att de inte drunknar i Medelhavet.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/11843982/The-refugees-should-stop-coming-by-boat.-Instead-we-should-fly-them-here.html

Anonym sa...

Kanske USA´s (Zero´s) agerande blir logiskt om han skulle visa sig vara en infiltratör från det muslimska brödraskapet...
MVH

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.