09 september 2015

På grund av den nyaste massinvandringen...

... har SJ meddelat att de ska agera flyktingsmugglare. Trängsel på tågen från Malmö till Stockholm väntas, det är bara att stiga på, eftersom vi måste bekämpa rasismen och det är rasistiskt att kräva att de stackars flyktingarna kommit ihåg att köpa biljetter. (Fast utan pengar skulle de knappast kunnat ta sig genom nio länder).

Det som händer nu i Sverige och Tyskland än en masspsykos. Först ut var Sverige att ge asyl till alla som påstår sig vara syrier, sen följde Tyskland efter. Invandrare med allt annat än goda avsikter välkomnas på alla sätt och vis. Sanningsministeriet SVT applåderar att en miljon unga män är på väg genom Europa. Från länder där det är vardag att använda våld och ta livet av folk.

En ständigt ökande ström av jihadkrigare kommer från Turkiet genom Grekland, Makedonien, Serbien, Ungern, Österrike, Tyskland, Danmark och slutligen till Sverige. Inte underligt att Sveriges statsminister skyndar sig att söka tröst hos Tysklands regeringschef som också har kapitulerat.

18 Kommentarer:

Evot sa...

Swedistan! Swedistan! Allahu Akbar! Halshuggarfolket möts med blommor och stora välkomstkommittéer! Dock ingen välkomstdrink, det vore inte halal.

Knute sa...

Vartefter befolkningen byts ut och får rösträtt, kommer Löfven sitta alltmer säkert i sadeln.

https://www.document.no/2015/09/ikke-partiskifte-men-befolkningsskifte/

Anonym sa...

Wall Street Journal skriver: 'Migrant-våg inspirerar andra att försöka gå till Europa'. Väl värt att läsa. 6000 irakier har kommit till Grekland i år. Siffran är fem gånger högre än motsvarande 2014. 'Vi ska till Turkiet. Sedan Grekland. Sedan Holland. Och friheten', sade en yngre man i Irak. (Och visst; Irak idag...!) – Och det kommer nigerianer. Boko Haram är inte alls trevliga...
- En annan blogg tar upp detta. Men nämner inte att WSJ måste man gå till via Google News. Direkt-vägen får man bara 3-4 rader.
- Gå till News.Google.Se och sök på 'WSJ Migrant Wave Inspires Others to Attempt Trek to Europe'. Artikeln kommer som första alternativ. Och där får du hela texten.
/ SD

Anonym sa...

En skola i Bayern har skickat brev till föräldrarna att deras döttrar inte bör ha avslöjande blusar eller korta kjolar, eftersom man har fått ett "flykting-hem" intill gymmet.
- "Syrierna där är mest arabisktalande muslimer. De är märkta av sin egen kultur. Eftersom skolan är intill deras hus, bör man ha diskreta kläder, för att inte få problem. Avslöjande toppar eller blusar, korta shorts eller miniskirts kan leda till missförstånd."
- Klok rektor, säger jag.
http://www.thelocal.de/20150626/refugee-school-calls-for-uniform-modesty
/SD

Anonym sa...

Kayla Mueller, 26, amerikansk ISIS-slav, mördades av ISIS, säger BBC. Hon skulle alltså inte ha dött i ett amerikanskt flyganfall. Källa: en tidigare yazidisk flicka som också var sex-slav.
http://www.bbc.com/news/world-34201374

Men Daily Mail (UK) har en lång artikel (med bilder) idag, och säger att hon faktiskt dog i ett flyganfall.
Kayla blev kalifen (sunni-islams högste ledare) Abu Bakr al-Baghdadi's personliga sex-slav.
En 16-årig yazidisk flicka, Muna, också sex-slav då, berättar detta.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3227607/U-S-hostage-Kayla-Mueller-fingernails-pulled-repeatedly-raped-ISIS-leader-Yazidi-sex-slave-reveals-torment-aid-worker-s-harrowing-final-months-forced-secret-wife-Al-Baghdadi.html

Detta om den muslimska moralen...
/ SD

Anonym sa...

"Danska polisen stoppar inte tusentals migranter på väg till Sverige". New York Times idag 10 sep. "Man kan inte hålla kvar utlänningar som inte vill söka asyl hos oss (i Danmark)." Många av migranterna säger att de vill till Sverige eftersom villkoren för asyl-sökare är bättre där.

http://www.nytimes.com/aponline/2015/09/10/world/europe/ap-eu-denmark-migrants.html
/ SD

Knute sa...

Samme Löfven som igår högtidligt skanderade att "mitt Europa bygger inte murar" lovade idag att arbeta för att EU skall stärka sin yttre gräns. Ännu en motsägelse prickade Löfven in då han därtill gick till hård attack mot Ungern för att landet gör just detta.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/09/latsasargumentens-forlovade-land.html

Knute sa...

Nu börjar “nysvenskarna” att konkurrera med politikerna att ge bort landet, och Sveriges avskaffande går upp i turbo.

Muslimska invandrare planerar att chartra plan och flyga flyktingar till Sverige:

- Vi vill visa för politiker och flygbolag att det här går, säger Susanne Najafi i SVT:s Gomorron Sverige. Refugee Air ska flyga flyktingar till Sverige.

http://snaphanen.dk/2015/09/10/nysvenskeres-refugee-air-til-sverige/


Knute sa...

“Det är tydligt att det främst är socialdemokratiska väljare som nu gått över till Sverigedemokraterna. Hur man förklarar att trogna S-väljare lockas av högerextremistiska rasister vore intressant att höra. Väljarströmmarna visar hur oberättigade och falska de epitet är som man slänger omkring sig i mediedebatten – om man inte anser att Socialdemokratin i sig alltid varit rasistisk och högerextrem, för då skulle ju epiteten stämma…”

http://erixon.com/blogg/2015/09/opininslaget-enligt-aftonbladetinizio/

Berit sa...

Trifectas syn på invasionen
https://www.youtube.com/watch?t=49&v=PRyY5vYZzJQ

Knute sa...

“This is a golden opportunity,” said Osama Ahmed, 27 years old, who lined up Sunday at Baghdad International Airport, heading for Greece via Turkey with five friends. “It’s totally nonsense to stay in Iraq when there is a chance to go.”

“We got many phone calls and emails from friends already abroad telling us to leave Iraq now—immediately—since the European authorities are being easy on migrants,” said Mr. Ahmed.

https://www.document.no/2015/09/de-politiske-skjelettene/

Knute sa...

Refugee Air – Låt dem fly.

Invandrare i Sverige tänker flyga syrier direkt till Sverige. De första kommer att landa i Sverige innan snön faller över Stockholm denna vinter lovar de. Islamisering, nu också från luften. Goodbye Sweden!

https://www.document.no/2015/09/refugee-air-let-them-fly/

Knute sa...

“Ett av de viktigare uppdrag vi har i EU nu är att se till att alla följer reglerna”, påpekade Löfven idag. Vad han inte påpekade var att det är exakt detta som Ungern gör, när landet bygger ett gränsstängsel och vägrar migranter genomresa. Schengenregelverket ålägger Ungern att upprätthålla Schengenområdets yttre gräns och Dublinförordningen ålägger Ungern att registrera de migranter som tagit sig in i landet via Serbien. När Ungern som ett av få EU-länder faktiskt följer dessa regler väljer emellertid Löfven att kritisera landet.

Stefan Löfven må vara både en en hycklare och en gycklare, men fraser som "ordning och reda" och "ta ansvar" är idag det sista som utmärker såväl hans regering som den svenska politiken i stort. Det land som Stefan Löfven gör anspråk på att leda påminner mest om ett dysfunktionellt klassrum, där läraren har kapitulerat och de stökigaste eleverna har tagit över.

Idag blev som av en händelse Sverigedemokraterna det största partiet i ännu en opinionsundersökning. Det krävs rejäla skygglappar för att inte se sambandet mellan detta och tillståndet för den svenska politiken i stort.

http://fnordspotting.blogspot.se/2015/09/ordning-och-reda.html

Knute sa...

Redan 1999 gjorde SVT ett förvånansvärt ärligt reportage där dom rätt ut säger att integrationspolitiken har misslyckats, dom beskriver hur invandrarungdomar springer runt och rånar specifikt svenska ungdomar på grund av sitt hat mot det svenska samhället. Och det enda som har ändrats sen dess är att massmedia och politiker har blivit bättre på att svepa problemen under mattan.

http://nyheteridag.se/hela-listan-darfor-ar-nu-sverigedemokraterna-storsta-parti/

Knute sa...

Hvor skal flygtningene tage hen, når Ungarn indfører en øget beskyttelse af sine grænse? ”Tilbage”. Sådan svarer den ungarske premierminister Viktor Orbán på et spørgsmål i et interview for det tyske dagblad Bild. Ifølge Viktor Orbán er sikkerhed og værdighed en menneskelig ret, men det er langtfra en ret at kræve et bedre liv.

På tirsdag træder nye ungarske regler i kraft, og det bliver sværere at passere den serbisk-ungarske grænse. Den ungarske regering regner med, at det bliver enden på de enorme problemer, landet har haft i forbindelse med flygtningekrisen.

”De kommer fordi de ønsker et bedre liv end i flygtningelejrene. De ønsker tysk, måske svensk liv. Levestandarden i Grækenland, Makedonien, Serbien, Ungarn og Østrig er ikke nok for dem. Jeg forstår det godt rent personligt, men det er ganske klart: der findes ingen grundlaggende ret til et bedre liv, kun en ret til sikkerhed og værdighed, siger Viktor Orbán.

http://mreast.dk/orban-flygtninge-har-ret-til-sikkerhed-men-ikke-til-bedre-liv.html#more-10110

Anonym sa...

I Sverige är 42% av de långtidsarbetslösa invandrare. 58% av välfärdsbetalningarna går till invandrare. 45% av barnen med låga betyg är invandrare. Invandrarna får i snitt mindre än 40% av den lön svennar får. [Polacker? Kroater? SD] De flesta som tas för mord, våldtäkt och rån är invandrare. 'Sedan 80-talet har Sverige haft den största ökningen av ekonomisk olikhet inom OECD', sade Mr Sanandaji.
- Globe and Mail i Toronto har intervjuat Tino Sanandaji. "Sweden’s ugly immigration problem". Läs själv!
http://www.theglobeandmail.com/globe-debate/swedens-ugly-immigration-problem/article26338254/

/ SD

Knute sa...

Världens högsta marginalskatt på 60 procent är den svenska sosseregeringens senaste påhitt för att finansiera massinvandringen.

http://nyheteridag.se/regeringens-budgetforslag-kommer-innebara-varldens-hogsta-marginalskatt/

Knute sa...

Nya rekordsiffran: Invandringstakten nu 14.000 illegala invandrare i veckan = 728.000 om året = 2-3 miljoner ekonomiska migranter från tredje världen till Sverige om året räknat med anhöriginvandring.

http://avpixlat.info/newsdesk/nya-rekordsiffran-invandringstakten-nu-14000-illegala-invandrare-i-veckan---728000-om-aret--23-miljoner-ekonomiska-migranter-fran-tredje-varlden-till-sverige-om-aret-raknat-med-anhoriginvandring

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.