01 september 2015

Svart och Vitt

Om rasrelationerna i USA någonsin ska bli bättre måste man äntligen ärligt kunna definiera vad rasism är och hur man ska hantera det.
För att komma i närheten av det måste det finnas en ledare som gör sig av med sina egna fördomar och sin egen agenda och man borde kunna vänta sig att presidenten, som är en blandning av både svart och vit, skulle vara den personen.

Tyvärr är inte Barack Hussein Obama det.  Hans agenda har aldrig varit att förbättra förhållandet mellan raserna utan enbart att skaffa politiska poäng för sig själv och Democrat party. Från det ögonblick han tillträdde har han har gått i bräschen för att splittra nationen.

Han verkar alltid ha en kommentar om situationer som ger honom poäng i det svarta samhället, när det ser ut som en vit person gjort fel, men när svarta gäng utför vad som verkar vara rasistiskt motiverat dödande av vita, är Obamas kommentar:  “Jag är inte bekant med det, faktiskt."

Hans ständiga tal om att ”sprida rikedomen" och att de rika inte betalar sin beskärda del på bekostnad av de fattiga, har nu förvandlats till ett regelrätt angrepp för att klämma ner den socialistiska ras-trakasserande agendan i halsen på amerikaner.  Vi kan numera inte ens diskutera om man ska visa ID för att få rösta, utan medlemmar av Obamafjäskarna (media) kallar det rasistiskt och "rentav ondskefullt.”

En som inte sticker under stol med sin rasism är Louis Farrakhan och den etablerade pressen fortsätter att ge den hatfyllda, trångsynta ledaren av Nation of Islam all uppmärksamhet."Jag letar efter tiotusen bland miljoner. Tio tusen män som säger, "död är bättre än fortsatt liv under tyranni. Döden är bättre än att fortsätta leva och begrava våra barn, medan vita människor ger mördaren hamburgare.
Döden är bättre än att de tittar på när vi slaktar varandra, till glädje för en 400-årig fiende. Ja,  döden är bättre.  Koranen lär att förföljelse är värre än slakt. Den säger också,  "vedergällning är en angelägenhet för de slagna." Vedergällning är ett recept från Gud, för att trösta dem vars barn har dödats.
Så om den federala regeringen inte ingriper i våra angelägenheter, då vi måste stå upp och döda dem som dödar oss. Förfölja dem och döda dem och låt dem att känna den dödliga smärta  som vi känner."

Farrakhan efterlyser 10.000 män "bland de miljoner" som är villiga att dö för att genomföra denna "vedergällning".
 Den radikale muslimen planerar en ny "Million Man March" i oktober. I samband med denna händelse, har han skapat en social mediekampanj med en charmig hashtag #JusticeOrElse
"Varje gång de dödar en svart man, slår en svart kvinna, radikaliseras vi”.

Farrakhan (Calypso Louie)  är bara en av de många svarta rasister som kallar sig "Black Civil Rights ledare" och drar nytta av döda svarta amerikaner. Man kan vanligtvis hitta dem svävande runt som gamar i väntan på att de döda ska kallna innan de dyker ner och drar nytta av situationen, så som de gjorde med Michael Brown i Ferguson.

Men alla dess “#RättvisaEllerAnnars”-sympatisörerna  [NAACP, svart pantrar, Jesse Jackson, Calypso Louie, Tawana Sharpton, och president Barack Hussein Obama, aka Barry Soetoro] som  högröstat kräver död för vita människor och vita poliser i synnerhet, har varit helt tysta om mordet på en vit polisman i Texas.

Vad Louis Farrakhan och många svarta amerikanska muslimer tycks vara okunniga om är att det var muslimska slavhandlare som "sålde" afrikaner (och alla de kunde lägga vantarna på, inklusive vita) till slavar.
- Slaveri existerar fortfarande och är fortfarande lagligt i visa delar av den muslimska världen.
- Även numera, på arabiska, kallar muslimer de svarta muslimerna för  “slavar med näsor som mopsar.”(pug nosed slaves)
-Det var vita människor som gjorde slaveri olagligt i Västvärlden.
- Den brittiska Royal Navy jobbade hårt på att utrota slaveriet långt innan John Brown kom till Amerika.

PS. Här är en bild av Michelle Obama och Louis Farrakhans hustru.


1 Kommentarer:

Knute sa...

Hussein Obama har inlett ett krig mot polisen. Presidenten har skapat en jaktsäsong på vita poliser, med stöd av “black lives matter protesters”.

https://hodja.wordpress.com/2015/09/01/sheriff-david-clarke-hussein-obama-har-indledt-en-krig-mod-politiet/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.