19 september 2015

Vatikanen protesterar mot inbjudningslistan


President Obama kan ha gått för långt när man inbjuder en mängd offentligt oliktänkande från katolska läran, för att möta påven, när han besöker White House nästa vecka. Även om påven är känd för att vara mycket tolerant mot sådana saker, uttryckte Vatikanen på fredagen sin djupa missnöje med den taktlösa gesten.

I en anmärkningsvärd uppvisning av politisk oförskämdhet uppmanade White House en rad personer, som offentligt ger fingret åt den katolska läran, att delta i den påvliga mottagning, bland annat en pro-abort religiös syster, en trans kvinna och den första öppet homosexuella Episcopal-biskopen, tillsammans med åtminstone två katolska gay-aktivister.

Efter att Breitbart offentliggjort den opassande sammansättningen av Obamas gästlista reagerade den Heliga Stolen genom att uttrycka sitt ogillande, och meddelade sin oro över att bilder av påven tillsammans med dessa gäster i ceremonin kan misstolkas som en validering av deras verksamhet.


Men Obama är väldigt försiktig med att inte förolämpa muslimer!

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Vem kan ha respekt för en sådan lögnhals och förrädare som Obama, Thorbjörn Jagland kanske?

Knute sa...

När nye påven Franciskus var på Kuba fjäskade han inför förre diktatorn Fidel Castro som mördat, torterat och fängslat flera än Augusto Pinochet i Chile. Påven besökte inte några politiska fångar som plågas i kommunisternas fängelser på ön.

När han nu är i USA ska han däremot besöka fängelser och förlåta mördare, våldtäktsmän och andra kriminella.

Den här påven är inget annat än en kommunistisk medlöpare vars demokratiska och frihetliga värderingar är fullständigt opålitliga.

http://erixon.com/blogg/2015/09/paven-hanar-politiska-fangar-pa-kuba/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.