09 november 2015

Ända sedan Gustav Vasa...

... har svenska regeringar utmärkts av enastående ansvarslöshet och självbelåtenhet. En skyddad verkstad för makthavarnas experiment med ett fredligt folk. Ett folk som aldrig utsatts för någon ockupation förrän migrations-tsunamin började för ett par månader sen.

Den senaste i raden av egendomliga svenska regeringschefer är fackföreningspampen Lövfén. En dag fick han besök av ett gäng sossar som sa att de kan sy kläder med en väldigt speciell egenskap: de är osynliga. Men han måste gå med på att bli Sveriges statsminister för att få bära dem. Hur han sedan glänste i sin nakna prakt i Sveriges Television! Det finns ingen gräns för invandringen till Sverige, sa han. Den som säger något annat är minst nazist eller något ännu värre om det finns!

En dag vaknade han dock upp. De tre veckornas socialistisk hjärntvätt medan de sydde hans osynliga kläder hade inte räckt till. Verkligheten hade blivit för verklig. Kejsaren upptäckte att han var naken. Men fortfarande är sanningen illa tåld om den kommer från någon annan än honom själv och hans gäng.

           Bild: Den som stjäl ägget skall också stjäla hönan

         

"Ledande svenska politiker säger nu samma sak som Sverigedemokraterna har sagt i tjugo år, men SD är fortfarande 'rasister och fascister'. Det här är en så primitiv lögn att det naturligtvis ligger andra orsaker bakom," skriver Snaphanen.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Minutläget i svensk rajrajpolitik.

ANALYS FRÅN MOTORBANAN:
AKB (M) sitter nu i förarsätet och har växlat upp rejält. Ebba (KD) sitter i passagerarsätet och äter nöjt goda röda Ferraris. I baksätet sitter Jan Björklund (FP) som är på allmänt glatt humör. Annie (C) ligger i kofferten - Centern tycker inte om förslagen men kommer inte kliva av Alliansbilen pga denna fråga. Flera meter framför ligger Jimmie (SD) och gasar på för fullt på en MC.

SAMTIDIGT I DEPÅN:
Rödgröna regeringen ligger långt efter i biltävlingen - de står till och med kvar i depån och har inte ens fått igång motorn. Istället går diskussionens vågor höga mellan Stefan Löfven och Romson. S-mekanikerna gormar högt när de ser att Löven har dragit på sig hjälmen men kan inte få in nyckeln ty nyckelhålet är igenproppat med maskrosor.

NYVAL NYVAL NYVAL. Att mitt i svenska vintern fortsätta ta emot flyktingar till tältläger håller naturligtvis inte. M börjar agera rätt men borde som SD gjort förvarna invandrarströmmen att gränsen till Sverige stängs. Hur gör man annars när bommarna fälls ner.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/11/marcus-oscarsson-om-dagslaget-ah-stryk.html

Knute sa...

Der er ingen lettelse forude, tværtimod. FN regnede i 2013 med, at folketallet i f.eks. Irak vil vokse fra ca. 31 millioner i 2010 til 145 millioner i år 2100 (mod 5 millioner i 1950), fra 173 til 261 i Pakistan (mod 37 millioner i 1950), fra 81 til 123 millioner i Egypten (mod 21 millioner i 1950) og så fremdeles.

Syrien havde i 1950 3,5 millioner indbyggere, i 2010 20,5 millioner, og der ventes at blive hele 32,5 millioner i 2100. Det ville svare til, at der var mellem 26 og 30 millioner indbyggere i Danmark – fem gange så mange som i øjeblikket. Hvordan ville her så se ud?

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8194411/Sidste-udkald-for-Europa/

Anonym sa...

Artikeltips: Can Europe Survive This Invasion? Konservative Pat Buchanan skriver. (F. 1938. Var rådgivare åt Nixon, Ford, Reagan.)
Han är inte optimistisk. "Human Events" idag 10 nov.
http://humanevents.com/2015/11/10/can-europe-survive-this-invasion/
/ SD

Knute sa...

Eftersom staten bestämt att arbetsplatserna måste ha en mångfaldspolicy så kommer vi att få fler och fler som förklarar sakernas ordning med att det är Guds vilja.

” – Ahmed, varför stängde du inte av gasen till svetsen? Nu har verkstan brunnit upp!”
” – Ah, det var Guds vilja…!”

Arbetsgivaren kan säkert stämma Ahmed för oaktsamhet och vållande till skada på egendom, men om de säger ” – Ditt jävla kretin, det du som satte eld på huset med din svets, inte gud” kommer Ahmed att säga att arbetsgivaren kränker hans tro. Och han kommer få mer i ersättning än vad verkstan kommer få i ersättning för eldsvådan. Jag vill definitivt inte kalla det för gudomlig rättvisa, men Ahmed kanske gör det…

Att Sverige redan nått sin peak som innovativt samhälle med ett folk som är välutbildat och kreativt även i de breda lagren är ganska uppenbart. Vårt samhälle verkar ha nått sin kulturella höjdpunkt, och nu går det utför. Vidskeplighet och enkla förklaringar är lättare att ta till sig – eller att ta till – när situationen blir svår.

https://peterharold.wordpress.com/2015/11/09/vill-svenska-kyrkan-gora-sverige-till-en-multikulturell-teokrati/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.