17 november 2015

Bröderna Tsarnaev var också flyktingar!


Terrorattackerna i Paris kan ha lagt hinder i vägen för Obamas planer på att ta emot 10.000 syriska flyktingar under nästa år, eftersom minst 17 amerikanska guvernörer har förklarat att de motsätter sig planerna och kommer att vägra att ta in syriska flyktingar inom sina respektive statsgränser.
 Alabama Gov. Robert Bentley (R) säger: "Jag kommer att motsätta mig varje försök att flytta syriska flyktingar till Alabama.  Som er  guvernör kommer jag inte att medverka till en politik som utsätter medborgarna i Alabama för fara.”

Motståndet på statlig nivå växer i rask takt. Hittills har guvernörer i  delstaterna  Alabama, Arizona, Arkansas, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Louisiana, Massachusetts, Michigan, Mississippi, North Carolina, Ohio, Texas och Wisconsin tillfälligt stoppat eller begränsat planerna för flyktingmottagningen.
Jag vet inte ännu om detta bara är ett politiskt spel för gallerierna, eller om Bentley och hans kollegor  har laglig möjlighet att hålla syriska flyktingar borta - eller någon annan grupp av utlänningar för den delen.

Ordföranden för House Homelands säkerhetskommitté uppmanar också Obama att "tillfälligt avbryta mottagandet av alla ytterligare syriska flyktingar" i avvaktan på en "fullständig översyn"

De tre demokratiska kandidaterna till presidentvalet i USA höll sin andra debatt på lördagskvällen.  Ingen av de tre - demokratiske socialist-senatorn Bernie Sanders, tidigare utrikesminister Hillary Clinton och fd.  Maryland Gov. Martin O'Malley - var villig att använda frasen "islamisk extremism" eller något annat sanningsenligt uttryck för att beskriva fienden vi står inför.
Alla tre kandidater sade att USA bör vara villigt att ta emot fler flyktingar från Syrien - men självklart bara om de var "rätt granskade”.
Vad kandidaterna inte sade - och vad ingen i Obama-administrationen är villig att erkänna - är att det är nästan omöjligt att kolla bakgrunden för de som kallar sig flyktingar. De har falska pass eller inga alls och de länder de uppger sig komma ifrån har heller inga tillförlitliga databaser för sina invånare.
Det var enkelt för Paris-bombarna att utnyttja Europas flyktingpolitik och de kommer att exploatera USAs generösa, porösa system för att döda och förstöra här också.

Tyvärr, valdes inte Obama för att skydda Amerika. Han valdes för att  förändra landet. Att stoppa honom nu kommer inte att bli lätt.
4 Kommentarer:

Anonym sa...

Här i Sverige har pöbeln med en borgmästare i spetsen mobbat familjen Carling i Ingelsträde, Höganäs.
Gunhild Carling låter meddela ifrån USA att hon tar avstånd ifrån sin bror. Sverige blir mer och mer fantastiskt med hjälp av rännstensblaskan Helsingborgs Dagblad. Norrskensflamman Sveriges mest ökända kommunist blad får man betrakta som hederlig i jämförelse med HD.
http://www.friatider.se/jazzband-avbokas-efter-klarinettprotest-mot-asylboende

Berit sa...

Bojkotta dansfesten The Snowball!

Anonym sa...

ISIS: 'Om den välsignade Paris-invasionen av korsfararna.'
Paris är 'huvudstaden för prostitution och oanständighet' och - ännu värre - 'Korsets baner-förare i Europa'. 'Den här attacken är den första i en storm, och en varning till dem som vill lära sig.'
Nu har 'Allah beviljat våra bröder deras önskan, och gett dem vad de älskade, för de detonerade sina bälten mitt bland de otrogna, sedan ammunitionen tagit slut. Vi ber Allah att ta emot dem bland martyrerna, och låta oss följa dem.' O.s.v.
http://ent.siteintelgroup.com/Statements/is-claims-paris-attacks-warns-operation-is-first-of-the-storm.html
/ SD

Knute sa...

Fyra av tio svenska uppehållstillstånd delas ut helt utan identifiering av den asylsökande - personer med sex olika bidragsmottagande identiteter har observerats.

http://avpixlat.info/newsdesk/fyra-av-tio-svenska-uppehallstillstand-delas-ut-helt-utan-identifiering-av-den-asylsokande--personer-med-sex-olika-bidragsmottagande-identiteter-har-observerats

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.