14 november 2015

De ansvariga

"Djupt chockad"? Verkligen? Betyder det att när Merkel först hörde talas om en terroristattack i Paris, var hennes omedelbara reaktion: "Vem skulle kunna göra något sådant?"
----------------------

Här är utdrag (i översättning) av Ed Strakers artikel i American Thinker

Namnen på de ansvariga för massakern i Frankrike:

1. François Hollande, Frankrikes president.
2) Angela Merkel, Tysklands premiärminister
3) David Cameron, U.H.s premiärminister
4) Stefan Löfven, Sveriges premiärminister.

…liksom de flesta av de andra premiärministrarna och europeiska statsöverhuvuden.
Och vi måste inkludera påven också, som enträget uppmanat EU att ta in fler muslimska flyktingar.

Alla dessa människor - och deras föregångare i regeringsställning - har blod på sina händer från de döda franska medborgarna och andra offer för radikal islam.  De har villigt och medvetet importerat miljontals muslimer från barbariska Mellanöstern-kulturer. De visste att många var unga män i militär ålder.  De visste att en betydande minoritet av dem var anhängare av radikala islam.
Och sedan, när det otänkbara inträffar,  agerar de förvånade och upprörda och lovar att säkra sina gränser.  Tja, det är lite för sent för det nu, är det inte?

Om en djurskötare öppnar ett lejonbur och låter lejonet vandra ut, och lejonet massakrerar några djurrättsaktivister, kan du skylla på lejonet. Men det är djurskötaren som verkligen bär den största skulden, eftersom han borde ha vetat bättre.

resten av artikeln här

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Våran elit (i media) kommer nog inte ta till sig det här med ISIS på allvar. Daniel Pipes skriver:
Deras oförnuftighet "har överlevt alla illdåd, och jag tror att den överlever Paris-massakern med. Bara en verkligt massiv förlust, kanske av hundratusentals människoliv, skulle tvinga media-folket att backa från sin djupt ingrodda vana att förneka all islam-bakgrund i attackerna ... (Vanligt folks) oro för sharia, gäng-våldtäkter, konstiga sjukdomar, och blodbad, viftas bort, och bemöts med anklagelser om 'rasism' och 'islamofobi'."
Pipes: Murvlarna "bemöter detta att vanligt folk rör sig åt höger, med att själva röra sig åt vänster. Man vill se större immigration, införa fler regler om 'hate speech' för att få bort all kritik av islam, och överhuvud ge mer beskydd åt islamister."
http://www.nationalreview.com/article/427087/paris-attacks-islam-public-opinion
/ SD

Anonym sa...

....och dessa "ledare" har också sänt trupp till muslimska länder för att uppfostra muslimerna på plats.

Varför i h-e har man gjort detta? Det är fullständigt vansinnigt, deras muslimska inbördeskrig har pågått sedan 600-tallet! Vad skall vi tillföra där?

Låt muslimerna förtrycka varandra och ha ihjäl varandra på de sätt som de önskar, det är ingenting för vita män och kvinnor att lägga sig i.

Samtidigt som vi låter dem vara ifred i sina länder så skall de inte heller komma till västvärlden och kontaminera omgivningen. Vi sköter vårt och de sköter sitt.

Erik

Anonym sa...

Klimatkonferensen i Paris? Må 30 nov börjar den? (I Le Bourget, ett par T-bane-stationer bortom Stade de France.)
Jo. Utrikesminister Fabius säger att den måste göra det. Obama kommer dit. (Och Kerry.) Kinas president. Påve F.
Och våran miljöminister. Åsa R.
http://www.inquisitr.com/2565978/climate-change-summit-in-paris-will-still-go-forward/
/ SD

Knute sa...

Trump: Civila borde haft vapen.

Terrorattackerna i Paris hade fått en annan utgång om civila hade burit vapen. Det säger Donald Trump, som leder kampen om vem som ska blir Republikanernas kandidat i det amerikanska presidentvalet.

- Om man tittar på Paris, tuffaste vapenlagarna i världen, ingen har vapen utom skurkarna "the bad guys", sade Trump på ett kampanjmöte i Texas, efter en inledande tyst minut för offren.

Den 69-årige fastighetsmagnaten har erkänt att han själv ibland bär skjutvapen för att kunna försvara sig.

- Ni kan säga vad ni vill, men om folk hade vapen, om de hade tillåtits bära vapen, så hade det varit en helt, helt annorlunda situation.

Trump hävdade också att amerikanska städer som Chicago, med mer restriktiva vapenlagar, som resultat är hårdare drabbade av våldsbrott.

http://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/trump-civila-borde-haft-vapen/ar-BBn0vKt?li=AAb2bl2&ocid=mailsignout

Anonym sa...

Eagles of Death Metal, som spelade på 'Bataclan concert hall', klarade sig själva oskadda.
De hade spelat på Bråvalla den 27 juni i år. (NT, 14 nov)
http://www.nt.se/kultur-noje/bravalla-festival/terrorutsatt-band-var-pa-bravalla-12249454.aspx
/ SD

Anonym sa...

Kan någon förklara för oss varför Löfven, Reinfeldt eller Obamas liv skulle vara mer värt än våra liv! Det är ju numera fastlagt att i de länder som socialisterna avväpnat befolkningen är det bara polisen och skurkarna som har tillgång till vapen plus en och annan jägare och polisen är oförmögen att försvara våra liv mot skurkangrepp.

Berit sa...

Att gråta över offren är värdelöst. Blodsutgjutelsen är det oundvikliga resultatet av att släppa in islam i ett civiliserat land.

Vi såg hur muslimer gjorde sig av med de kristna i Libanon 1980-talet. Nu kommer de att tillämpa samma metoder i Europa.

Ju fler muslimer, desto mer våld - och EU: s förrädiska "ledare" släpper in tusentals varje dag.

Knute sa...

I Serbien har priset på superlim ökat 100 gånger. Superlim kan strykas på fingertopparna för att ersätta de egna fingeravtrycken med falska dito, och på så vis kan man lura den biometriska EURODAC-scannern.

Många av de id-dokument som hittats strödda längs den ungerska gränsen är äkta syriska civila och militära papper som automatiskt skulle ge innehavaren uppehållstillstånd i Tyskland. Detta är konstigt: Serbiska id-handlingar, äkta uppehållstillståndspapper från Sverige, papper som bekräftar politisk flyktingstatus från Jordanien, och europeiska pass har alla hittats utströdda längs gränsen.

Den enda slutsatsen man kan dra av detta, är att det handlar om individer som avser etablera jihadistiska sovande celler i Europa. Alternativt kan det handla om att många av de kriminella muslimer som redan har uppehållstillstånd i ett EU-land nu ser sin chans att skaffa sig en ny identitet innan de försvinner ut på kontinenten.

De tusentals bilder och videor i mobiltelefoner som slängts av migranter vid den ungerska gränsen kan bara tillhöra personer som antingen sympatiserar med terrorism eller är terrorister själva.

Pengarna som de använder sig av för att ta sig igenom Europa kommer från Saudiarabien och Förenade Arabemiraten.

http://sv.gatestoneinstitute.org/6883/ungerns-migrantkris-europa

Knute sa...

Polens premiärminister kasserar EU-flaggan

http://mreast.dk/polens-premierminister-kasserer-eu-flaget/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.