25 november 2015

Generationen som kommer att krossa Amerika

Todd Starnes:
“Vi ser en ny generation växa fram - en generation av intolerans - en generation som en dag kommer att förbjuda yttrandefriheten, en generation som kommer att rensa bort alla avvikande synpunkter, en generation som kommer att stänga våra kyrkor och bränna våra böcker.
Vi tittar på en generation som kommer att förstöra Amerika. "

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
Detta är naturligtvis ett resultat av det hemliga ”Nätverkets” långvariga och tålmodiga arbetet för att kontrollera all journalistik, undervisning (speciellt universitetsundervisningen) och propagandan. Det mesta av inflytandet skaffade de sig tidigt genom kontroll av de 5 mest inflytelserika amerikanska tidningarna The New York Times, New York Herald Tribune, Christian Science Monitor, the Washington Post och Boston Evening Transcript.
Så här skrev Arnold J. Toynbee redan 1931: ”Jag upprepar härmed att vi för närvarande arbetar i skymundan men med all vår kraft för att vrida denna mystiska politiska kraft, som kallas suveränitet, ur klorna på vår världs lokala nationella stater. Och hela tiden förnekar vi med våra läppar vad vi gör med våra händer.” [så skrev han i Novembernumret av International Affairs 1931, vilket citerats av G. Edward Griffin i ’The Quigley Formula’, http://youtu.be/ynVqPnMQ2sI?t=42m33s]
/SB

Anonym sa...

När man läser detta tidiga uttalande av Arnold J. Toynbee förstår man att Sveriges beslut på 1970-talet att bli "mångkulturellt" och vid "krisläge" kunna beslagta svenska folkets sommarstugor var sedan lång tid planerade steg för att krossa Sveriges självständighet och tilliten mellan landets medborgare. Och dessa beslut regisserades från långt håll - långt uppifrån. Fast ingen politiker då förstod detta. Dumsnutar är vi allihopa.
/SB

HazeP sa...

https://www.youtube.com/watch?v=i_4-BqSIUD8&feature=youtu.be

Passa på att säga "God bless you" medan ni kan i Amerika. Snart kan det bli förbjudet för att det kränker dem som inte tror på Gud!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.