12 november 2015

Grindarna är öppna

Den här videon finns över hela Internet nu, men om ni inte sett den tidigare….Den Västerländska civilisationen är ansvarig för den mänskliga rasens alla framsteg. Det har tagit tusentals år och nu sätter en generation stopp för det.
Politisk korrekthet är det mest destruktiva vapnet som någonsin utarbetats. Folk som svingar det vapnet begår ett brott som är utan motstycke.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Samma generation oavsett nationalitet bör då säga stopp.
http://www.folketsdemonstration.se/

Anonym sa...

Skrämmande video!! Men sann! Sprid den !!

Svensk kvinna

Anonym sa...

Upp till 10 milj invandrare kan komma till Tyskland fram till år 2020. Säger finansministern. "Det här går inte att ändra", säger han. "Samhället är tvunget att integrera dem som är här nu."
- Och hur många har kommit hittills? Ja, det vet man inte riktigt.
http://www.breitbart.com/london/2015/11/12/avalanche-expect-10-million-migrants-2020-warn-merkel-allies/
/ SD

Knute sa...

EU ser ut til å tro at alt kan løses med penger. Bare Tyrkia får en stor slump så skal du se at de bygger flere flyktningleire og stanser den farlige småbåttrafikken til Hellas. Å, ikke det? Det er ikke nok med penger? De vil ha fri adgang til Schengen også?

https://www.document.no/2015/11/ingen-retur-til-afrika-takk/

Knute sa...

Jobb, skola, och sjukvård ska inte finnas. - Finansministerns besked om besparingarna. I dag presenterade Magdalena Andersson ändringsbudgeten som har tvingats fram på grund av flyktingkrisen.

Anonym sa...

Sverige har överväldigats av migranter. Daily Telegraph (UK), 12 nov, om vårt fosterland. Skribenten är gift med en svenska; dvs hennes föräldrar är tjecker, men de kom hit på 60-talet. Han vet en hel del om vårt land.
I England är man tveksam om immigration, men tycker om invandrare.
I Sverige är det tvärtom. Man älskar invandring - men tycker just inte om invandrare... Tja.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/sweden/11992479/How-Sweden-the-most-open-country-in-the-world-was-overwhelmed-by-migrants.html
/ SD

Anonym sa...

Hoppas den är sparad på många ställen. Youtube tänker tydligen radera den nu!!
Varför???
Anna

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.