20 november 2015

Hillary Clinton: “Muslimer är fridsamma och toleranta”

Det avskyvärda fruntimret sade verkligen det vid ett möte med Council on Foreign Relations i New York City.

Hon gjorde sig också lustig över att Republicans använder frasen "radikal islamisk terrorism", som "Republicans ofta anklagar president Barack Obama för att målmedvetet undvika."

Att beskylla "radikal islamisk terrorism" för brutala attacker av den sort som dödade 129 personer förra fredagen i Paris, sade hon, "är inte bara en distraktion." Att sammankoppla dem med en religion "ger dessa brottslingar, dessa mördare, mer anseende än de förtjänar.’

Clinton insisterade att Obama-administrationen har haft viss framgång genom att frikoppla sin strategi för att besegra al-Qaida från dess religiösa underbyggnad.

"Vår prioritet bör vara hur man ska bekämpa fienden, sa hon. "I slutändan spelar det inte någon roll vad vi kallar den typ av terrorism som [Osama] Bin Laden. ägnade sig åt.  Det som betyder något är att vi dödade bin Ladin”.

Hon stödde också presidentens krav på ett Amerika som är öppet för syriska flyktingar och sade att USA inte kan "vända ryggen åt dem som behöver hjälp."
Clinton varnade särskilt för ”diskriminering av muslimer," och sade att "många av dessa flyktingar flyr från samma terrorister som hotar oss".

Hon kräver emellertid att man sätter in marktrupper för att bekämpa den till 100 procent icke-islamiska Islamic State, vilket är en väsentlig avvikelse från president Obamas utrikespolitik ... fast hon vill inte ha för många marktrupper.

Medan Clinton talade, kom det in rapporter om att en amerikan har dödats av palestinska terrorister, som har absolut ingenting att göra med islam, i Israel.

---------------
Med muslimsk far och muslimsk styvfar uppväxt i ett muslimskt land, där han var registrerad i skolan som muslim, har Barack Obama många band till islam som har orsakat en del att tvivla på att han är kristen.

I sitt tal i Turkiet sade han följande:

"Jag anser, å ena sidan, att icke-muslimer ska inte stereotypera, men jag anser också att det muslimska samfundet måste tänka på hur vi ser till att barn inte påverkas av denna förvrängda föreställning att de kan döda oskyldiga personer."

Video här, och var uppmärksam på hur han använder ordet “Vi

3 Kommentarer:

Knute sa...

Flyktingboende var terrornäste.

“Nio misstänkta gripna ihop med terroristen Mutar Muthanna Majid på asylboendet i Boliden. Nio pers vid ETT asylboende. Ni med "Refugees Welcome" och öppna gränser och alla får plats kommer att vara jävligt mycket skyldiga när det smäller i Sverige och medborgare dör. Naiva är bara förnamnet!"

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/11/har-kjelle-bergqvist-valkomnat-dessa.html

Föga förvånande greps den av Sverige efterlyste terroristen i ett “flykting”boende. Paristerrorister tog sig in i Europa genom migrantströmmen till Grekland. På vilket sätt smälter dessa in bättre än med migrantströmmarna? Ingen vet vem den andre är i dessa stora strömmar. Och framför allt, ingen europeisk stat vet vem som kommer och går. Europa har ingen som helst kontroll över sina gränser eller vad de som kommer in i Europa tar sig för. Det råder fullständig anarki.

Nationerna i Europa står utan politisk ledning. De har kapitulerat och lämnar befolkningarna oskyddade och ingenting undergräver respekten för rättsordningen som när statsmakterna inte längre kan ge människor det skydd som är främsta villkoret för att vi underkastar oss tvingande lagstiftning beslutad av statsmakten.

http://erixon.com/blogg/2015/11/flyktingboende-var-terrornaste/

Anonym sa...

Varför förväntas jag som svensk vara islamofil?

Varför kan jag inte bara få vara som resten av världen, dvs "islamofob"?

Alla länder är ju islamofoba. Det finns inget land i världen som uppskattar muslimsk invandring. Inget. Inte ens muslimska länder uppskattar andra muslimer. Där det finns muslimer, där skaver det. Alltid. Överallt.

Varför skall jag då tvingas uppskatta muslimer, kan jag inte bara få vara som alla andra och önska mig ett muslimfritt samhälle?

Erik

Anonym sa...

Kan inte låta bli att kommentera bilden på Hillary. Har hon Donald T som förebild?
Anna

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.