29 november 2015

Import av fiender


I alla länder med muslimsk majoritet vet vi att sharia-lagar är det som man rättar sig efter.  Minst två-tredjedelar av befolkningen i de muslimska länder som vi nu tar emot flyktingar från, tycker att sharia ska vara det rådande systemet.
Sharia avvisar demokratin och anse att människor inte har rätt att styra och bestämma själva. Människor är undersåtar,  inte medborgare och de får inte ifrågasätta och inte förändra Allahs lag. Sharia diskriminerar systematiskt mot kvinnor och icke-muslimer. Den är brutal i sin behandling av avfällingar och homosexuella. Den förnekar yttrandefriheten, äganderätt, ekonomisk frihet, och allt rättsligt förfarande som inte är sharia.

Det sägs att man granskar de som kommer in i våra länder och kollar upp deras bakgrund för att hitta terrorister, men invandrarna kommer från länder som inte ens har telefonkataloger, långt mindre databaser. Hur kan man veta vem man har att göra med?

Man letar efter terrorister samtidigt som man släpper in drösvis med personer som anser att sharia är det enda saliggörande systemet. Vi importerar en allt större mängd människor som är fientlig inställda till vårt samhälle och vårt rättssystem - en befolkning som har uppmuntrats av inflytelserika islamistiska ledare för att bilda muslimska enklaver i hela västvärlden.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Fransmän får inte markera sin tro, om de är statsanställda. (Gammal bestämmelse; från 1800-talet.) 2004 förbjöds muslimska 'slöjan', niqab. 2010 förbjöd man 'burqa', det heltäckande plagget, på offentliga platser.
Så fru Christiane (eh?) Ebrahimian, 64, avskedades från psykiatriska avdelningen vid ett sjukhus i Nanterre. Patienter hade klagat över att hon dolde ansiktet!
Hon överklagade, ända upp till Europa-domstolen i Strasbourg - men fick nej! Hon förblev avskedad!
Tänk! Skulle en svensk domstol ha varit lika, eh, intolerant?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3335020/French-ban-Muslim-headscarves-upheld-human-rights-court-woman-sacked-refusing-remove-loses-appeal.html
/ SD

Anonym sa...

Uh-Oh... 14,000 Illegal Immigrants in Sweden DISAPPEAR WITHOUT A TRACE
Gateway Pundit, Nov 30th, 2015
http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/uh-oh-14000-illegal-immigrants-in-sweden-disappear-without-a-trace/
/ SD

Berit sa...

SD, jag såg den artikeln i går men skrev inget om den eftersom jag tog för givet att man kunde läsa om det i alla svenska tidningar.....men så kanske inte är fallet? :0)

Anonym sa...

Själv brukar jag hitta nyheterna utanför "pressen". Hos Avpixlat.info till exempel.
I det här fallet hittade jag det hos Breitbart, i lördags:
http://www.breitbart.com/london/2015/11/28/swedish-police-14000-migrants-due-deportation-vanished
Fast där fanns en svensk länk, ser jag (27/11):
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21823230.ab
Saken anses i alla fall nyhetsvärdig för amerikanska bloggar: GatewayPundit, i St Louis.
/ SD

elina sa...

Om man ska veta något måste man söka utanför dagspressen. Tack Internet!

Knute sa...

Det framstår som ironiskt att trots Europas behov av fler kvinnor som föder barn, så är den stora majoriteten av dem som nu anländer "i befolkningssyfte" unga, ofta öppet aggressiva män.

Med tanke på den skeva könsfördelningen – med vem förväntar sig och förväntas dessa muslimska män skaffa barn?

http://sv.gatestoneinstitute.org/6934/europa-muslimska-berikande

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.