13 november 2015

Frankrikes president stängde genast gränserna

      

I kväll dödades över 120 personer i Paris. Terroristerna avrättade dem systematiskt i islamisk stil. Som vanligt säger Obama att han inte har en aning om vem som ligger bakom dåden. Men ISIS vet precis, de firar på Twitter.

Även Sveriges vice statsminister twittrar: ”De mycket allvarliga händelserna i Paris kan försvåra för klimattoppmötet i december”. Klimathysteri är en ynklig förevändning för att vända bort uppmärksamheten från islamisk terrorism.

"Vanliga fredagsfirande fransmän dödade och skadade i en serie av koordinerade terroristattacker. Kalashnikovkrigare och självmordsbombare som skriker Allahu Akbar och tar struptag på den franska huvudstaden. Detta är bara en försmak av vad som varje land i Europa står inför. Deras soldater är redan här, och bara väntar på att genomföra ett multihuvudstadsspektakel," skriver Carina-Fina.

Så länge västvärldens politiker inte erkänner att islam är ett problem kan de inte göra något åt det.

      

Obama: "Detta är ett angrepp på de universella värderingar som vi delar." Visst, muslimer är helt med på att värderingar är universella. Muslimska värderingar alltså. Punkt. Och de är inte förenliga med andra värderingar. Så medan dödssiffran stiger kan de göra den punkten klar för våra trögtänkta ledare och media. När terroristerna ropar Allahu Akbar får vi veta att det inte spelar någon roll vilken religion dessa terrorister har, "What happened is just crazy!" Men nej, det är inte crazy, det är islam skriver Monokultur.

Bilden: Vi beskådar födelsen av Europas första kalifat. "Länge leve mångkulturen" måste uppfattas som en ironi riktad mot de nyttiga idioter som tror att islam när den fått genomfört sin monokultur skulle acceptera något annat än halalslakt av djur och människor.

Islamisterna har initiativet, men hur länge? Christian Skaug skriver hoppfullt: "Frankrike har upplevt den mest skrämmande attacken, och Frankrike har den största muslimska befolkningen i Europa. Kan det ändå hända att landet inte har de sämsta oddsen? Det är inte osannolikt att det också är Frankrike som först tar tillbaka initiativet i konflikten. Som tar kontroll. Som inser att de på många sätt har blivit som Israel och att israeliska metoder kommer att behövas. Och om Frankrike ändrar spelreglerna kan Europa följa efter. Det skulle inte vara första gången."

Som Søren Kierkegaard sa, även om framtidsutsikterna är dystra ska man inte tappa humöret.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Varför denna förvåning över massakern? Med en mångkulturellt sympatiserande socialist som president var det ju väntat. Med Löfven och Reinfeldt i kikarsiktet blir det nog vår tur nästa gång och större delen av svenska folket är ju avväpnat till skillnad från amerikanarna.

Knute sa...

“Detta dåd har varit väntat länge. Muslimerna har varit tydliga med att de vill döda alla otrogna, ta över och skapa ett islamiskt världskalifat. Politikerna har med medias hjälp lurat i goda människor att det är bra och fint att öppna våra hjärtan, försörja och belöna de krigare som kunnat promenera in och välkomnas i Europa. Våra EU-politiker har de döda oskyldiga fransmännens blod på sina händer. Men de hade inte klarat det utan hjälp av media och de okritiskt blinda och solidariska öppnagräns-älskarna.“

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/11/politisk-korrekthet-maste-forbjudas-och.html

Anonym sa...

Bare Naked Islam om Paris-attacken: Man har (som bild 2) en tydlig karta över Paris, där man ser var attackerna skett. (Stade de France ligger utanför city-området.)
http://www.barenakedislam.com/2015/11/13/breaking-sudden-jihad-shootings-explosions-in-paris-unconfirmed-reports-that-at-least-18-are-dead-andor-wounded-so-far/
/ SD

Anonym sa...

Sett från vänster (Salon.com): 'Verklig terror nu i Paris. Kanske detta övertygar högern om att tona ner sin ständiga vålds-retorik. slnm.us/ORRmnae '
http://www.nationalreview.com/corner/427063/paris-attacks-terrorism-salon

Salon (länkad ovan): "Och så börjar hat-talet. Låt Paris bli slutet på högerns vålds-språk mot aktivisterna."
/ SD

Anonym sa...

“Klimathysteri är en ynklig förevändning för att vända bort uppmärksamheten från islamisk terrorism.”
Oh, nej varför inte skylla mördandet på klimatförändringen.

Lisa/

Biskop Kyrillos sa...

Just det Knute: "Så länge västvärldens politiker inte erkänner att islam är ett problem kan de inte göra något åt det". Islam är och förblir det största hotet både moraliskt, politiskt och teologiskt

Knute sa...

“Islam har förverkat sitt existensberättigande i västvärlden. Det är dags att stänga och riva alla moskéer i Europa, dags att terrorstämpla och förbjuda alla muslimska organisationer, dags att stoppa tillflödet av människor till Europa som bär på dessa våldsbejakande idéer. Det räcker nu. Inga fler muslimska mördare på våra gator.”

http://avpixlat.info/2015/11/14/islam-har-forverkat-sitt-existensberattigande-i-vastvarlden/#more-160315

Knute sa...

Margot Wallström, utrikesminister S, skuldbelägger Israel för de hemska som skett i Paris fredagen den 13 november. Det kan inte rimligen tolkas som något annat än att hon anser att Daesh och Al Quaida på något sätt slåss för palestiniernas sak. Ingenting kan vara mer felaktigt.

De struntar i om palestinierna får en egen stat, deras målsättning är att skapa ett gränslöst kalifat.

http://ledarsidorna.se/2015/11/den-nyttiga-idioten/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.