27 november 2015

Krukan med guld vid regnbågens fot

 

“Det finns inget som tyder på att migrantströmmarna från tredje världens dysfunktionella samhällen i syfte att gratis få del av vad västvärldens folk har byggt upp kommer att avta. Tvärtom är trenden kraftigt ökande.” Avpixlat

3 Kommentarer:

Knute sa...

Vänsterpartiet Liberalerna är Folkpartiets nya namn. “Vi heter det vi är”. De säger nej till att begränsa invandringen. Mohamad Hassan, kommunalråd i Uppsala, är positiv till namnbytet – han menar nämligen att Folkpartiet kan förknippas med högerpopulistiska partier ute i Europa.

http://www.unt.se/uppland/uppsala/fp-blev-liberalerna-weimer-invald-3988776.aspx

Knute sa...

Dags för ett hederligt ”Blame-game”.

Det finns goda skäl till en oberoende granskning av regeringen och relevanta myndigheters information och agerande sedan regeringsskiftet.

Det skall inte premieras att ha i praktiken stressat sönder så pass vitala system som våldsmonopol samt välfärdssystem. Det är inte rimligt att anta att dessa individer heller är bäst skickade att se vad som måste göras.

Det är inte rimligt att personer som varit delaktiga i det fullständiga kaos som råder nu, som är på gränsen att sätta flera system i ett samhällsfarligt skick, är mest lämpade att städa upp denna röra.

http://ledarsidorna.se/2015/11/dags-for-ett-hederligt-blame-game/

Knute sa...

Skulle det fortsätta så här i två år till med kanske 800 000-900 000 flyktingar på två år, ja då tror jag att den svenska välfärdsmodellen kommer att knäckas.

http://nyheteridag.se/nationalekonom-flyktingkrisen-kan-knacka-sveriges-valfard-pa-bara-tva-ar/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.