16 november 2015

Mark Steyns syn på saken

        

När Allahu Akbar pojkarna öppnade eld, talade man i Paris om klimatförändringskonferensen som ska börja senare denna månad, när världens ledare kommer att flyga dit för att "lösa" ett problem som inte existerar, hellre än att ta itu med ett som gör det. Men oroa dig inte: vi har redan en hashtag (#PrayForParis) och utan tvekan blir det en annan vaka med ljus och gråtmilda nollor.  För så länge vi alla visar hur ledsna och sorgsna vi är, vem behöver göra något?

Med sin vanliga exakta komedi-timing, informerade ”ledaren för den fria världen", på "Good Morning, Amerika" [samma morgon som attacken] att han hade “hejdat” ISIS och att de inte blir starkare”.  Några timmar senare, slaktar en cell - vars medlemmar hävdar att de har rekryterats av ISIS - över 150 personer i hjärtat av Paris och lyckades placera två självmordsbombare och en tredje bomb inom några meter från den franske presidenten.

När M Hollande besökte Bataclan förklarade han att "nous allons mener le combat, il sera impitoyable"
 “Vi kommer att föra ett krig som kommer att vara skoningslöst.”

Jag är ut-islamiserad.  Jag är trött på Islam dygnet runt, på Colorado colleges, Marseilles synagogor, Sydneys caféer, dag efter dag efter dag. Väst kan inte vinna det här med en schizofren strategi genom att inrikta sig på saker och människor, men inte inrikta sig på ideologin. Man ingriper ineffektivt utomlands och ingriper inte alls när det kommer till den obevekliga islamiseringen och själv-segregeringen av stora delar av det egna länderna...

Om M Hollande inte är beredd att sätta stopp för mass-muslimsk invandring till Frankrike och Europa, då är hans “skoningslösa krig" inte seriöst. Och om de fortfarande är villiga att tolerera Mutti Merkels galna plan att vända på Tysklands demografiska döds-spiral genom att snabbinföra islamisering, är européerna inte allvarliga. I slutändan kommer Merkel, Hollande, Cameron och resten av vänsterns “slut-på civilisation-ledarskap” att kosta dig din värld och allt du älskar.

Så strunta i ljusvakan.

3 Kommentarer:

Knute sa...

”Det Tredje Världskriget började den 11 september 2001. Fredagen den 13 november 2015 blir nog för Europa, vad Pearl Harbor blev för USA under Andra Världskriget. Andra Världskriget var sannolikt det sista kriget om världsherravälde mellan nationella intressen. Det här kriget handlar också om världsherravälde, men det står mellan två diametralt olika samhällssystem, precis som det Kalla Kriget gjorde. Nu handlar det inte om ekonomiska system, utan om en kamp mellan patriarkalt religiöst förtryck eller demokratisk frihet och jämlikhet.”

http://antropocene.se/2015/november/europa-ar-i-krig.html

Anonym sa...

Nima Gholam Ali Pour (SD) från Malmö:
När den här invandrings-krisen är över, kommer det lugna välfärdssamhället Sverige vi en gång kände vara borta, för alltid. I ställer får vi ett Sverige som har att möta sociala, ekonomiska, säkerhets-mässiga och kulturella problem, med tiotusentals arbetslösa invandrare på gatorna. Efter den här krisen måste det svenska folket stå upp mer än någonsin för svensk kultur och svensk identitet, för det här kommer att hotas allvarligt av de nytillkomna invandrarna.
http://www.frontpagemag.com/fpm/260771/swedish-tragedy-nima-gholam-ali-pour
FrontPage Magazine, 16 nov 2015
/SD

elina sa...

Lägg till vår egen Löfven som fortsätter Reinfeldts linje öppna hjärtan. 4 av 10 vi släpper in har vi ingen aning om vem och varför de kommer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.