15 november 2015

Mizzou-rasism visar sig vara bluff


Det verkar som vi nu äntligen har nått botten vad gäller påståendena om rasism vid University of Missouri (Mizzou), och hela den kedjereaktion som följde på det. Det hela var en avancerad bluff, påhittad av studenterna själva!
Om ni inte tidigare läst om uppståndelsen beskriver MonoKultur det mesta här.
 
Medan de traditionella medierna gick på det hela, har undersökningar genomförts av oberoende medier, (inklusive Breitbart.com och TheFederalist.com).  Det visar sig att samma homosexuelle, svarte elev som startade masshysterin på universitetet genom påståenden om att KKK-personer terroriserade skolan och som ringde till nationalgardet, också är den person som startade hela "rasism”-tumultet genom att hävda att någon skrek rasistiska glåpord till honom från en bil.
Detta påstående, tillsammans med alla andra som de protesterande studenterna baserade sin krav på, tycks helt och hållet vara tagna ur luften och kan inte backas upp med bevis.

Även den så kallade "poopstickan” - en swastika på toa-väggen ritad med avföring - och som påstods vara ett bevis på institutionaliserad rasism, visar sig vara en komplett fabrikation.

Mizzou-studenter och lärare har alla förts bakom ljuset av en ras-hetsande, påhittad operation, avsedd att tilldra sig allmänhetens uppmärksamhet och framställa svarta studenter som offer.
Problemet med denna plan är att inte ens de som utförde den kunde ha förutsett den globala granskning som  påhittet åstadkom.Här är en skojig video: MizzouCryBully

1 Kommentarer:

Berit sa...

Den här taktiken att framställa sig själv som offer kan vara väldigt effekiv. Om de kan få människor att känna skuld och må dåligt får de som de vill.
Skulle de kunna tillämpas på… låt säga…att man själv bränner ner byggnader som man inte vill bo i och media lägger skulden på helt oskyldiga och de verkliga förövarna betraktas som offer????

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.