23 november 2015

Nordic Choice Hotels - bojkotta dem!

En stor skandinavisk hotellkedja serverar inte längre bacon vid frukostbuffén. Ägarens fru är klimataktivist och skyller på klimatförändringar. Låter som ett svepskäl, klimathysteri går tydligen hand i hand med islam.

"Fläskprodukter är under ökat tryck över hela Europa. Många snabbmatställen serverar inte längre bacon, och livsmedel med griskött kan förbjudas i arbetsplatskök och andra matställen på grund av 'god etikett' mot muslimer.
De nya riktlinjerna från 'CoExist House interfaith group' skulle också kunna innebära slutet för supande på firmafesten till jul, eftersom servering av alkohol på företagsevenemang kan såra medlemmar i en viss religion." Breitbart

Coexist? Vilken lögn! Det är inte samexistens när våra rättigheter tas ifrån oss.

6 Kommentarer:

Knute sa...

Grisar har mycket mindre påverkan på klimatet än kor och får. (Om nu utsläpp av växthusgaser verkligen påverkar klimatet, det är långt ifrån bevisat)

Nöt och får, som är idisslande djur, orsakar på grund av sin fodersmältning särskilt stora utsläpp av växthusgaser. Nötkött orsakar 23-39 kg växthusgaser/kg kött och lammkött 13-22 kg växthusgaser/kg kött (båda siffrorna gäller kött utan ben).

Gris och kyckling orsakar betydligt lägre utsläpp än nöt och får, 5-8 kg växthusgaser/kg för griskött och 2-3 kg växthusgaser/kg för kycklingkött (båda utan ben).

http://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa--miljo/miljo/miljosmarta-matval2/kott/

Anonym sa...

Blivande flyktingförläggningar, vad gör man inte i kristider när andra betalar?

Knute sa...

Tyskland vinner miljonvinsten redan i år! 180.000 registrerade asylsökare – på tre veckor. Sverige står på tur för halvmiljonvinsten.

https://www.document.no/2015/11/180-000-registrerte-asylsokere-pa-tre-uker/

Knute sa...

I Finland kan man i motsats till de lögnaktiga svenska medierna säga sanningen. Av 19.600 migranter var bara 409 från Syrien.

http://sputniknews.com/europe/20151006/1028097655/finland-refugees-migrants-myth.html

http://snaphanen.dk/2015/11/23/molenbeek-broke-my-heart/

Knute sa...

Det finns något som heter Darura, det är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…

Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…

Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

http://petterssonsblogg.se/2015/11/24/forskola-erbjuder-inget-alternativ-till-flaskkott-det-gar-bra-enligt-begreppet-darura/#more-143745

Anonym sa...

Jag äter inte själv kött och fågel men jag tycker att det är sjukt att plocka bort det. Det låter som ett riktigt grisföretag.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.