07 november 2015

Nu börjar de bli desperata


Varmisterna är uppfinningsrika. De har försökt skrämma oss med koldioxid, smältande glaciärer, våldsamma skogsbränder, översvämningar, torka, orkaner och döende isbjörnar… Vid det här laget skulle man kunna tro att det är slut på kaniner i trollkarlens hatt, men inte då.

Nu påstår de att varmare väder kommer att innebära mindre sex!


Varmt väder leder till minskad "samlagsfrekvens", enligt nya undersökningar säger  National Bureau of Economic Research. ...
Artikelns titel är ungefär lika sexig som National Bureau of Economic Research kan bli:
"Kanske nästa månad? Temperaturchocker, klimatförändringar och dynamiska justeringar i födelsetalen.” Forskarna utgår från att klimatförändringarna kommer att fortsätta i enlighet med de mest allvarliga scenarierna, om inte  stora ansträngningar vidtas för att minska utsläppen.

En regering kan inte styra klimatfluktuationer, oavsett hur stor den är och hur mycket av vår frihet och rikedom den tar bort.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Är det därför det föds så få barn i Afrika - p.g.a. värmen?

Knute sa...

Afrikansk elev våldtog sin klasskamrat på skolgården.

Det var en lördag i oktober som två flickor besökte ett mellanstadiedisko på en skola i Alvesta kommun. Under kvällen blev de antastade av två afrikanska elever som går på samma skola.

Skolledningen valde emellertid att inte göra någonting för att öka säkerheten för flickorna. Istället fortsatte trakasserierna samtidigt som den biträdande rektorn höll en lång utläggning där hon betonade "alla människors lika värde".

Dagen efter händelsen på diskoteket blev flickorna överfallna av de två afrikanerna när de lekte på skolgården. Den ena flickan blev indragen i en buske och våldtagen av en av pojkarna. Samtidigt slet hans kompis med sig den andra flickan bakom en bil, men hon kunde undkomma eftersom andra personer dök upp.

Rektorn beslutade att pojkarna trots våldtäkten skulle få gå kvar på skolan.

Skolan, som har en majoritet elever med invandrarbakgrund, präglas av en långt gången vänsterideologi. Stort fokus läggs på att att lära svenska elever att inte uttrycka sig fördomsfullt eller på annat sätt kränka invandrare. Det hänger lappar med olika färger och överallt står det "vi gillar olika".

http://www.friatider.se/rektorn-bortf-rklarade-tafsningarna-pojkar-r-pojkar-sen-v-ldtog-ali-sin-klasskamrat-p-skolg-rden

"Pojkar är pojkar" sa rektorn. Alla pojkar är lika oavsett var de kommer ifrån.

Ingen vill gå i Fridolins skola.

Invandrarmän som uppger sig vara 14 år, men i själva verket kan vara i övre tonåren eller tjugoårsåldern ska kunna gå i samma klass som svenska åttaåriga flickor, säger utbildningsministern.

http://samtiden.nu/21051/ingen-vill-ga-i-fridolins-skola/

Ann-Marie sa...

Ena minuten är det illa att det föds för lite barn, nästa minut är det för många?!
Jag börjar tro hela bunten lider av någon form av svår mental sjukdom som jag inte kan namnet på!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.