21 november 2015

Obamas muslimska vänner hotar att spränga Vita HusetObamas kärlek till ISIS verkar vara obesvarad fast han stoppar 75% av alla flygattacker.
Genom att vägra att agera  har Barack Hussein från allra första början varit ISIS: s bäste vän. Stackars han -  titta vilket tack han får. (mer här)

Iraks säkerhetspolis har hittat bomber i barnleksaker !

USA: s piloter som har återvänt från kampen mot Islamic State i Irak bekräftar att de stoppades från att bomba terroristmålen, eftersom de inte kunde få klartecken att agera, enligt en ledande medlem av kongressen.  Detta hände till 75 %.

De blockeras på grund av Obama-administrationens politik att förhindra civila dödsoffer och indirekta skador,

Jack Keane, en pensionerad amerikansk general, beskyllde president Barack Obama för att utfärda order som allvarligt begränsar den amerikanska militären från att bekämpa terroristerna.
"Det har varit en vansinnighet från första början", sade  Keane. ”Presidenten gjorde ett uttalande som stoppat flygraider från starten."

"När vi var överens om att vi skulle göra flyganfall och militären sade: “Så här fungerar det”, sade han [Obama] : ” Nej, jag vill inte några civila dödsoffer.“
Svaret var," Men det blir alltid några civila offer. Vi har dock världens bästa förmåga att skydda civilbefolkningen.”
Obamas svar var: "Nej, ni förstår inte. Jag vill inte ha några civila offer. Zero, "
 Keane fortsätter. “Det har gjort att våra så kallade angreppsregler drivits  i en utsträckning som vi aldrig tidigare upplevt alltifrån “ökenstorm” till nutid."

ISIS största inkomstkälla är olja som körs i tankbilar till Turkiet. . Hundratals olje-tankbilar väntar varje dag vid  distributionscentralerna för att smuggla olja till Turkiet och andra ställen. Endast en sådan distributions-depot har någonsin bombats och det var genom en attacken från det irakiska flygvapnet.
Obama-administrationen säger att man inte får angripa tankbilarna - det främsta distributionsnätverket - därför att chaufförerna är  civila.
Det säger sig självt att om man vill stoppa oljehandeln måste man stoppa lastbilarna. Utan bilar blir all annan infrastruktur meningslös för ISIS eftersom oljan inte kan säljas.  Män som ligger bakom smugglingen förlorar all vinst och lämnar verksamheten.
 Det "civila offer”-argument håller inte.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.