01 november 2015

Ord kan flytta berg

I Turkiet väntar 2 miljoner muslimer på transport till Sverige. Och det är bara början. Sverige är redan fullt med "flyktingar", men när ska den nyheten nå fram till Afghanistans otillgängliga berg och dalar? Eller valsar förre statsministerns reklam "här finns öppna hjärtan" fortfarande runt på internet?

      

Just nu kan ingen spå om framtiden. Den muslimska invasionen av Europa som satte fart detta år 2015 kommer att minnas som en historisk vändpunkt.

 

10 Kommentarer:

Christer sa...

Så snart dessa fått put är de fria att flytta runt inom EU.
Detta är bra, det kommer att bryta sönder EU.

Knute sa...

Statsminister Röfvén: Är det nån som som har några idéer om hur man kan förbättra integrationen...?

- Jag vet... Vi kan köpa tält åt flyktingarna som dom kan bo i. Sen när det blir sommar kan dom komma i kontakt med svenskar som är ute och campar...!

http://ledarsidorna.se/2015/10/hela-sverige-campar/

Aftonbladet:

"Läst på rätt sätt betyder det att vi tillgriper det ansvarskännande - men luddiga - ordet integration för att med alla medel (snack om månggifte, brist på skolplatser, etc) för att försvåra invandring."

Sverige "försöker försvåra" invandringen med att vi inte vill acceptera månggifte, och att skolorna är fulla. Jotjena.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/10/ussakta-ussakta-flat-arade-staffan.html

Knute sa...

Jag tycker vansinnigt synd om familjer som går till fots från Syrien, men mest synd om den läkare som var gift med en matematiker och vill till Sverige - för att barnen ska få en fin utbildning. Häpp.

Ryktet om den svenska statsmanipuleringen och den ökända Pisaskolan har inte nått världen ännu.

http://soldatmamma.blogspot.se/2015/10/efter-statstvs-flyktinggranskning-i-ug.html

Knute sa...

Det går inte att påverka volymerna, upprepar svenska politiker som ett mantra. Det går dock alldeles utmärkt i både Danmark och Finland som efter skärpta regler på migrationsområdet fått minskade inflöden som resultat, och att desto fler vänder kosan mot Sverige.

http://avpixlat.info/2015/11/01/skarpt-finsk-signalpolitik-ger-minskat-inflode/

Knute sa...

För att kunna hjärntvätta de yngre mer effektivt vill de rödgröna bli av med de äldre som kommer ihåg ett fredligare och friare Sverige.

Uppsala kommun konkursmässig på grund av invandringen - men skyller på en åldrande befolkning.

http://avpixlat.info/newsdesk/uppsala-kommun-konkursmassig--invandring-bidragande-orsak

Ann-Marie sa...

Inte nog med att dom inte vill vara “ute i skogen”, flyktingarna i Lima: Vi vill inte ha andras använda kläder!
http://www.expressen.se/nyheter/flyktingarna-vagrade-ga-av-bussen-i-lima/ …

Det ska väl vara Hilton/Sheraton eller en stor villa i Djursholm och märkeskläder från fina boutiquen för att passa den nya "adeln"....

Knute sa...

Nationalisternas valseger i Polen kan ändra Europa.

Att applådera den muslimska massinvandringen för att inte tappa ansiktet i de fina politiskt korrekta salongerna kan bara resultera i en sak: nationalisterna maktövertagande i Polen kommer också att ske i andra europeiska länder.

http://mreast.dk/nationalisternes-valgsejr-i-polen-kan-aendre-europa.html#more-10964
söndag, 01 november, 2015

Anonym sa...

Kyrkoherden i Oberhausen (Ruhr-området) har låtit kommunen disponera kyrkan som bostad för "barnen" som kommer nu. Kyrkan (från 1906) ska rensas på kristliga ting: bänkar, predikstol, altare, och alla kristliga symboler. I stället ska man sätta in t.ex. tvättmaskin. Mat ska komma varje dag. Kyrkoherden ber om frivilliga medhjälpare för den här fina barn-hjälpen.
- Detta är en protestantisk kyrka. I Österrike har - säger Breitbart - kardinal Schönborn lämnat över "tidigare kyrkor, kloster och prästgårdar" till "barnen" (mest muslimer).
- Och så nämner Breitbart biskop Eva Brunne i Stockholm som skulle ha gett en kyrka i hamnen order att ta bort korsen, ge plats för bönemattor, och visa riktningen till Mecka. Muslimerna är ju, sade Brunne på sin blogg, som "änglar".
- Men hur gick det till sist? Jag tror inte Brunne klarade av att genomföra det här. Eller?
http://www.breitbart.com/london/2015/11/01/parish-church-strips-crosses-pulpit-pews-comfort-migrants/
/ SD

Knute sa...

Den svenska regeringens vapen mot sina egna medborgare.

Förfogandelag (1978:262)

"Genom förfogande kan fastighet tagas i anspråk med nyttjanderätt och annan egendom tagas i anspråk med äganderätt eller nyttjanderätt."

Man kan till nöds få bo kvar i sin egen bostad om det inte går att ordna på annat sätt, men fritidsfastigheter lär inte gå att skydda. Ett gott råd kan vara att fördela familjens boende på permanent- och fritidsfastigheten – om man inte vill se den senare falla i okända människors händer via en verkställande polismakts försorg. Ersättningen lär knappast bli marknadsmässig.

https://peterkrabbe.wordpress.com/2015/10/31/den-svenska-regeringens-vapen-mot-sina-egna-medborgare-del-2/

Anonym sa...

Biskop Brunne (f 1954) måste trendiga vara positiva mot: Hon är öppet glättig (gay) ("homo", säger Wiki; jaha), har gift sig med en annan tant, och fått barn! Det ni! Ni trodde inte på det där med "jungfrufödelse" tidigare, eller hur?
Men progressiv som hon är, har hon förstås skiljt sig nu! Oktober 2014.
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.