18 november 2015

Putin: Att förlåta terrorister är upp till Gud, men att skicka dem till honom är upp till mig

         

Luftrummet ovanför Syrien har blivit allt mer trångt eftersom allt fler ryska och västerländska stridsflygplan flyger över landet. Det är vansinne att inte samarbeta. Snart måste Obamas USA syna korten, vill de fortsätta att i smyg stödja den Islamiska Staten? I så fall är det ett chicken race som kan utlösa ett tredje världskrig.

Vladimir Putin sade några väl valda ord till Hussein Obama vid deras senaste möte: “Vi erbjöd oss att samarbeta med USA i anti-IS insatser. Olyckligtvis vägrade våra amerikanska partners. De skickade bara ett skriftligt meddelande där det står: 'Vi avvisar ert erbjudande'.
De är rädda för att informera oss om de områden som vi inte borde angripa, och fruktar att det är just där vi ska slå till; att vi kommer att lura alla.
Uppenbarligen är deras uppfattning om oss baserad på deras egna begrepp om mänsklig anständighet.”

Hans Rustad: “Det har inte varit något lätt G20-möte för Obama. Han reagerade på kritiken om att han inte har haft tur [= avsiktligt fiasko] med kriget mot IS.

Men så kommer den verkligt intressanta biten. Han reagerar våldsamt på människor som anser att deras land ska ta emot kristna snarare än muslimer. Han anser att det är helt oacceptabelt och strider mot allt västvärlden står för.
Att Obama finner det så förkastligt säger något om att han inte förstår förslaget. Kristna förföljs för sin tro, och de har blivit förrådda av sina grannar. De har ingen som beskyddar dem. Till och med muslimer som flyr har intoleranta hållningar mot andra religioner, det ser man av ett flertal fall av trakasserier och våld mot kristna från muslimska migranter.
Om inte Obama vet eller har hört talas om detta lever han i en fantasivärld.”

Men sådan logik biter väl inte på Obama, han vill bara bli den nye Muhallah, dyrkad och fruktad i hela världen.

     

7 Kommentarer:

Knute sa...

“Barack Obama har aldrig varit någon hedersman så han har väl knappast sjunkit. Han kommer från en trasig familj som trots det funnits nära mäktiga personer. Hans homosexualitet och mytomaniska läggning har varit nycklar till utnyttjandet av honom och han blev tidigt värvad av CIA som agent i Pakistan och Afghanistan. Droger och lögner har följt honom genom livet. Av bland andra Sam Vaknin är han ansedd att lida av narcissistisk personlighetsstörning. När han av makteliten utsågs till nästa amerikanska president skapade man en förljugen personhistoria åt honom så att han lättare skulle kunna godtas av väljarna som i stor omfattning svalde lögnerna och hyllade honom som en messiasgestalt trots att han var raka motsatsen och olaglig som presidentkandidat,. Han fuskades också fram till presidentposten med hjälp av omfattande manipulation av röstresultaten. Han är den största politiska bluffen i USA:s historia.”

https://parnassen.wordpress.com/2015/11/15/fiasko-for-cias-forsok-att-tillsatta-en-amerikansk-marionettregim-syrisk-triumf/#comment-24907

Anonym sa...

Obama's far var muslim (från Kenya). Hans styvfar var muslim (från Indonesien). Han läste Islam i Indonesien (mer än det obligatoriska) tills han var tio. (Se'n flyttade han med mamma till Hawaii, igen.)
- Det här får inte nämnas i media. Men titta på "An American Expat":
http://laotze.blogspot.se/2008/01/obama-and-inconvenient-truth.html
Det finns många andra intressanta artiklar om detta i högerfältet...
Skulle han ha konverterat sedan? Rentav (horribelt!) blivit döpt? Ha!!
/ SD

Anonym sa...

Inbördeskriget i Syrien började våren 2011. Obama kunde lätt ha gjort en "säker zon" där, dit flyktingar kunde ta sig. Som i Kurdistan. Som i Irak. Kostnaden skulle ha varit minimal.
- Rådgivarna var helt för detta. Men O. ville inte. Han var ju 'fredsälskande'...
- Idag borde man, säger Charles Krauthammer, i USA ta emot kvinnor och barn, och män över 50, från Syrien. Men inte s.k. "barn", som media kallar dem -- 24-25-åringar alltså.
http://www.nationalreview.com/corner/427236/krauthammers-take-let-women-children-and-refugees-over-50-nr-staff
/ SD

Berit sa...

ISIS avancerar och etablerar ett nytt kalifat
 Falska "flyktingar" kommer snart att föra kampen till amerikanska kontinenten
 Obama vill ha det på det sättet.
Gammelmedia står helt på hans sida.

Berit sa...

Endast 53 syriska kristna flyktingar har släppts in i USA, jämfört med 2,098 syriska muslimer.

Knute sa...

Ja, även demokratier (Frankrike) har förmågan att vara brutala och göra det som måste göras. Det tar bara lite längre tid innan de vaknar.

https://www.document.no/2015/11/vi-har-ikke-rad-til-dystopi/

Anonym sa...

Begriper inte varför jag som svensk förväntas vara islamofil.

Inget land i världen (eller har jag missat något?) uppskattar muslimsk invandring. Inget.

Där det finns muslimer, där skaver det. Alltid. Överallt.

Erik

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.